Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסך שלא משקיע בא-ב ,- כלים ברמת האזט,אני אתך עד כאן

גדורה אוקיי

,סנפאון שם עולמי, איכות נהדרת, ציפוי כרום ערסוואתי, יקר מאד

בטה,עובדים עם פרארי.לא אוסיף מילים.

סיגנט

פה יש לי בעייה עם זה. אתה משווה סיגנט לרמה של סנפאון? אין בושה בלבך?

סיגנט זו פירמה טייוואנית המתאימה לשימוש ביתי ולא לHEAVY DUTY של מוסך. המוסכים קונים אותם כי זה זול ויש קצת זמן בין שחיקות ושברים. על הפירמה הזו דיברתי מקודם.

, ייפתח ברגים עם מפתח שייעגל אותם ,ייסגור ראש מנוע בלי מד מומנט

מתי פעם אחרונה ראית שמשתמשים בארץ עם מד מומנט? אני רק אשמח אם אני טועה פה.

, יחלוץ מיסבים והגה בפטיש כבאבציהר ולא יחזיק ספרים.

נכנסת למוסך לא מוכר ? ראה איזה פירמה של עגלות כלים הוא מחזיק.

העגלות לא אומרות כלום. דווקא שם מחפשים במיוחד את הזול.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העגלות לא אומרות כלום. דווקא שם מחפשים במיוחד את הזול.

מוסך בלי מד מומנט ? עדיין יש לי,כחובבן, מהתקופות שעשיתי לבד, גם כשכלים טובים היו מחוץ לתקציבי.כנ"ל סליב להכנסת בוכנות,סט חולצים ומכווץ קפיצי שסתומים טוב שהשפיעו קשות על משק הבית

שלא לדבר על ספרים-לא היינס. אוטובוקס ,גרמנים ואיטלקים.

מזל שהיום מוסכים בארץ רק מטפלים שגרתי.

פורסם
במקרה וברכב תהיה תקלה במנוע דגימות מהשמן ישלחו לבדיקת מעבדה ע''י המוסך. במקרה והוא לא עומד בתקנים המוסך יתבע את ספק השמן. אז הסיכון הוא יותר גדול לספק ומשווק של השמן, מאשר למוסך עצמו.

תקלות לא היו, מן הסתם שגם אם זה גורם נזק כלשהו למנוע זה משהו שכנראה לא מרגישים כל כך מהר אלא רק כשהמנוע ממש יתיישן, כי אני מתאר לעצמי שבשביל לחסוך כסף, אם מוסך מורשה השתמש בשמן כזה אז מוסכים פרטיים בטח לא יהססו להשתמש.

פורסם

כיום ישנם חומרים שגורמים לשמן המנוע להיות זניח ולשמש לתפקיד יחיד שהוא צמיגות.

כל השאר כמו הסעת חום,קטנת חיכוך בין מתכות וכו" פשוט הופכות לחסרי משמעות ויוצא מזה שלשמן אין יותר אפקט ממש לא משנה איזה מותג אתם בוחרים. החשוב הוא צמיגות השמן והתאמתו לנתוני היצרן.

כל זה פשוט מניח לדאגות,שגם ככה עולות לנו הרבה כסף גם לטווח הקצר ובטח לטווח הארוך.

איזה חומרים?! צריך לחפש...

פורסם

לא מדויק, החשיבות בשמן הוא דרוג האיכות יותר מאשר הצמיגות. אתה יכול לשם שמן בצמיגות אשר מומלצת ע"י היצרן, שאגב כולם נותנים טווח צמיגות די רחב להתאמה לאקלים הסביביתי, אבל עם דירוג איכות נמוך מהנחיית היצרן ואתה פשוט עלול גמור מנוע תוך זמן קצר.

פורסם
מה שמעצבן שאין לנו שליטה על מה שאנו מכניסים למנוע כי לא תמיד מחיר גבוה הוא ערובה לאיכות. כבר חשבתי לקנות מחר LM סינטטי. עכשיו אין לי חשק לאור העבדה שהם מרמים

לא תמיד מחיר גבוה הוא ערובה לאיכות,הוי הוי כמה שאתה צודק.

פורסם
כיום ישנם חומרים שגורמים לשמן המנוע להיות זניח ולשמש לתפקיד יחיד שהוא צמיגות.

כל השאר כמו הסעת חום,קטנת חיכוך בין מתכות וכו" פשוט הופכות לחסרי משמעות ויוצא מזה שלשמן אין יותר אפקט ממש לא משנה איזה מותג אתם בוחרים. החשוב הוא צמיגות השמן והתאמתו לנתוני היצרן.

כל זה פשוט מניח לדאגות,שגם ככה עולות לנו הרבה כסף גם לטווח הקצר ובטח לטווח הארוך.

איזה חומרים?! צריך לחפש...

אולי לא הבנת את השרשור, כי פה מדובר על שמן שכיביכול אמור להתאים לדרישות היצרן של הרכב אבל יצרני השמן לא עומדים בנתונים שהם מפרסמים, אז גם אם הכיתוב על הבקבוק מתאים מבחינת הצמיגות לדרישת היצרן של הרכב זה עדיין לא אומר שהוא באמת כזה.

• תוכן חדש...