Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על כלי להסרת זרועות מגבים כמו בתמונה.

מקומות באזור המרכז יתקבלו בברכה.

תודה רבה

תמונה מצורפת:

af5c_1_sbl.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

היי ליאור,

כנס למוסך רון הוא יעזור לך לחלוץ את המגבים (מסור לו שביקשתי את עזרתו).

למה אתה חייב לרכוש כלי כזה ? אני מתאר לעצמי שעם מברג משני הצדדים הזרוע לא יצא.

אני הסרתי את המגב האחורי בעזרת חולץ מסבים קטן (זה עובד מצויין השאלתי ממוסך רון) החולץ דומה במבנה לחולץ בתמונה ואין שום בעיה להשתמש בחולץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

חד פעמי אין לי בעייה להיכנס למורשה רנו אפילו אבל היות ואני מעוניין לבצע ניקוי מיכל לבד, פירוק המגבים במוסך יגביל אותי בתיזמון. לכן, אשמח לרכוש כלי כזה שיהיה בהישג יד. הכלי גם רשום בהוראות יצרן ככלי לפירוק המגבים.

אם לא יימצא בארץ, ארכוש מחו"ל.

תודה רבה מרק.

אף אחד לא יודע היכן במרכז ניתן לרכוש כלי כזה ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אם אתה מאזור רחובות, ורוצה בינתיים מכשיר בהשאלה צור קשר.

דוד.

תמונה.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כנ"ל אצלי,

יש כלי קטן ייעודי שאבי קנה במיוחד לזה. הוא הרבה יותר קומפקטי ופשוט מאפציר סטנדרטי. החולץ הוזמן מהאינטרנט בגרושים לדעתי. אם אתה רוצה אני אשאל מאיפה הוא הוזמן.

בכל מקרה אתה מוזמן לעבור לקחת אם אתה צריך.

פורסם

לפני חודשיים איזה מניאק רצה לגנוב לי את הווישר האחורי ומכיוון שגם לפרק ווישר צריך לדעת אז הוא ניסה בכוח ולכן שבר לי את הזרוע.

אין צורך בכלי מיוחד לחלוץ את הווישר האחורי, בגולף שלי חלצתי את הווישר בעזרת חולץ מיסבים קטן אשר השאלתי מרון ללא שום בעיה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...