Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש יעוץ בקשר לתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קצת יותר משבוע עמדתי ברמזור וחיכיתי שהאור יתחלף בירוק. איזה נהג החליט שהחלק האחורי של הרכב שלי הוא בלם טוב ונכנס בי. הנזק לא כזה רציני. סדק בטמבון האחורי וזהו(כנראה..).

החלפנו פרטים ואני הלכתי לסוכן ביטוח שלי למלא את פרטי המקרה.

הוא לעומת זאת לא פנה לסוכן הביטוח שלו. ומבחינת חברת הביטוח שלו לא קרה כלום.

הרכב הוא מחברת השכרה, לכן אני לא בטוח אם הוא בכלל שוכר הרכב.

לדברי הסוכן שלי, הדרך היחידה שלי לפעול עכשיו היא לתקן את הרכב ולתבוע אותו בתביעות קטנות, בכדי שזה לא יחשב לי כתאונה ושאני לא אצטרך לשלם את ההשתתפות העצמית.

בינתיים אני אישיתי לא דיברתי עם הנהג, כי אני לא רוצה לעשות משהו פזיז, לפני שאני אהיה סגור על זה שאני תובע אותו ולתת לו את האופציות.

בנוסף, אני לא מבין את העניין. כל עוד הוא לא הודיעה לחברת ביטוח שלו, לא הייתה לו תאונה בכלל?! אם הצעד השני מודיע, זה לא מספיק בשביל לתבוע את החברת ביטוח שלו ולגרום להם לברר את העניין?

מישהו עבר מקרה דומה?

איך הבית משפט מתייחסת לדברים כאלה. מצד אחד יש לי את כל הפרטים של הבן אדם, כולל תמונות של הרכב שלו אחרי התאונה, למרות שהנזק ממש לא רציני. מצד שני, שום דבר מאלה לא נראה כמו הוכחה חותכת.

פורסם

אם מדובר ברכב השכרה - פנה לחברת ההשכרה ישירות ומסור להם את פרטי הנהג וכל פרט אחר שיש לך ממסמכי הרכב שלהם.

לחברות השכרה בד"כ אין ביטוח מקיף - כשהן משלמות עבור תיקונים, זה מתקציבן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לך את כל מה שצריך, אם הוא לא משתף פעולה

אז עושים את זה בכוח אין מה לעשות ככה עושים במדינה הזאת,

אם יש לך את הפרטים שלו ואת התמונות פנה לחברת ביטוח שלך והם כבר יסגרו בין חברת ביטוח שלו,

אבל זה ייקח זמן, ותפנה גם לבוחן תנועה והוא יעשה חקירה ואמורים לזמן אותו גם.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תבדוק אם הנזק לא כזה גדול אולי לא שווה לך בכלל להפעיל את הביטוח שלך תמורת העלאה עתידית בפרמיה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

הרכב הוא באמת מחברת השכרה.

היום אבא דיבר עם הסוכן וסוף סוף הוא התחיל להזיז עניינים כמו שצריך.

אמרו לי באיזה מוסך כשבאתי לעשות הערכת מחיר שזה בלאגן להוציא מחברת הביטוח הזאת כסף.

מקווה שיהיה טוב.

תודה.

פורסם

הסוכן ביטוח שלך מעפן=) , היה לי מקרה מאוד דומה לפני קצת פחות מחצי שנה.

עמדתי ברמזור אדום שיירה מקדימה ושיירה מאוחרה והתנועה מזדחלת לאט, עד שהרכב שמאחורי שכח ללחוץ על הברקס ונכנס בי.

החלפנו פרטים , הנזק היה מזערי ולא רציני כל כך.

יום לאחר מכן נסעתי למשטרת התנועה והודעתי על התאונה בנוסף ידעתי את הביטוח (AIGׂ) על התאונה נתתי להם את כל הפרטים ומפה הם כבר מטפלים בזה לבד, במקביל הכנסתי את הרכב לתיקון השמאי הגיע למוסך צילם את הנזק ובזה העניין נסגר.

פורסם

אני לא בטוח שהבעיה היא בסוכן ביטוח שלי.

כי פעם שברה שקרתה תאונה לאבא שלי אחרי כמה שנים, והבן אדם לא רצה להודות שהוא אשם, העניין טופל דיי מהר וביעילות.

הבעיה היא שזה שפגע בי לא הודיע על תאונה לחברת הביטוח שלו. אחרי ברורים של הסוכן שלי, מסתבר שהבן אדם פשוט ממשיך לנסוע עם הנזק. אם אצלי זה טמבון סדוק(בתקוה שזה הכל). אצלו התעקם המכסה מנוע.

ויש בעיה עם התחלת ההליכים עם הסוכנות ביטוח שלו.

קיצר, לא הבנתי מה הולך שם עם כל הרכבי השכרה האלה.

פורסם

הוא אשם בתאונה זה לא תלוי בו בכלל אם הוא הודיע או לא וזה לא אמור לעניין אותך , תלך למשטרה קודם כל ותודיע על התאונה הם כבר יזמנו אותו לתת את הגירסא שלו ,בלי שום קשר הסון ביטוח שלך אמור כבר להריץ את העניינים זה לא תלוי בבנאדם שפגע בך.

פורסם

לחברות השכרה אין ביטוח למכוניות, בוודאי לא לחברות הגדולות (אולי יש לחברות הקטנות שמחזיקות 10 מכוניות).

אם מדובר על נזק בלבד הטיפול נעשה ישירות מול חברת ההשכרה.

אם סוכן הביטוח שלך לא יודע את זה, זה מעלה הרבה סימני שאלה עליו.

בד"כ חברות ההשכרה יציעו לך לתקן את הנזק במוסך הסדר שלהן (אתה לא חייב).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...