Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הבחינתי ברעש חדש שנהיה לי באוטו (קורולה 2001)

 

כאשר אני לוקח סיבוב שמאלה (במהירות בינונית) ונותן גז יש רעש של "וווווו" (כמו של מיסב גמור) מאזור המנוע, לא יודע אם זה מהמנוע אבל לא נשמע מאזור הגלגלים.

 

יש לציין כי זה קורה רק בסיבוב שמאלה, בסיבוב ימינה ובישר אין את התופעה הזאת.

חשבתי כי הרצועה ברכב אולי גורם הבעיה, אולי משהו נוגע בה בסיבוב וגורם לרעש המודבר, רצועה הוחלפה (הייתה גם דיי יבשה), בדקתי ששום דבר לא נוגע בה בשום מצב והרעש ממשיך.

 

הרעש משגע אותי, הלכתי למוסך טויוטה באילת על מנת שיאבחנו את הבעיה, עלה איתי אחד מהעובדים הבכירים לרכב, השמעתי לו את הרעש והוא אמר לי בהתחלה "זה הצמיגים חורקים" ואחרי שהבחין ברעש אמר לי שהוא שומע אותו אבל הוא לא יודע מהיכן מגיע, והוסיף כי רעשים זה סיפור לא פשוט.

 

יש לציין כי כאשר משחררים את הגז הרעש מפסיק לחלוטין, הוא נמצא רק כאשר לוחצים על הגז.

 

אשמח להצעותיכם.

תודה.

פורסם

חבר יקר, אני מניח שאתה מכיר את כללי הפורום, אנא ממך הקפד לכתוב כותרת לפי הכללים.

 

ככל הניראה יש לך בעייה בצירייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מכיר את כללי הפורום וכפי שנראה לי הכותרת שלי כנהלים.

 

בכל אופן, לא מאמין שזה צירייה כי הרעש מגיע רק בסיבוב שמאלה וגם לא נשמע כל כך כמו רעש של ציריה.

 

אם זאת הייתה צירייה ראשית אז הרעש היה בכל מצב או בסיבוב גם לצד השני

פורסם

קשה לדעת אבל יכול להיות גם תושבת מנוע גמורה באחת הצדדים שגורמת למנוע לגעת בגוף בזמן הפנייה, כמובן שזאת השערה כי קשה לאבחן רעשים דרך המסך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

×
×
  • תוכן חדש...