Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופאים אפאתיים ומעצבנים יש בכל מקום, ואפילו שאמי רופאת משפחה גם אני סבלתי מיחס מחפיר של רופא מסויים. הפיתרון - להחליף רופא, או להתייעץ עם רופא שאתם סומכים עליו שיפנה אתכם לרופא טוב.

בזכות המלצת רופא המשפחה שלי (לא אמי) עברתי לטיפולה של רופאה מדהימה גם מבחינת המקצועיות וגם מבחינת היחס האישי.

אסור שהפיתרון יהיה אלים. לא מרוצה מהרופא? בקש חוות דעת נוספת - אתה זכאי לכך. שום דבר לא מצדיק אלימות כלפי בעל מקצוע.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התגובה של פליקס ממצה את התרבות הישראלית החדשה.

משהו לא בסדר , משהו לא לרוחך , יאללה בוא נפוצץ אותו במכות , נדקור אותו , למה לא - הרי מגיע לו.

חוצפה , אלימות , בריונות , חוסר כבוד לזולת , חוסר סובלנות וסבלנות - הרי רואים את התוצאות כל יום שישי בלילה.

כל הכבוד תמשיך כך , ממש אור לגויים.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
רופאים אפאתיים ומעצבנים יש בכל מקום, ואפילו שאמי רופאת משפחה גם אני סבלתי מיחס מחפיר של רופא מסויים. הפיתרון - להחליף רופא, או להתייעץ עם רופא שאתם סומכים עליו שיפנה אתכם לרופא טוב.

אסור שהפיתרון יהיה אלים. לא מרוצה מהרופא? בקש חוות דעת נוספת - אתה זכאי לכך. שום דבר לא מצדיק אלימות כלפי בעל מקצוע.

בבית חולים את לא תמיד יכולה להחליף רופא (את תמיד לא יכולה להחליף את הרופא בתוך בית החולים אבל לא תמיד את במצב שמאפשר לעבור בית חולים) והם רואים בעין מאוד לא יפה שמביאים מישהו מבחוץ לתת חוות דעת.

בקשר לזה שאסור שהפיתרון יהיה אלים מסכים איתך ב 100%.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התגובה של פליקס ממצה את התרבות הישראלית החדשה.

משהו לא בסדר , משהו לא לרוחך , יאללה בוא נפוצץ אותו במכות , נדקור אותו , למה לא - הרי מגיע לו.

חוצפה , אלימות , בריונות , חוסר כבוד לזולת , חוסר סובלנות וסבלנות - הרי רואים את התוצאות כל יום שישי בלילה.

כל הכבוד תמשיך כך , ממש אור לגויים.

תגיד לי אדוני, מה אתה מבלבל את המוח? אני כתבתי לפוצץ? להרביץ למישהו? לדקור מישהו? אני רק אומר שעם היחס שלהם שלא יתפלאו שאנשים בעלי פיוז קצר עושים מה שהם עושים. שוב אני לא מצדיק את זה, ואני עצמי לא מתכוון לעשות את זה, רק מציין עובדה, שיש כאלה רופאים שפשוט דורשים מכות.

ROOONEEYY

פורסם

זאת אומרת שאתה אישית לא עושה את זה, אבל אתה מבין אחרים?

אין לגיטימציה לאלימות כלפי מי שלא מפעיל אלימות כלפיך, נקודה.

אתה גם מציין שאנשים עם פיוז קצר עושים מה שהם עושים. הם עושים את זה רק בגלל שהחברה לא שמה להם מספיק סייגים, אז הם מרשים לעצמם. אם המחיר היה גבוה מספיק, הפיוז שלהם היה מתקרר מזמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רוני, רופא שלא יפתח אדישות לא יוכל לשרוד במקצוע. תאר לך אדם אמפתי שצריך להתמודד יום יום עם מוות, לבשר לאנשים שסופם קרב, להפוך אנשים לנכים ולהודיע להם שחייהם השתנו לצמיתות וכל זאת עוד לפני שהתייחסנו להתמודדות עם טעויות (רפואה היא לא מדע מדוייק ותמיד קיים אצל כל רופא החשש שמא אם היה מקבל החלטה אחרת התוצאות היו שונות).

יש אדישות ויש אדישות. זה ברור שרופא צריך להישאר מחושב וענייני, אבל באותה המידה חייבים לשמור על שמץ של אמפתיות. אני משוכנע שכל רופא, אילו היה חולה (או מישהו ממשפחתו היה חולה) - היה רוצה לקבל יחס אנושי מהרופא שלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אחת הסיבות שבחרתי לא ללמוד רפואה וטרינרית היתה איבוד הרגישות לפצינטים. יש לי במשפחה 2 רופאים בכירים מאוד (גניקולוג בעל שם עולמי וקרדיולוג בכיר בתה"ש) ועוד 3 חברים טובים שלמדו רפואה ורק אחד מהם עוסק במקצוע. כולם ללא יוצא מן הכלל טענו שעם הזמן אתה מאבד את הרגישות ומנתק את עצמך מהחולה.

מכאן הכל תלוי באופי הבסיסי של האדם. מי שהיה בן אדם ימשיך להיות כזה ומי שהיה חרא ימשיך להיות חרא גם על גבו של הפציינט. השיא שנתקלתי בו היה דווקא בשיקום בתה"ש שסבתא שלי הגיעה אליו בגיל 96 אחרי ששברה את מפרק הירך (3 חודשים לפני כן שברה את הצד השני והשתקמה לחלוטין כולל לחזור לעלות 4 קומות בלי מעלית עם הקניות ללא עזרה. היא היתה אישה צלולה לחלוטין). היא אמרה לנו שלא עובדים איתה בכלל וכששאלנו את הרופא למה התשובה שקיבלנו היתה שהיא כבר חיה מספיק. לרופא כזה יש מזלך גדול שהוא אמר את זה לדודה שלי ולא למישהו אחר במשפחה כי היא אדם עדין.

בהמשך היא קיבלה אולקוס שגרם לזיהום בבטן ובבית החולים החליטו לנתח אותה (היתה בת 98). לשאלתנו אם הניתוח בכלל יציל אותה התשובה היתה שאין סיכוי אז כמובן שהתנגדנו לניתוח (היא היתה מאושפזת תחת תרופות מטשטשות להקלה על הכאבים). 5 דקות אחרי שיצאנו מבית החולים קיבלנו טלפון מאחת האחיות (בגלל שיעש לנו שם 2 קרובי משפחה בכירים קיבלנו יחס קצת יותר טוב מהממוצע) שסיפרה לנו שהרופאים החתימו אותה על טופס הסכמה לניתוח. מיד הסתובבנו, חזרנו לבית החולים והתפרצנו לחדר על מנת לעצור את התהליך. כאן בגלל שהרופא למעשה ביצע עבירה פלילית ברורה וגסה הם התקפלו אבל במקרה אפור יותר סביר להניח שהיו מזעיקים את הביטחון והיינו קוראים בעיתון על עוד מקרה של משפחה מופרעת שמתערבת בטיפול.

פורסם

שי, על איזה בי"ח מדובר ?

בכל מקרה שלא יהיה, אתה לא יכול לנהוג באלימות פיזית. בדיוק כמו להגיד שזה בסדר להביא מכות לילד של השכנים כי הוא עשה נזק לרכב שלך. השוואה פשוטה שמבהירה כי אינך יכול לקחת את החוק לידיים ולעשות מה שבא לך.

את השרשור לא פתחתי במטרה להגיד כמה טובים הרופאים וכו' אלא פשוט לנהל דיון על המצב השורר היום שמטופל לוקח את החוק לידיים רק בגלל שאבחנת הרופא לא מתאימה לו. לא מתאים, רופא אמפטי ועוד הגיגים - תמיד ניתן להחליף רופא. אבל בין זה לבין לגרום לשיתוק לרופא שטיפל בך שנה זה פשוט בהמתיות, חוסר צלם אנושי ואיבוד כל נורמה חברתית.

למטופלים כאלה מגיע להירקב בבית הסוהר עד סוף ימיהם.:evil:

Veni Vidi Vici

פורסם

מדובר בבית חולים גדול במרכז הארץ.

לרגע לא אמרתי שמותר לנקוט באלימות אבל במקרה של סבתא שלי דובר בהגנה עצמית בפני תקיפה של רופא. אני נגד אלימות באופן כמעט מוחלט פרט להגנה עצמית והגנה על חלשים.

מעולם לא השתמשתי בכוח נגד אף אחד וגם כיום אני לא רואה סיטואציה שבה אשתמש באלימות. מה שאני אומר זה שרופאים צריכים להבין שהם עובדים עם בני אדם שנמצאים במצוקה ולהתייחס אליהם בהתאם. במילה טובה משיגים הרבה יותר מאשר בהתנשאות או באלימות.

פורסם
במילה טובה משיגים הרבה יותר מאשר בהתנשאות או באלימות.

צריך להדגיש שוב ושוב ושוב את המשפט הנ"ל (ואח"כ גם להגדיש אותו).

וזה משהו, שבד"כ רק אנשים שעובדים כנותני שירות בעבודה כלשהי, מסוגלים להבין.

בכלל, אפשר לשים לב מאוד בקלות לאנשים ש"עובדים עם אנשים", לעומת כאלו שלא, כבר במפגש הראשוני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מדינת עולם (דור) שלישי וחצי.

נראה אותך מגיע לקבל טיפול לבית חולים בביירות או טהראן.

שם לצוות הרפואי יהיה כל כך אכפת מהבריאות שלך שהם ישתמשו בשיטת רפואה פרוגרסיבית הנהוגה בארצות ערב כלפי זרים - פשוט יזרקו אותך מהחלון, ואם לא תמות מנפילה, אז האזרחים הנחמדים והטובי לב כבר ידאגו להשלים את המלאכה ויחבקו אותך עד מוות (במילים אחרות יעשו עליך לינץ'). :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נראה אותך מגיע לקבל טיפול לבית חולים בביירות או טהראן.

שם לצוות הרפואי יהיה כל כך אכפת מהבריאות שלך שהם ישתמשו בשיטת רפואה פרוגרסיבית הנהוגה בארצות ערב כלפי זרים - פשוט יזרקו אותך מהחלון, ואם לא תמות מנפילה, אז האזרחים הנחמדים והטובי לב כבר ידאגו להשלים את המלאכה ויחבקו אותך עד מוות (במילים אחרות יעשו עליך לינץ'). :-P

התכוונתי בכלל לאפריקה. שם המטופלים לא נוגעים ברופאים, ובטח שלא דוקרים אותם כמו פה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...