Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדובר הוא ברכב של עמית לעבודה.

הבנאדם ביקש את עזרתי במציאת מדיד השמן, אבל מסתבר שהרכב הזה הוציא אותי טונה לגמרי. איפה לעזאזל נמצא המדיד שם?! :shock:

העלתי סברה שברכב כלל אין מדיד, כיון שבעת ההתנעה מפלס השמן מופיע על לוח המחוונים. האומנם אני צודק בהשערתי?

תודה, זכו למצוות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המדיד תקוע עמוק בתחתית בלוק המנוע , הגישה קשה מאוד, המדידה מתבצעת דרך המודד האלקטרוני ומקבלים אותו בזג בצורת 0000 (אפסים) או OK OK OK ,אינני זוכר בדיוק.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

המדיד נמצא שם ואמור להיות או בצבע כתום או בצבע צהוב.

ניתן למצוא אותו ללא קושי.

בכל מקרה, ניתן גם לבדוק כמות שמן ע"פ החיישן וזאת ע"י הסתכלות במחשב הרכב ב-30 שניות הראשונות לאחר התנעה. יהיה כתוב OK. אם תלחץ על הכפתור בתוך לוח שעונים, התצוגה תהפוך לריבועים. אם כל הריבועים מלאים, הכל מצוין.

חוסר שמן יראה במקום ריבוע קו תחתון.

אלעד, מתפלא עליך. עם אלפא אתה מסתדר אבל עם רנו לא...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

לא יודע, איך אפשר לפספס את זה.

אם אתה לא רואה את המדיד, כנראה החלק העליון שלו שבור.

oil.JPG

פורסם

זה היה ממש מביך. הבנאדם ביקש ממני עזרה כי ידע שאני יחסית מתמצא ברכב, ואז נעמדתי כמו בוק מול המנוע אובד עצות :oops:

כנראה שבאמת הראש של המדיד היה שבור שם, כיון שהחלק היחיד שהיה צבוע בצהוב היה פקק מילוי השמן.

תודה רבה לכולכם!

ואם אנחנו כבר בשוונג... אני זקוק לעוד עצה קטנה: המדחס של המזגן אובחן כלא תקין, באופן המחייב החלפה. העלות שהוצעה לו במוסך מורשה של רנו הינה כ-3,500 ש"ח עבור מדחס חדש ומקורי. האם זה סביר שמדחס ברכב יחסית חדש (בסה"כ שש שנים על הכביש) כבר שובק חיים? וכן: האם המחיר שהוצע לו הוא באמת ריאלי?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

בוקי, אתה יעיל , כל הכבוד לשירות (תמונה שווה 1000 מילים)

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

האמת? לא יודע. גם אני שאלתי אותו בדיוק את אותה השאלה, והוא רק אמר לי שהמזגן הפסיק לקרר, ולאחר בדיקה במוסך מורשה נאמר לו שעליו להחליף את המדחס בעלות הזאת.

כמובן שגם התכוונתי לבדוק עבורו אצל מזגניסט, אבל בנוסף גם רציתי לשמוע מכם האם מישהו יודע על מקרה דומה או מכיר את טווח המחירים של המדחס.

פורסם

הגיוני, אצל חבר בקליאו 2003 הלך המדחס בסוף מסגרת האחריות, וזה היה פלוס מינוס אותו סכום.

במוסך שעבדתי הגיעה אלינו טויוטה יאריס אשר המדחס הפסיק לעבוד, אחרי החלפת המדחס גם עדין הוא לא עבד,

הבאנו את הרכב לטויוטה ברעננה, ושם התברר שגם הפיקוד של המדחס נדפק וגם המדחס, הנזק 5600 ש"ח

ולפי המנהל עבודה הבנו שהמדחס זה בעיה ידועה ביאריס אבל הפיקוד כמעט ולא הולך.

פורסם

אלעד, אתה מבין שיש מס' סיבות שלא מחייבות החלפת מדחס בגללן המזגן יפסיק לקרר.

אני יכול לעלות מסמך טכני איך לאבחן תקלה במזגן בקליאו אם אתה רוצה.

Veni Vidi Vici

פורסם

זה ברור לי, ולכן גם שאלתי את הבחור מה היתה הדיאגנוזה של המכונאי שאמר לו זאת, בעקבותיה הוא החליט שיש להחליף את המדחס.

מה לעשות שהבחור אינו מתמצא ברכב ואינו יודע לומר מה בדיוק נעשה, אלא פשוט אמר לי שזה מה שנאמר לו במוסך.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

המדיד בקליאו לא נגיש ואינו נראה בעין בלתי מזויינת :wink:.

בקיצור: המדיד הוא קצר ואינו כפי המופיע בתמונה, הוא קבור עמוק למטה בין המנוע לרדיאטור וצריך יד של שימפנזה מורעבת כדי להגיע אליה ולהחזיר אותה למקומה.

אינדקציה של לוח השעונים לגובה השמן דיי מדוייקת וניתן לסמוך אליה (אם אתה חונה במישור).

• תוכן חדש...