Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הכתבה אני קצת חושש להשתמש שוב בשמן הקבוע (LM חצי סינטטי מתוסף).

יש המלצה לשמן (ניסיתי לחפש קטלוגים של החברות ולא כל כך הלך) ואיכן ניתן לקנות במחירים שפויים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאור הכתבה אני קצת חושש להשתמש שוב בשמן הקבוע (LM חצי סינטטי מתוסף).

יש המלצה לשמן (ניסיתי לחפש קטלוגים של החברות ולא כל כך הלך) ואיכן ניתן לקנות במחירים שפויים?

באוטו דיפו מוכרים שמני אגיפ ומוביל במחירים סבירים - חצי סינטטי 10W-40 כ- 100 ש"ח ו5W-40 סינטטי בכ- 150 ש"ח. המחירים הם ל- 4 ליטר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לך תדע אילו קומבינות היבואנים בארץ עושים. אני לא יודע אם היבואנים מקבלים את השמנים בחביות מהיצרן בחו"ל ומבקבקים אותו בארץ. אם כן יש כאן פתח לקומבינה רצינית. לכן מותג יודע זו כבר לא ערובה לאיכות.

יתכן שהשמן 10W-40 של ליקוי מולי יצא בבדיקה כבעל צמיגות גבוהה יותר (15W-40) היא כי היבואן הזמין שמן נחות וזול יותר ומכר אותו במחיר "רגיל".

זה בדיוק מה שמריח לי כבר שנים - לאחר שפגשתי באחד המוסכים 'סוחר' שמנים או אם תרצו משווק שמנים שפיטפט ללא הרף ובין השורות אפשר היה בקלות להריח את הקומבינות של השמנים בארץ !

נא ללחוץ על התמונות להגדלה

th_oil1.gifth_oil2.gifth_oil3.gif

th_oil11.gifth_oil12.gifth_oil13.gif

קרדיט לזלמן ממועדון אלפא רומיאו.

מכתב אופייני כל כך ל'משרד עורכי דין מדרכה' , הבריונות שחבויה שם בין המילים כלפי המכון , והשפה מסבירה את הכל .

אין אמונה בסוחר היהודי זאת עובדה .

פורסם
באוטו דיפו מוכרים שמני אגיפ ומוביל במחירים סבירים - חצי סינטטי 10W-40 כ- 100 ש"ח ו5W-40 סינטטי בכ- 150 ש"ח. המחירים הם ל- 4 ליטר

קניתי את ה5W40 סינטטי מלא של AGIP באוטו דיפו ללאון שלי שרק סיימה הרצה, אפשר להיות רגוע?

פורסם

יכולים להיות לזה כמה הסברים:

1. שיווק והפצה של יבואן מצויינים ולמוסך מאוד נוח לעבוד איתם.

2. הם מרוויחים עליהם הרבה (קונים זול מאוד ומוכרים יקר)

כל עוד מדובר בשמן שיש לו אישור בסיסי כלשהו (לא יודע מי הגורם המוסמך בארץ למתן אישורים) - אין בזה שום עבירה.

הם רק סתם מוכרים ביוקר מוצרים לא מי יודע מה איכותיים......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בכתבה לא מצויין לגבי שמני 20/50, אמריקן איגל בהחלט לא נראה ולא מרגיש כמו 20/50, יותר כמו שמן לטיגון... עשיתי פעם אחת את הטעות ומאז ירדתי מזה, ממלא בקביעות של דלקול במיכל האפור, האם יש מניעה לשימוש בשמן זה?

האם יש המלצה ל20/50 איכותי אך שלא יעשה חור בכיס?

תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה שבטוח הוא שהשמן של LM המתוסף עם תוסף M0S2 הוא לא מזוייף,כי יש לו צבע ייחודי משלו,הוא אפור שלא כמו כל שאר השמנים שהם בצבע חום בהיר מאוד.

השמן בצמיגות 10-40,עובד מצויין כבר שנה במנוע שמגיע כל יום ל 8000 סל"ד

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מישהוא מכם אשכרה קנה שמן של אמריקן איגל?!

דעתי היא, ששטויות כמו תרסיס הגנה וניקיון , לא צריך לקנות ביוקר, אז אמריקן איגל טובים מספיק.

אבל משהוא קריטי כמו שמן מנוע?...

טוב שלא קניתם שמן "סססאוחטק", שמן נחשים סינתתי מלא בעל צמיגות ארסית.

דברים חשובים ורציניים חייבים לקנות "עם קבלות" כמו שאמרו, SHELL וכאלה. לא זבל סיני.

בטיחות, רבותיי, בטיחות.

(וחיסכון של הון עתק על תקלות עקב בלאי מוגבר)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מישהוא מכם אשכרה קנה שמן של אמריקן איגל?!

אני קניתי למכסחת דשא ישנה (שמעשנת כמו תחנת כוח) גלון אמריקן איגל מינרלי 20W-50 בדירוג... SM! :shock:

לפחות ככה היו רשום עליו.:roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

עכשיו שאני קורא את השירשור אני נזכר שלפני שנה וחצי בערך, כשלקחתי את האוטו לטיפול ראיתי את המכונאי שם את השמן הזה של אמריקן איגל ובפעם האחרונה שהייתי במוסך השתמשו בדלקול.

לא נשמע קצת מוזר שמוסך מורשה ישתמש בשמן זול כזה?

פורסם

אמרת הכל.

מוסכים קונים גם כלי עבודה זולים למדיי, לא פירמה איכותית במיוחד, מניסיוני(אני זה שמוכר להם כלים...:lol:).

לא זבל מוחלט ברוב המקרים, אבל לא משהו שמיועד לשימוש תעשייתי אלא לביתי וגם זה בספק.

מוסכים מורשים משתמשים בדבר הכי זול שלא יעלה להם יותר כסף בתביעות:arrow:

להבנתי ולדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במקרה וברכב תהיה תקלה במנוע דגימות מהשמן ישלחו לבדיקת מעבדה ע''י המוסך. במקרה והוא לא עומד בתקנים המוסך יתבע את ספק השמן. אז הסיכון הוא יותר גדול לספק ומשווק של השמן, מאשר למוסך עצמו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אמרת הכל.

מוסכים קונים גם כלי עבודה זולים למדיי, לא פירמה איכותית במיוחד, מניסיוני(אני זה שמוכר להם כלים...:lol:).

לא זבל מוחלט ברוב המקרים, אבל לא משהו שמיועד לשימוש תעשייתי אלא לביתי וגם זה בספק.

מוסכים מורשים משתמשים בדבר הכי זול שלא יעלה להם יותר כסף בתביעות:arrow:

להבנתי ולדעתי.

מוסך שלא משקיע בא-ב ,- כלים ברמת האזט,גדורה,סנפאון,בטה,סיגנט,,, ייפתח ברגים עם מפתח שייעגל אותם ,ייסגור ראש מנוע בלי מד מומנט , יחלוץ מיסבים והגה בפטיש כבאבציהר ולא יחזיק ספרים.

נכנסת למוסך לא מוכר ? ראה איזה פירמה של עגלות כלים הוא מחזיק.

• תוכן חדש...