Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חברי משכבר הימים התחדש בדייהטסו סיריון שנת 99 אוט' הדגם הלא מפואר.

כאמור, הרכב מגיע ללא שעון סיבובי מנוע והוא מעוניין להוסיף אחד כזה לרכב.

השאלות בנושא:

1. האם אפשר להוסיף שעון סל"ד לרכב הנ"ל?

2. היכן ניתן להשיג שעון כזה?

3. מה המחיר המשוער?

4. איך והיכן מתבצעת ההתקנה?

פורסם

ניתן להוסיף שעון סל"ד לכל רכב.

לדעתי התוצאה הנאה והאסטתית ביותר תהיה לקחת לוח שעונים קומפלט מדגם שיש לו כבר שעון סל"ד. בדגמים היותר מאוחרים והיותר מפוארים יש כזה.

אם הוא לא רוצה אז אפשר סתם להלביש שעון סל"ד איפשהוא.

מי עושה? אני חושב שמכון ספידומטרים בעיקרון. אבל אני בטוח שיש גם מסכים שיעשו את זה.

פורסם

העניין של האסתטיות לא משנה, העיקר שיהיה שעון.

אשמח לכתובת באיזור גבעתיים\ר"ג\בני ברק שבה אפשר לרכוש ולהתקין שעון כזה.

פורסם
כ"כ חנות שיפורים מוכרת את זה,הדבר דיי יקר כ500-1000 ש"ח

יש מקום בסגולה בשם אפי ספידומטרים אם אני לא טועה,ממליץ.

לאחר שביררתי את העניין בשבועות האחרונים ובסוף גם קניתי אחד כזה, המחירים נעים בין 195 לכ700 ש"ח.

פורסם

אישית, אני מעדיף שהמד סל"ד יהיה מתוצרת טובה (שגם יקרה יותר) ולא סינית ירודה שבה המחוג מקרטע או נתקע או שהוא מתקלקל מהר. התקנה כזאת מבצעים פעם אחת והמד נותר תמיד ברכב לאורך זמן כך שלא כדאי לחסוך באיכות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, מד הטורים הדיגיטלי שקניתי עכשיו ב195 ש"ח, מתוצרת בלגיה, VELLEMAN, זהה לאותו אחד שקניתי לפני כשמונה שנים וששירת אותי בנאמנות שבע שנים בג'יפ פתוח, חשוף לגשמים, לאבק ולבוץ. החסרון שלו הוא שהוא לא מעוצב בצורה מודרנית ויפה.

• תוכן חדש...