Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הכיסוי המכסה את כרית האויר ליד הנהג התחיל להתנפח, כנראה בגלל החום. האם אני יכול לפרק אותו ולנסות ליישר או שהכרית תקפוץ לי לפרצוף?

תודה

פורסם

מכיוון שמדובר כאן ברכיב בטיחותי אני לפחות חושב שכדאי לתת לבעל מקצוע להתעסק עם העניין.

לדעתי גם שאר המגיבים יתנו המלצה דומה.

נכון שיש כאן חברי פורום שאוהבים תחזוקה עצמאית של רכב אבל מדובר כאן בעניין בטיחותי מובהק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בד"כ, המחיר של רכישת כרית אוויר עם כיסוי תקין יהיה די נמוך.

מצא לך רכב כזה בפירוקיות, רכוש אותו (בערך 150 ש"ח) והרכב את הכרית החדשה במקום זו שהתנפחה.

לדעתי הסיפור ייגמר בסביבות 300 ש"ח.

כמובן, רצוי שתשקיע בסוכך שמש...

פורסם
בד"כ, המחיר של רכישת כרית אוויר עם כיסוי תקין יהיה די נמוך.

מצא לך רכב כזה בפירוקיות, רכוש אותו (בערך 150 ש"ח) והרכב את הכרית החדשה במקום זו שהתנפחה.

לדעתי הסיפור ייגמר בסביבות 300 ש"ח.

כמובן, רצוי שתשקיע בסוכך שמש...

ההודעה לא ברורה ואני לא יודע על סמך מה רשמת את המחירים. נשמע לי נמוך בצורה לא הגיונית.

לפותח השרשור, אני לא יודע אם ניתן להפריד את הכיסוי מכל מכלול הכרית, שהרי הוא נועד להיקרע (לרוב) בעת פתיחת הכרית. מעבר לזה הכרית מקופלת בפנים והיא עלולה להתבלגן כשתפתח את העסק. לדעתי הפתרון להחליף, ורצוי לחדש על אף המחיר. אם מדובר בעניין אסתטי בלבד וחבל לך על הכסף עזוב את העניין.

• תוכן חדש...