Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מהסיפור הזה, נמאס!

הרנו כבר שבוע וחצי במוסך להרכבת מנוע, היום בבוקר הם סיימו את ההרכבה והניעו את הרכב, בגלל שדוד שלי הוא 'חאפר' עלוב והוא לא מבין בשיט במכונאות רכב, הוא הביא מכונאי ערבי כדי שירכיב את המנוע וכנראה שהוא לא התייחס למחשב.

הם הניעו את הרנו היום והמחשב נשרף, דוד שלי כרגיל משקר ומסבן את אבא שלי ואומר לו שזה כלום, הוא הביא 'חשמלאי רכב שמתעסק במחשבים' (Sure) והוא אמר שאפשר לנתק את המחשב, המחשב מבקר רק על הכריות אוויר ולא יותר מזה, לא יהיה שינוי.

לפי מה שאני יודע, המחשב מבקר על הכל!

הוא מבקר על הפעלת הרדיאטור כשהאוטו חם, על הזרקת הדלק, על המים, בקיצור, על הכל!

התקשרתי לאבא שלי ברגע ששמעתי את זה מאימא שלי ואבא שלי פשוט בוק, כמו לדבר אל קיר, ביקשתי ממנו לדבר עם רמי אבל הוא אומר שהוא לא נמצא.

רמי כרגיל לא עונה בטלפון כשהוא רואה את המספר שלי כך שלא היה לי מה לעשות.

בקיצור רבתי עם אבא שלי כמו מטומטם על המחשב המסריח הזה, כמובן שדוד רמי היקר לא יחזיר את הכסף.

אבא שלי התקשר אליו ואמר לו מה שאמרתי, רמי אמר שהוא יודע ושהוא לא מבטל את המחשב אלא מסדר אותו.

אני מצטער שאני חופר לכם רבות על העניין של הרכב הזה, אבל אתם אלו בין היחידים שאני יכול לסמוך על המילה שלהם שתחזיק.

שאלותי הן:

על מה מפקח המחשב?

אם בכל זאת ינתקו את המחשב מה תהיה ההשפעה?

האם מחשב ניתן לתיקון? ומה יהיה המחיר? ( כמובן שעל חשבונו )

רב תודות אנשים טובים.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האוטו לא יניע אם המחשב נשרף, אז אין לך מה להיות מודאג.

רק תוודא כשאתה מקבל את הרכב, שבפתיחת סוויץ' נורת המנוע נדלקת, וכבית כשהמנוע מתניע, כדי להיות בטוח שהחבר'ה הטובים לא ניתקו את הנורה שלא תוכל לראות תקלות מנוע קיימות.

פורסם

אמרו חכמים : מה זול ...יקר הוא !.

כנס לאייל בראשון או לחיים יודקוביץ , שלח הודעה פרטית לרפי לין (חפש אותו בחיפוש בסרגל העילון) והוא יתן לך כתובות מדוייקות !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אמרו חכמים : מה זול ...יקר הוא !.

כנס לאייל בראשון או לחיים יודקוביץ , שלח הודעה פרטית לרפי לין (חפש אותו בחיפוש בסרגל העילון) והוא יתן לך כתובות מדוייקות !.

אני לא מתכוון להשקיע עליו שקל, אם הוא לא יחליף \ יתקן במידה ואפשר, נחזיר לו את האוטו.

פורסם

האמת שנראה לי שמקרה דנן הבעיה היא לא דוד שלך אלה אבא שלך.

אם הוא לא מעוניין להקשיב לך אז פשוט שב בשקט ואל תתערב- למה להעכיר את היחסים בינכם.

השרשור הזה הוא פשוט מקרה של יישום מובהק של קלשאות:

החל מבעל המאה- בעל הדעה. אין חכם כבעל נסיון וכלה ב:עסקים לא עושים עם משפחה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה שזול-יקר.

קשה להאמין לאן הגענו.

אפילו במשפחה יש רמאויות.

שקונים רכב אסור לעולם להאמין למוכר.

צריך לבדוק אותו.

פורסם

חנזו, אני מציע שלא תתערב לאבא שלך אם הוא לא מוכן להקשיב לך, למרות שאתה מבין טוב יותר ממנו, כדי שהיחסים בניכם לא יפגעו.

אל תריב איתו ותניח לו, תבהיר לו דבר אחד והוא שינסה לבקש את הכסף על הרכב בחזרה, ואל תתעסקו עם אותם האנשים שעקצו אתכם, חבל על הכסף שאתם משקיעים ברכב, יכלתם לעשות בדיקה לפני הקנייה ולגלות את כל הבעיות של הרכב, ולא להפסיד את הכסף הזה.

מה שהיה כבר מת, אם האחיין לא מוכן להחזיר את הכסף או להשתתף בהוצאות התיקונים עזבו אותו, ולכו למוסך אחר מקצועי לטפל במנוע וזהו.

לא להתעסק עם משפחה !

ודבר כזה לא הייתי מאמין שיקרה!:

אני לא רוצה להפחיד אותך חס וחלילה אבל אני מקווה שזה לא סיפור כיסוי של המוכר כי מעל סל"ד מסויים המנוע דופק.:lol:

עכשיו ברצינות,בדקת את הרכב לפני הקניה גם בסל"ד גבוה?

שי

מצחוק לאמיתי :|

פורסם

שרשור לא רלוונטי יותר...

גנבו את האוטו, מהתחלה הוא היה נאחס!

אפשר לנעול.

פורסם

משהו פה מריח מאוד לא טוב!!

קודם מחשב נשרף ,אחר כך הרכב נגנב ?! אז איך הגנבים נסעו איתו?

לפחות אם יש לך מקיף תקבל את הכסף וניצלת מהבעיות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...