Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יאני מאשדוד בן 25 אוטוטו נוהג על סובארו DL 92 יד 1 גיר ידני שכרגע החליפו לה מנוע חדש אחרי 400 אלף קילומטר, מגיל 9 אני גדלתי עם האוטו הזה שעבר אלי מאבא שלי ואני מת עליו ולצערי נהרס המנוע הישן והבאנו חדש מייבוא וגם רדיאטור חדש ורציתי לדעת איך לעזאזל אני מכוון את הקרבורטור כדי שהאוטו יאיץ כמו שצריך כשלוחצים על הגז? אני מרגיש שהמנוע רוצה לתת בראש אבל משהו מפריע לו וצריכת הדלק עלתה והאוטו נחנק כשלוחצים על הגז עד הסוף וכשעוזבים הוא מאיף יותר טוב מאשר שלוחצים לא משנה באיזה סלד אתה נוסע ובמנוע הישן זה לא היה ככה, מה לעשות?

הזול עולה ביוקר

פורסם

מה זה בכלל כיוון הצתה ולמה שזה לא יהיה בסדר אם הרכיבו לי מנוע חדש? והאם זה יכול לגרום נזק אם זה לא מכוון?

הזול עולה ביוקר

פורסם

נזק זה לא יכול לגרום,כל עוד ההצתה לא מוקדמת מידי ונוצרת דטונצייה חזקה במנוע,מה שעלול לגרום לו נזק בטווח הארוך.

בצע ניקוי מאייד ותיאום הצתה,וההשקעה הקטנה תשוב אליך עד מהרה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין מצב שהמנוע שקנית הוא חדש מהניילון, כי אף אחד לא יכול לאהוב סובארו לאונה עד כדי כך.

זה ככל הנראה מנוע מפירוק.

פורסם
אין מצב שהמנוע שקנית הוא חדש מהניילון, כי אף אחד לא יכול לאהוב סובארו לאונה עד כדי כך.

זה ככל הנראה מנוע מפירוק.

לא קשור בכלל לאהבה או לא, פשוט לא מייצרים מנועים כאלו, אתה רוצה מנוע שרוב הסיכויים יתקרב לנתונים של אחד חדש?

זה לא בעיה תחפש מנוע מייבוא בעל ק"מ הכי נמוך שתמצא, ותשפץ אותו תעשה לו שיפוץ מלא.כל מה שאפשר תחליף לחדש ומקורי בלבד , ולא תחליפי.

ויש לך מנוע שהכי מתקרב לנתוני יצרן האמיתיים.

מעשית זה לא שווה והכי עדיף לחפש מנוע במצב טוב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הקרבורטור ברכב הזה מהר מתלכלך ודורש ניקוי, וגם האטם שבקרבורטור נפרץ מהר ויש יניקת אוויר לא רצוייה כניראה ביגלל זה המנוע נחנק.

יש פה מישהו בשם צביקה והוא בעל מקצוע מומחה בקרבורטורים חכה שהוא יגיב ואני מציע לך ללכת אליו.

פורסם
הקרבורטור ברכב הזה מהר מתלכלך ודורש ניקוי

וגם האטם שבקרבורטור נפרץ מהר ויש יניקת אוויר לא רצוייה

אני מתנצל על ההתפרצות לשרשור, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת מעט יותר פרטים,

למה הכוונה במתלכלך מהר ובנפרץ מהר? כמה מהר זה המהר הזה?

מהר יחסית לרכב אחר?

מהר יחסית בק"מ?

מהר יחסית בחודשים?

האם זה נובע ממסנני דלק בעייתים?

האם זה אומר שצריך אחת לפרק זמן מסויים קבוע לבצע ניקוי לקרבורטור?

פורסם

לפי דעתי. ניקוי ושיפוץ קרבורטור רצוי לבצע אחת לשנה או 9 חודשים, או במרחק בממוצע 15 אלף ק"מ, כמובן שאם הנסיעות הן עירוניות ברובן אז הזמנים והמרחקים יכולים להתקצר, בכל מקרה רצוי על הדרך לבצע החלפת מסנני דלק ומסנן אוויר, במידה והם לא הוחלפו זמן רב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לפי דעתי כל מה שאתה צריך זה ניקוי וכיוון.

זה ממש לא קשה לעשות את זה בעצמך ואפילו אולי תהנה מזה, חפש מדריכים באינטרנט.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...