Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קומפוננט של מורל פולס, היה אצלי בבאג' באוטו בדרך להרכבה ולא יודע מה קרה בטח היה על זה משהו רמקול אחד נקרע,אמה מה יש חור כזה לא באמצע כזה מסביב אני חושב שזה נקרא "רופר"..!!(נגמרה לי האחריות,ורכשתי את הקומפוננט אצל "גריז מערכות")..מה אני עושה?איך אני שולח את זה לתיקון דרך גריז דרך החברה מה לעשות

פורסם

מזל שזה בסט הפשוט שלהם וגם זול ניראה לי שעדיף לך ליקנות אחד חדש או לישלוח אותו לתיקון אצל מורל בחברה אני לא יודע אם הם מקבלים ישירות מהקונה או שזה צריך לעבור דרך המשווק שלהם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

את האמת שזה כבר קרה לי בעבר אבל עוד היה לי עליהם אחריות והבאתי אותו לגריז והוא שלח אותם לחברה תוך שבוע הביאו לי חדש..אבל הפעם אין לי אחריות..אז אני פשוט צריך להביא אותו לגריז שהוא ישלח אותם לחברה או שאני ישלח אותם ישירות לחברה?

מה העלות בידיוק אבל?

פורסם

זה בטוח לא עולה יותר ממאה ש"ח!

זה שמנסים לעשות עליך קצת ג'ובות זה משהו אחר.

תתקשר למורל מחר, הם יפנו אותך ליוזב ושם יגידו לך את המחיר ותראה שאני צודק.

פורסם

יש לי את הטלפון של מוראל עם אתה רוצה... וגם יש לי טלפון של מישהו שמתקן רמקולים(באזור חולון) כאילו הוא ממש זול גם לחבר שלי נקרה הסאב הוא תיקן לו את זה ב20 ש"ח הוא הדביק לו את זה עם דבק או סיליקון מיוחד, לא הייה מורגש בכלל. אז דבר עם אתה רוצה את אחד המספרים.

ובקשר לתיקון, זה נכון שהם לא מקבלים מלקוחות פרטיים, רק דרך המשווקים שלהם "פומפה" למשל.

בהצלחה.

פורסם

אצלי נשרף הסליל בוופר במורל הייבריד,מורל בנס ציונה תקנו לי את הוופר תמורת 300 ש"ח,והקונה שממנו קניתי את הסט הזה השתתף בחצי מהתיקון (כפיר אתה מלך:-))

עד היום הסט הזה עושה את העבודה עם JBLGTO75.4,עברו שנתיים כבר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני לא יודע אם יש טעם לפנות למורל מאחר וליין הפולס מיוצר בסין.

עם זאת אני מאוד ממליץ על "אומגה אודיו" בחולון לשם התיקון. יחס ומחיר ללא תחרות.

בגדול אם זה קרע שלא ניתן להדבקה, בד"כ מחליפים את כל הסראונד (לפי תיאורך שם הקרע) בעלות של כמה עשרות שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...