Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי כריזמה דיזל

eminemd12
שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום וערב טוב אני חדש פה אז היי לכולם אני עומד לפני קניית רכב ממישהו פרטי וזה מה שהוא רושם על הרכב

יצרן:מיצובישי כריזמה נפח:1900שנה:1999יד:3. הילוכים:ידני מחירון:28,000 ₪ לא בטוח

סוג מנוע:טורבו דיזל 170000ק"מ

צבע הרכב:לבן מזגן:יש בעלות קודמת:לימוד נהיגה בעלות נוכחית:פרטית

אני רוצה לשאול אותכם אמ שווה לקנות> מצב אוטו מנוע וגיר ושילדה מצב טוב אבל המנוע של רנו מיגאן חוקי ואמר לי בעל הרכב שהוא מצא המנוע האורגינאלי של מיצובישי1.9 טורבו דיזל ב2500שח גם שואל אם יש ברירה לאפוך אותו לבנזין?שאלתי משרד הרישוי אמרו לי שצריך ללכת למידע מיכני והוא סגור עכשיו באיזור שלי ירושלים.

נכון שצריכת דלק 1:17 ואיך הוא בחלקים זולים ולמצוא בקלות או שגעון בראש אני מכיר שהוא כמו הבנזין רק המנוע משתנה ולא יודיע אם הגיר וקלאטש גם היא לי סופר לנסר דיזל היה חזק אבל כל חודש הייתי הולך למכונאי ובסופ מכרתי אוטו לפירוק שהלך את המנוע ומצאתי לו מנוע מיבוא ב3500 שח זה נשמע לכם אמין תודה למשיבים ומחכה לתשובה

user_online.gifreport.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום וערב טוב אני חדש פה אז היי לכולם אני עומד לפני קניית רכב ממישהו פרטי וזה מה שהוא רושם על הרכב

יצרן:מיצובישי כריזמה נפח:1900שנה:1999יד:3. הילוכים:ידני מחירון:28,000 ₪ לא בטוח

סוג מנוע:טורבו דיזל 170000ק"מ

צבע הרכב:לבן מזגן:יש בעלות קודמת:לימוד נהיגה בעלות נוכחית:פרטית

אני רוצה לשאול אותכם אמ שווה לקנות> מצב אוטו מנוע וגיר ושילדה מצב טוב אבל המנוע של רנו מיגאן חוקי ואמר לי בעל הרכב שהוא מצא המנוע האורגינאלי של מיצובישי1.9 טורבו דיזל ב2500שח גם שואל אם יש ברירה לאפוך אותו לבנזין?שאלתי משרד הרישוי אמרו לי שצריך ללכת למידע מיכני והוא סגור עכשיו באיזור שלי ירושלים.

נכון שצריכת דלק 1:17 ואיך הוא בחלקים זולים ולמצוא בקלות או שגעון בראש אני מכיר שהוא כמו הבנזין רק המנוע משתנה ולא יודיע אם הגיר וקלאטש גם היא לי סופר לנסר דיזל היה חזק אבל כל חודש הייתי הולך למכונאי ובסופ מכרתי אוטו לפירוק שהלך את המנוע ומצאתי לו מנוע מיבוא ב3500 שח זה נשמע לכם אמין תודה למשיבים ומחכה לתשובה

user_online.gifreport.gif

אף אחד לא עונה:-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר קצת יקר יחסית לרכב שהיה ללימוד נהיגה ובהתחשב בק"מ...

במחיר כזה (אפילו יותר זול) תוכל למצוא כריזמה אפילו אוטו' עם ק"מ של בין 80 ל130 אלף, עם מנוע 1.6 אמין חזק ונטול בעיות (מנוע של סופר לנסר), ואם תמצא גירסה ידנית בכלל תרוויח ותהנה יותר גם מביצועים וחיסכון בדלק.

לאבא שלי יש את האוטו' ואנחנו ממש מרוצים ממנה, רכב אמין חזק, יושן טוב על הכביש, איכותי, מושבים נוחים, מרווח ופרקטי.

חסרונות עיקריים שמומלץ לבדוק לפני קנייה-

צריכת דלק (מיצובישי אין מה לעשות)

פנים הרכב שמתבלא בצורה מפחידה ועל כן יש להוריד במחיר כי התיקונים לא זולים

ריפוד הגג- שיש לו נטייה "לצנוח"- עלות תיקון 400 ש"ח מחיר הכי זול שמצאתי

מנגנוני חלונות החשמל- 250 ש"ח למנגנון חדש במוסך מורשה

ווסת מהירות מזגן- 300 ש"ח כולל עבודה במוסך מורשה

כמו כן ריפודים בדלתות שנושרים ואינם ניתנים לתיקון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה להגיד שיצא לי תקופה מסויימת לנהוג באוטו הזה. זה היה טורבו דיזל ראשון שנהגתי אליו והיה לי מאוד מרשים עד כמה המנוע גמיש ויכולות סחיבה שלו.

מה שמאוד הפריע לי זה הבידוד הלקוי שבגללו המנוע היה רועש במיוחד. ליושבים מאחור, הרעש מכריש אוזניים עד כדי כך שהוא בלתי נסבל, אפילו גרוע יותר מאגזוז זרימה חופשית לטעמי.

אינני יכול להגיד דבר על אמינות, הרכב לא היה שלי, כך שלא הייתי צריך לטפל בו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שילמת על וסת מזגן הרבה יותר יקר ממה שהוא עולה נראה לי

החלפתי וסת כזה 183 ש"ח כולל מע"מ במוסך מורשה בפ"ת

גם אני עשיתי את זה אצל המורשה (מוסך רמות בבת ים), הווסת עצמו עלה 200 אבל הם דחפו את העבודה והמע"מ וזה הגיע ל300, אבל העדפתי לשלם קצת יותר ולא לעשות אצל מישהו חאפר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם.... אז מה ?לא לקנות את האותו ?תגידו לי אם הוא לא שווה אני לא קונה אני מפחד שיהיה אוטו לא חזק ומתקלקל הרבה ומשגע את הראש וחבל לבזבז כסף עליו .שאלתי כמה מוסכים אמרו לי בחיים שלי לא ראיתי כריזמה דיזל. ורעש של מנוע שלו גבוה??הבעסה שהוא נתן לי מחיר 60% פחות ממחירון ואמר לי אין מקות שסי שילדה וגיר ומנוע לא מעשן הכל נקי עם מגנזיום:idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו אז מה? כמה כבר עולה ג'אנטים היום?

נתן 60% כי זה היה רכב לימוד נהיגה, ואולי הוא רוצה להתפטר ממנה (וזה מחשיד)השוק שלו האוטו לא חזק אז תמיד מורידים במחיר.

בקיצור ולעניין אל תיכנס לאן שלא צריך, אם מוסכים לא מכירים את הדיזל אז זה אומר משו (חלפים יקרים וקשים להשגה).

תמצא לך 1.6 ואם אתה מתעקש אז על ידני ותאמין לי שלא תתאכזב וגם תחסוך בדלק וכן המנוע שקט מאוד, עם ק"מ נמוכים וכן גם לא חסר שמורות בפחות מהמחירון.

רוצה דיזל? עדיף שתחפש רכב אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכה באמת נתנתא לי תשובה טובה ונכנסה בראש הבעסה שהוא נתן לי במחיר מצחיק שח8000 ואתה צודק שוק שלא חזק אבל אם השתמשתי פו עד שנגמר המנוע אני הסב אותו לבנזין לא יעלה לי 5000 שח אבל השאלה נותנים משרד הרישוי האישור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שאלה:

למה אנשי קונים כריזמה?

יש סיבה!?

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכה באמת נתנתא לי תשובה טובה ונכנסה בראש הבעסה שהוא נתן לי במחיר מצחיק שח8000 ואתה צודק שוק שלא חזק אבל אם השתמשתי פו עד שנגמר המנוע אני הסב אותו לבנזין לא יעלה לי 5000 שח אבל השאלה נותנים משרד הרישוי האישור?

למה לך להתעסק עם הסבה, האוטו הזה לא יקר שוב במחיר מצחיק אתה יכול למצוא מציאה חבל על הזמן שתשרת אותך בנאמנות.

htm_aa- חמודי כי יש כאלה שנמאס להם מהמאזדות למיניהם, האוטו הזה לא מוערך בארץ, הוא נותן הרבה ביחס למחיר שלו, והוא לא נופל מכל הלאנטיסים למיניהם משנתונים 2000 ומעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...