Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שבו כל חלונות הצד מושחרים קלות בעזרת מדבקה, המוכר טוען שעד 25% השחרה זה חוקי ועובר טסט אבל לא מצאתי הוכחות לאמיתות הטענה שלו ואני חושש שאיזה שוטר יתן לי קנס ויוריד לי את הרכב מהכביש יום אחד.

א. האם יש אחוז מסויים של השחרה שעובר טסט ? (אחוריים צדדיים אני יודע שמותר, מה בדבר קדמיים צדדיים?)

ב. אם זה לא חוקי, איך אני מוריד את המדבקות בצורה החלקה ביותר מבלי לעשות נזק לרכב ו/או לחלונות ?

תודה.

פורסם

א. תבצע חיפוש

ב. תבצע חיפוש, או שתיקח פן ובעזראת הפן תחמם נקודה נקודה ותתחיל לקלף עם סכין יפנית. ( רק תקךף בזהירות כדי לא לשרוט את החלון)

ROOONEEYY

פורסם

ציפוי מדבקה לחלונות הקדמיים לא משנה איזה רמה הוא כהה אינו חוקי,לי המקדימה הורידו בטסט גם ציפוי של 25-30 אחוז ,עשיתי שוב

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בעיקרן אם זה מוצר איכותי לא אמורים להישאר כלל סימנים אחרי ההסרה, זה אמור להיתקלף ולהשאיר את החלון ללא דבק ונקי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

החלון של הנהג ושל הנוסע לידו לא עוברים טסט אם הם עם מדבקה , כנ"ל שמשה קדמית ואחורית.

חלונות של הנוסעים מאחור וכל שאר החלונות (אם זה רכב גדול) לא מעניינים אף אחד.

אם כבר רוצים להשחיר מאחורה, או חלונות קדמיים ,אז צריך לעשות בתנור ולקבל אישור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אין אישור לחלונות הקדמיים של הנהג, הנוסע שלידו, ולחלון האחורי (מכסה תא המטען).

לא עובר טסט והורדה מהכביש.

חלונות אחוריים של הנוסעים מאחורה אפשר להשחיר עד כמה שרוצים ללא צורך בשום אישור.

פורסם
אין אישור לחלונות הקדמיים של הנהג, הנוסע שלידו, ולחלון האחורי (מכסה תא המטען).

לא עובר טסט והורדה מהכביש.

.

ממש לא נכון!!

רכבים חדשים שיוצאים מהמפעל יוצאים עם השחרה בחלון ן של הבגאז' וגם בחלונות הקדמיים . (לנד קרוזר במוו וכאלה)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בל אופן אם נישאר דבק, אפשר להוריד בזהירות עם אציטון וצמרגפן או כותנה.

בלי זהירות אפשר עם ספרי ניקוי בלמים, אבל יותר קשה מאציטון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למגיב הראשון, חיפשתי טוב טוב לפני ששאלתי, אני תמיד מחפש לפני שאני שואל, שים לב לתאריך ההצטרפות שלי ולמספר ההודעות שלי.

בכל אופן, חשבתי לעשות את זה עם פן אבל התעצלתי למשוך כבל חשמל עד לאוטו והורדתי את הפילם ידנית. זה השאיר הרבה פסים של פילם ודבק על החלונות - הורדתי אותם על ידי שימוש במטלית וספריי ניקוי חלונות.

תודה לכולם.

פורסם

אתה יכול ללכת למכון טסטים ולשאול (וגם להראות להם במה מדובר).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אוקי אז ככה בתור אחד שכבר קרה לו הכל מבחינת החלונות הכהים ... עשיתי גם טסט ביום ראשון 18.5.08 ואיך לא יש לי האודי קופה והשחרה של 65% מאחורה +כל החלון האחורי(תא מטען) ועברתי טסט בלי ששאלו אותי שום דבר העיקר בדקו מקדימה אם אין השחרה ,וכמובן ש (יש 15%) או 5% השחרה רגילה מהחברה ועברתי ..

למי שדיבר פה בקשר להשחרה בתנור בחלון האחורי (תא מטען) וכל הלאה אז לא !!! זה לא עובר טסט ...! ודאי!

לא יודע איך עברתי אבל 2 דברים בטוחים 1 חלונות הנהג +זה שלידו ,אסור להשחיר בכלל (בחברה עושים 15%) לבקשת הקונה בלבד ואז זה נראה רגיל רק חוסם את אור השמש וכמובן בחושך נראה הרבה יותר מרשים ... אבל אם שוטר רוצה לחפש והוא מוצא שמקדימה 15% אז אתה תוריד תהשחרה מהר מאוד. מה שגם אומר שהשחרה מאחורה גם זה לא חוקי

אבל משום מה שוטרים שנתפשים על החלונות הקדמיים לא אמרו לי כלום אף פעם על החלון האחורי ... אבל חוקי זה לא

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה שרשור מן האוב, כיצד להוריד השחרה בצורה יעילה?

האם צריך פן\בלאואר או מספיק עם סכין להוריד טיפה וזה כבר יתקלף?

אשמח לתובנות.

פורסם

גם אני הורדתי, באמצעות הציפורניים של אשתי :-D

אבל בכל מקרה חלון מושחר לא משנה באיזו רמה (כל עוד זה לא בא מהיצרן) אינו חוקי!!!

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם
החלון של הנהג ושל הנוסע לידו לא עוברים טסט אם הם עם מדבקה , כנ"ל שמשה קדמית ואחורית.

חלונות של הנוסעים מאחור וכל שאר החלונות (אם זה רכב גדול) לא מעניינים אף אחד.

אם כבר רוצים להשחיר מאחורה, או חלונות קדמיים ,אז צריך לעשות בתנור ולקבל אישור.

ולמה בתנור מותר מה ההבדל?

• תוכן חדש...