Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוצפה , אלימות , בריונות , חוסר כבוד לזולת , חוסר סובלנות וסבלנות - הרי רואים את התוצאות כל יום שישי בלילה.

על זה המורה שלי היה אומר "הצחקתני". רק בשישי בלילה?! מה עם על הכביש יום יום? מה כל תור של 3 אנשים? וכו' וכו'.

עניין היחס של הרופאים לא קשור לחלוטין לעניין. לא סיבה, לא תירוץ, לא הגיון, לא אפשר להבין ולא נעליים. האלימות היא אלימות לשמה. היחס הרפואי, סיפור אחר שלא קשור לעניין כלל.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסיון לרצח, עבירה שהמורשעים בה זוכים בעונשים קלים באופן תמוה לעומת אלו שהורשעו ברצח.

כאילו שכמה מילימטרים הפרש בדיוק של הדקירה שווים 15 שנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפי דעתי צריל לעשות 2 חוקים:

1. שהפרקליטות לא תחליט על דעת עצמה להקל בעונשים של עבריינים ולקבל כל מיני עסקאות טיעון שטובות להם רק כדי לנקות את השולחן מתיקים ובמידה ומפחיתים את סעיף האישום יש לבקש תחילה אישור מהנפגע שעל זכויותיו לצדק דורכים.

2. אדם שתקף רופא או צוות רפואי (אחיות, מד"א וכו') זה יירשם לו בתיק האישי וצוות רפואי יהיה זכאי לסרב לתת לו טיפול.

כלומר, במקרה הצורך שיילך לאח שלו העבריין או לבן הפושע שלו שיטפלו בו כי לבית חולים לא יכניסו אותו ומד"א לא יגיעו אליו.

האבסורד הוא שבתור רופא גם הוא פוצץ לך ת'צורה ולכל העמיתים שלך, על פי החוק אתה מחוייב לטפל בו בצורה הטובה ביותר אחרת רישיונך ישלל.

פורסם

Volk אתה צודק!

חוק מס' 3: כיפה בבית משפט? אשם אוטומטית. וככל שהכיפה גדולה יותר העונש מאסר ארוך יותר.

ואם הבאת איתך את ששי גז אז בכלל.... מאסר עולם.

פורסם

נקאמיצ'י - כמו שאמרו קודם - סירוב לתת טיפול רפואי, הינה שבירה של שבועת היפוקרטס. לכן זה בלתי אפשרי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

היפוקרטס חיי יותר מלפני 2000 שנה, אני בטוח שגם הוא לא הייה שמח אם איזה אחד הייה תוקף אותו ברומח או איך שלא קוראים לזה.

• תוכן חדש...