Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל ייעוץ לגבי שני רכבים ספציפי, הרכבים הם:

1) פג'ו 205GTI מנוע 1.9 ל' MI16

2) סיטרואן ZX וולקן 3 דלתות

לפי מה שראיתי באתר יש שני אנשים שמוכרים את הרכבים הנ"ל והם נראים במצבמעולה אחת אטמוספרית ואחת טורבו, אין לי מושג עם הם כבר מכרו את הרכב אבל עד יום חמישי אני יחליט ואז אני ידבר עם בעל הרכב המיועד.

הקישורים למכירות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=207579

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206662

בטח השאלות שעולות כרגע הן:

מה התקציב?

עלויות דלק, ביטוח וטיפולים

תמורה למחיר

ועוד

בקיצור ולעניין אני רוצה כל ייעוץ שתוכלו לתת לי, אני מודה מראש לעוזרים...

ד"א התקציב הוא 50 אלף +/-

פורסם

בתקציבך תוכל לקנות מכונית חדשה יותר, שסביר שתהיה בטוחה / אמינה יותר, שתהיה קלה לתחזוקה / זמינות חלפים יותר מהנ"ל.

אם אתה מתעקש על אחת מהשתים שציינת, זה או כי אתה באמת מבין את ערכן, לפני עידן ה"פוליטקלי קורקט" או שאתה לא מודע מה אפשר לקנות באותו סכום.

205GTI ו-ZX וולקן הן מכוניות "לחובב הז'אנר", כשה-205 היא יותר HARD-CORE, והוולקן גם יודעת להיות עדינה, נינוחה ונעימה לפעמים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מכיר את ערכן ואני גם מכיר את השמועות שרצות על הרכבים האלה, אני יודע שאני יכול לקנות רכב יותר חדש השאלה איזה רכב ספורט נכנס בתקציב הנ"ל שהוא לא צעצוע אופנתי?

פורסם

בקיצור ולעניין קנה קליאו ספורט שתיהיה מהירה יותר מהן בכל כביש! וכמובן היא הרבה יותר מודרנית, מפנקת, בטוחה, מרווחת והרבה הרבה יותר אוטו. בנוסף לאחזקה יותר זולה ואמינות טובה יותר.

פורסם

בסכום הזה, ואם אתה באמת לא מתרפק על נוסטלגיה, אני מסכים על קליאו זבורד / פיאט קופה, "עם כל הצער שבדבר" .

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

306 GTI

חבר'ה עם כל הכבוד,כיול שלדה מ-ד-ה-י-ם

ברקסים-אנטירולים.

גיר 6 הילוכים קצרצרים.

167 כ"ס שאגב כבר הוכיחו שכנראה שקליאו B S' לא יותר חזקה...(סה"כ צנרת,ווסת,וופילטר:wink:)

כולנו מכירים ואכן הן נדירות אבל היי-שלי למכירה:-D

פרטים בלוחות,אני מקפיץ בכל אופן.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אז כך תודה רבה על העזרה חברים אבל ישנם כמה בעיות ברכבים שהצעתם, והבעיות הן:

1) פיאט קופה במחיר של 50 אלף כנראה שתיהיה במצב מאד גרוע או בנס אני ימצא אחת במצב טוב, מוסכים בארץ שלא יודעים כמעט לטפל ברכב, עלויות ביטוח וטיפול יקרות מפי אנשים שבעלי הרכב

2) קליאו ספורט לא אוהב את הצורה ואת המנוע שלה, עלויות טיפול יותר יקרות מהסיטרואן והפג'ו, כנראה שגם ביטוח זה אין לי קבלות להגיד

3) לבחור שהציע את ה306 אני יודע שאתה מוכר אחת כזאת וקראתי את המודעה שלך, אך במחיר הזה הZX וולקן יותר תשתלם לי עקב שכבר נעשה שיפור לרכב ויחסוך לי הרבה הוצאות על שדרוג נכון שאולי עלויות אחזקה קצת יותר יקרות אבל אני מעדיף לקנות במחיר הזה רכב משודרג כבר

בכלל החיפוש שלי הוא רכב ספורט שנעשה שדרוג בו ויחסוך לי כאב ראש והמתנה ארוכה לנסיעה ברכב אבל רכב כמו הפג'ו 205 ובמיוחד במחיר הנ"ל יהיה שווה לקנות ושלדרג אותו

פורסם

ה205 מהמודעה היא לא MI. היא 1900 8 שסתומים.

אגב, היא גם לא 1900 ברשיון אלא השתלה.

זו בעייה לכשעצמה מכיוון שזה לא חוקי

כנ"ל לגבי וולקן גודשת

אני הייתי מחפש (במידה ויש תקציב) 205 מנוע 1900 ברשיון. זה קצת יותר נדיר למצוא, אבל בהחלט סביר. ותקבל תמורה נאה לכסף. מה שגם השוני, מבחינה הן פנימית והן מכאנית בין ה1900 ל1600 הוא שמים וארץ

אגב, אם אתה רוצה, יש לי אחת. אבל ממש לא בזול.

פורסם

אני איתך, תלוי מה רמת השיפורים. אם הרכב מוגדש ומחוזק ובנוי היטב,תיסלם.

באופן אישי 205/ZX לא הייתי מכניס למשוואה בכלל,עיצוב חיצוני/פנימי נושן,איכות פנים,הספק מקורי.

בסכומים האלה יש עוד הרבה אופציות מהנות.

כעצה-כמו שאתה רואה היתה לי VTI עד לפני חודש(175 כ"ס). היא נקנתה כי רציתי רכב "משופר" שיסע חזק.

כמובן כמו כל הגאונים היה הכי פשוט לקחת ZC ולגדוש אותו ולספר סיפורים שאני נוסע חזק והאוטו אמין ואחרי חודשיים לחזור ל128כ"ס (מנוע חדש).

אני לא סתם נוהג על רכב עם כ 175 כ"ס מקוריים (שאגב ZX מוגדשת כבר קיבלה מהם רכבת...) אלא כי אני יכול לנסוע פול גז אילת וחזרה,עם מזגן וזה לא מדגדג לה. זה שמעלים לרכבים מהחתך סכומים הזה הספק (ברמת ההגדשה/ניטרו/העלאת גדישה מקורית) זה זמני,לא אמין,וממש לא חזק.

חבר יקר-שיהיה בהצלחה!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אחרי התייעצות עם קרוב משפחה שהיה מעורב בעבר בקהילה שלנו ומכיר טוב את הצרפתיות במיוחד את הפג'ו החלטתי ללכת על ה306 GTI, מצד אחד הרכב עם שנתון יותר גבוה ויותר אמין מהZX וה205 עכשיו נשאר רק לחכות לכמה אישורים ויאללה ה306 תגיע בע"ה

פורסם
אחרי התייעצות עם קרוב משפחה שהיה מעורב בעבר בקהילה שלנו ומכיר טוב את הצרפתיות במיוחד את הפג'ו החלטתי ללכת על ה306 GTI, מצד אחד הרכב עם שנתון יותר גבוה ויותר אמין מהZX וה205 עכשיו נשאר רק לחכות לכמה אישורים ויאללה ה306 תגיע בע"ה

החלטה מצויינת.

ה-306GTI היא מכונית הרבה יותר טובה מה-ZX וולקן מוגדשת או 205 MI.

ומהטובות ביותר בסגמנט בכלל.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...