Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי טוב אז הרבה זמן לא רשמתי על איזה מוצר חדש(לפחות שבועים):wink:

קיצור אני חושב לרכוש את המיני בלוק של איתמר.

יש לי עכשיו את ה500\1 הוא חזק וטוב, אבל אני לא מרוצה ממנו עד הסוף. יש לי את הW3 שהוא סבבה לגמרי.

השאלה שלי היא האם המיני בלוק באמת שווה את הכסף שלו?

ועם הוא יוכל להרים לי בעתיד סאב יותר חזק ואיכותי משהו כמו IDMAX או או אולי את הסאב של ג'נסיס (שאני מת לשמוע אותו נראה לי שהוא מצויין לפחות כך אומרים הפורומים בחו"ל) כנראה זה הפרויקט הבא שלי. אבל קודם אני רוצה לבדוק אופציות.

אז מה אתם אומרים?

תודה. רועי

פורסם

אתה לא מרוצה מה JL 500\1 ? תשמע ... אם תקנה את הג'ניסיס תהפוך ללא מרוצה גם , אתה אף פעם לא תהיה מרוצה ולכן .. , כי אין הרבה לאן להתקדם ממונובלוק של ג'ניסיס , אתה תהפוך עולמות בחיפושים , ולבסוף ... תשתגע פסיכולוגית .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מבחינת איכות הגנסיס טוב מה JL ואיתמר מוכר אותו במחיר מאוד יפה.

הסאב של הגנסיס הוא משובח והוא מהטובים ביותר שיצא לי לשמוע וכנראה שהוא הסאב המוזיקלי והמדויק ביותר ששמעתי.

עבור ה IDMAX המיניבלוק עדיף משמעותית על ה JL והוא אכן חזק יותר משמעותית עבור IDMAX ב 1 אוהם.

עבור האודיופיל וה W3 הוא יהיה פחות חזק כי הם באים ב 4 אום.

אם אתה הולך על ה IDMAX אז המיני בלוק בחירה משובחת ביותר.

עבור סאבים של 4 אוהם הוא לא מתאים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני גם חושב על אודיופיל,אוליי נעשה קניה מרוכזת?נקבל הנחה???:lol::-P

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
מבחינת איכות הגנסיס טוב מה JL ואיתמר מוכר אותו במחיר מאוד יפה.

הסאב של הגנסיס הוא משובח והוא מהטובים ביותר שיצא לי לשמוע וכנראה שהוא הסאב המוזיקלי והמדויק ביותר ששמעתי.

עבור ה IDMAX המיניבלוק עדיף משמעותית על ה JL והוא אכן חזק יותר משמעותית עבור IDMAX ב 1 אוהם.

עבור האודיופיל וה W3 הוא יהיה פחות חזק כי הם באים ב 4 אום.

אם אתה הולך על ה IDMAX אז המיני בלוק בחירה משובחת ביותר.

עבור סאבים של 4 אוהם הוא לא מתאים .

עופר:

אני לא מבין עד שאני יביא את הIDMAX הג'נסיס לא ירים בכבוד את הW3?

אני חייב לקנות אותם יחד?

פורסם

אני לא אומר שהוא לא יחזיק . הוא בהחלט יחזיק את הסאב הזה כמו גם את הסאב של האדוידיופיל . ב 4 אוהם הוא יוציא בערך 250-300 וואטים אמיתיים (לפי הצהרות) בפועל זה יכול להיות יותר אפילו .

אני רק אומר שעבור ה IDMAX המיני בלוק הרבה יותר יעיל והרבה יותר מתאים מה 500/1 שכן תוכל לעבוד איתו ב 1 אוהם ולקבל הספק הרבה יותר גבוה תוך שמירה על איכות של גנסיס .

אולי לא התנסחתי נכון שאמרתי שעבור 4 אוהם הוא לא מתאים - הוא מתאים בהחלט אבל בטווח הספקים הזה המגבר של JL שברשותך יעשה עבודה מספיק טובה. עבור הספקים גבוהים יותר בהתנגדות נמוכה יותר הגנסיס איכותי יותר חזק יותר ומתאים יותר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כן , יש דגם מעל.

הדגם הזה נקרא מיניבלוק --> הוא האח הקטן של המונובלוק שהוא בהחלט חזק יותר ונחשב למונו ברמה מאוד גבוהה . הוא מגבר שנפוץ מאוד בתחרויות , הן בתור מונו לסאבים והן בתור מונו לסטים קדמיים ברמה גבוהה. יש לא מעט מתחרים פשוט משתמשים במונו בלוקים עבור הדרייברים בסט הקידמי.

לגבי מחיר - מדובר במגבר יקר מאוד .

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...