Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כניראה שאתה לא מכיר את גנאדי, כל רכב מוזר/מכוער הוא נימשך אליו :screwy:

הוא מכיר את גנאדי מצויין, ולכן לא הבנתי, מאיפה בא היציאה הזו- אני לא ממש הייתי צריך, שיסבירו לי, מה ההתרונות/חסרונות של אוטו, שאני אוהב, בדיק כשל אינני צריך, ש"יאירו את עיניי" על האישה, שאני אוהב!:? זה לא ממש הצחיק אותי, לצורך העניין, עכשיו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא מכיר את גנאדי מצויין, ולכן לא הבנתי, מאיפה בא היציאה הזו- אני לא ממש הייתי צריך, שיסבירו לי, מה ההתרונות/חסרונות של אוטו, שאני אוהב, בדיק כשל אינני צריך, ש"יאירו את עיניי" על האישה, שאני אוהב!:? זה לא ממש הצחיק אותי, לצורך העניין, עכשיו...

זה היה בצחוק, לא התכוונתי לפגוע :mm_blush:

לגבי הטרנזיט מכפר סבא, אני כבר דיווחתי לך עליה והיא לא דבל ג'נט לכן זה לא עניין אולך.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני יודע, הייתי שם לא מזמן... יש לי כבר "מאגר נתונים" של "רגילים", ושניים או שלושה "דאבלים" משנות ה-80, וזה עדיין לא "זה"... התכוונתי לתגובה של חן בעיקר, לא שלך- אני לא ממש הייתי צריך, כאמור, שינסו להסביר לי, עד כמה חרא האוטו- כי מה לעשות, כל ענתיקה היא חרא, יחסית לאוטו חדש הכי-פשוט, אז מה אנחנו עושים כאן בכלל?:roll: עזוב, לא חשוב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בקשר לטרנזיט מטירה, חדשות טובות וחדשות פחות טובות.

החדשות הטובות שהרכב עדיין נוסע ומטופל ביד אוהבת.

החדשות הפחות טובות שלא משנה כמה תציע לבעלים הוא לא ימכור לך את הרכב.

IMGP0103a.jpg

IMGP0113a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אה, זה הוא- הוא חבר בפורום, אני יודע, שלא מוכר, כבר אמרתי לו פעם, שאני מעוניין... גם אני לא הייתי מוכר. חשבתי, שיש עוד אחד... מסתבר, שלא.:cry: איזה ז!

מישהו יודע, אם יש כאלה בשטחים עדיין? (שוב, אני מתכוון אך ורק לדגם "הארוך" דאבל ג'אנט, מסוף ה-60- תחילת/אמצע ה-70):roll:

פורסם
מצד אחד אתה אומר שהטרנזיט שנתה את עולם הפשע בארה"ב

מצד שני הטרנזיטים יוצרו בממלכה המאוחדת...

מבולבלים? גם אנחנו...

תוסיף למשוואה את זה שהקורטינות השפיעו על עולם הפשע הישראלי ואז תקבל סמטוחה בבטן... :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לגבי השודים עם הטרנזיט- הסטטיסטיקה נכונה עד כמה שזכור לי, אבל מדובר באנגליה ולא בארה"ב (זה גם מתאים יותר לארץ המוצא). עד כמה שאני יודע, הטרנזיטים לא הגיעו בכלל לארה"ב.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הפורד טרנזיט מעולם לא נימכרה בארה"ב.

הטרנזיט MK1 הורכבה בבריטנייה,גרמנייה ומשנת 67' גם בישראל.

הגירסאות היחידות שיובאו היו הדיזל,שהיה לה הספק מרשים של 40 כ"ס והאוטומטית.

לטרנזיט היה מנוע V4,לרוב בנפח 2.0 ששימש את הטאונוס.

לקראת 79' עברה הטרנזיט מתיחת פנים ראשונה,במיסגרתה הוחלף מנוע ה V4 במנוע פינטו 2.0 שנילקח מהקורטינה והיה בעל הספק של 78 כ"ס.

העיצוב החיצוני והפנימי שופרו ועודנו,אם כי הטרנזיט היתה ונישארה מכונית מגושמת ומסורבלת לנהיגה.

בשנת 86' הוחלפה סוף סוף הטרניז במכונית חדשה לחלוטין,מודרנית ונאה שהיוותה שיפור עצום מהטרנזיט הקודם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

... ושנראית יותר כמו תערובת של מגהץ ואיזמל, מאשר כמו מסחרית. זה גם היה השם הראשון, שנתתי לאוטו הזה, עוד לפני, שידעתי בכלל מה זה בדיוק, כשנסעתי במונית שרות משדה תעופה כשעליתי לארץ- "מגהץ"!:-) לא, שאין לי מקום בלב ל"מגהץ" כזה, ולא הייתי שמח לשים יד על אחד מהראשונים, לפני שגם נכחדים- אבל זה יהיה בסדר העדיפויות האחרון בהחלט, אם בכלל... ויש כמה חברי הפורום, שכנראה יעשו את זה לפניי, ככה שאני יחסית רגוע בעניין הזה.8) ושוב: יש למישהו מושג, האם יש בשטחים דאבל-ג'אנטים הראשונים עדיין? אולי בכל מיני התנחלויות? אני יודע בוודאות, שהיה אחד, שהיה בגוש קטיף, אבל... ובכל מיקרה היה דיזל.

למה אני לא שוקל אופציית יבוא: קודם כל, זו תהיה השקעה מיידית גדולה מדי בשבילי כרגע, וחוץ מזה- אני נורא רוצה אחד, שעבר את כל ההיסטוריה של המדינה, ויהיה "אוטנתי", ולא "עולה חדש"!

פורסם

היה בגוש קטיף אחד בצבע לבן/קרם שכל הגג היה חלודה מבחוץ(לא יודע אם אם הוא היה דאבל ג'אנט)

במידה ואתה מתכוון אליו אז צר לי להודיע לך שהוא בוודאות נישאר שם אחרי ההיתנתקות ואין שום סיכוי להוציא אותו.

כמו כן בפעם האחרונה שראיתי אותו ישבו עליו ילדים פלסטינאים ככה שכניראה שהוא נימכר לברזל\הפך לבית קיץ של משפחה כלשהי\משמש בתור מנגל ענק.

פורסם

סתם שאלה

לא עדיף לך להשקיע את הכסף ולהעמיד את הרכבים שלך במצב נסיעה +?

יש לך לא מעט כלים שרובם לפי הבנתי לא נוסעים או לא נראים טוב

ואתה סובל מחוסר מקום לפי מה שאתה אומר

אז מה הרעיון להוסיף עוד גרוטעה שתעמוד ,ותהנה ממנה רק כתמונה ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לא. כי אני עובד על כל הרכבים שלי. זה לאט, זה לוקח זמן- אבל זה הקצב שלי (אפילו, שלא תמיד זה מספיק לי, אבל...), וזה מה, שאני נהנה לעשות! כל הרכבים שלי כרגע במצב נסיעה, לא כולם עם ביטוח/טסט. כולם, נכון לעכשיו, ללא יוצא מהכלל- נרכשו על-ידי כאשר האופציה היחידה שלהם הייתה ללכת לברזל, ובזמן הכי-קרוב, ואני שמח, שהצלחתי להצילם. עם רובם אני נסעתי/נוסע/אסע בתקופות שונות, ככה שהם גם לא עומדים ללא תנועה יותר מדי זמן. בעיניי, האוסף- זה לקחת משהו, ולהשקיע בו את הזמן/מאמץ/כסף, ולהנות מלראות איך משהו, שפעם היה גרוטאה- הופך לאט לאט למשהו, שאנשים מסובבים את הראש. אני לא חושב, שהיה עושה אותי יותר שמח, לו באותו הכסף, שהשקעתי כבר בכל הרכבים שלי (וזה לא מעט)- הייתי במקום קונה משהו אחד "חדש"- עובדה, לא עשיתי את זה עד היום! הדבר היחיד, שהייתי רוצה לשנות- להגביר קצת את הקצב של השיפוץ, ולעשות הכל בו זמנית, אבל מה: לו הייתי רוטשילד...:lol: מה לעשות, בינתיים אני לא בדיוק... אז... קיצור- הבנת את הכוונה?:roll:

גם הטרנזיט, שממנה התחיל השרשור- הייתה בכל מיקרה מיועדת בעוד יום-יומיים ללכת לברזלים, היה לי Dead-line לבוא לראות אותה ולתת תשובה עד יום שני, וזה מה שעשיתי, ולו יכולתי- הייתי עושה הרבה לפני זה! זו היית הסיבה, שבכלל התחלתי להתעסק בנושא דווקא עכשיו, למרות, שזה לא הזמן הכי נח מבחינתי, כי צריכה לצאת אחת מהמשאיות מהמוסך, וצריך לעשות טסט לאחרת! אבל, נראה כאן למישהו, שהייתי מוותר על אחד מהחלומות שלי בגלל, שהייתי חושב לחסוך 3 ומשהו אלף שקל כולל גרירה לטובת שיפוץ של משהו אחר??!!:roll: ההמשך של החיפוש עכשיו- זה כבר, כנראה, כ"פיצוי עצמי" על העובדה, שלא הצלחתי הפעם...:cry: הדבר, שהכי כואב לי בכל הסיפור, אם מישהו לא הבין- זה לא, שאין לי טרנזיט ברגע הזה, אלא שאחד מהרכבים הנדירים, שמאד רציתי- פשוט הושמד, וכבר לא יהיה שלי לעולם, ויהיה לי מאד קשה, אם בכלל, למצוא אחר! הזמן לא שיחק כאן תפקיד ראשי, ולו מישהו היה קונה אותה לפניי ומשפץ- השרשור הזה לא היה נפתח!

פורסם

היום ראיתי בעתלית טרנזיט דבל גלגל

אבל היא נראת לי דומה לזו שבתמונה מעל

אז אן לי מושג אם היא זו

אותו צבע וגם סולם כזה יש לה

לפרטים בפרטי

• תוכן חדש...