Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הHU שלי בתיקון ,ואני בנתיים מתחרפן בלי מוזיקה,האם יש דרך לשמוע מוזיקה ללא HU? כגון חיבור ישיר של נגן למגבר?

ולאיפה מחברים אותו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם יש לך HU ישן, אפילו רדיו טייפ. כל דבר שיש לו יציאת רימוט, אז אתה מחבר אותו במקום ה HU הישן שלך, ומחבר ממנו אל המגבר רק את הרימוט, ואת הRCA את כבר מחבר מנגן ה MP3 כמו שכבר הסבירו פה.

זה הרעיון היחיד שעולה לי לראש.

פורסם

אתה צריך לתת מתח לרימוט.

תברר איזה מתח יוצא לחוט הזה ותראה איך אפשר "לעבוד" על המערכת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצטער שאני חופר (:

אבל איך בודקים דבר כזה?

יש לי כזה מכשיר שאני מחבר לבטריה למשל וזה כותב לי כמה מתח היא מוציאה,אז אני מתניע ובודק?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140382&highlight=%D7%9E%D7%AA%D7%97+%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%98

תסתכל פה ^ בהודעה השניה אני חושב, מסבירים איזה מתח באיזה זרם צריך כדי להפעיל את המגבר.

אם תצליח ליצור 12 וולט באמפרג' המתאים. זה יפעיל לך את המגבר. אני לא חשמלאי כך שאין לי ממש ידע איך לעשות את זה.

פורסם

לפי דעתי הדרך הפשוטה ביותר להפעיל את המגבר בצורה זהה לרדיו דיסק זה לחבר את הרימוט של המגבר לכבל ה SWITCH

מיכו.

פורסם

קיצור בין הפלוס לרימוט במגבר יגרום למגבר לפעול תמיד גם כשהרכב יושב בחניה לא מונע וחבל על המצבר!

לדעתי עדיף לסוויץ גם ככה כבל הרימוט של המגבר נמצא באותו המקום שנמצא כבל הסוויץ (מאחורי הרדיו דיסק)

בצורה הזו המגבר יפעל רק בהנעה.

מיכו.

פורסם

לפי השאלות לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה לבד עד כמה שהסיפור פשוט בכל מקרה כמו שאמר הבחור לפני את הרמוט לחבר למתח סוויץ קח בחשבון שזה יעבוד בעוצמה חלשה יותר משמעותית מהרדיו שלך .

• תוכן חדש...