Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קניית מחשב נייד מחבר

kavkazi07
שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי חבר טוב שקנה מחשב נייד של Dell בארצות הברית בשנת 2005 ב 500 דולר המחשב זרוק בבית והוא כמעט ולא משתמש בו.

שהייתי אצלו שאלתי אותו אם הוא מוכן למכור לי אותו והוא אמר שכן רק מה הוא אמר לי שי בו כמה דברים שלא עובדים אחד מהם זה הצורב.

לקחתי אותו הביתה עשיתי לו בדיקה של כל המערת עשיתי גם דיאגנוסטיקה במחשב הכל עבר ועובד מצויין.

הצלחתי לסדר גם את הצורב שאחרי הדיאגנוסטיקה התחיל לעבוד רק דבר אחד לא הצלחתי לסדר בו וזה העבר שלו שלא עובד אבל זה לא חשוב לי כי גם כך אני לא משתמש בו אני מחבר עכבר ב USB כך יותר נוח לי.

בכללי המצב של מצויין. אני צריך מחשב לשימוש יום יומי בבית של אינטרנט ולפעמים ללימודים של בית ספר.

עכשיו רציתי להתייץ איתכם כמה כסף לתת לחבר על המחשב הוא חושב שהמחשב שלא לא עובד בכלל למרות שזה לא כך הוא עובד מצויין אבל גם כך הוא לא צריך תמחשב למה הוא לא משתמש בו. כמה הוא שווה וכמה לתת לו למה אני לא רוצה שיצא מצב לא נעים ביננו למה הוא חבר שלי אז חשבתי לתת לו בין 300 ל 200 שקל מה אתם אומרים על זה?

זה המפרט של המחשב

Dell Inspiron 1200

CPU: 1.3-GHz Celeron M 350 • Display Size (inches): 14.1 • Total HD Size (GB): 30

Intel Celeron M 350 (1.3GHz/1MB)

256MB PC2100 DDR

30GB 4,200rpm Hard Drive

24x CD-RW/DVD Combo Drive

15" XGA LCD and Intel Extreme 2 Graphics with 64MB Shared Memory

AC'97 Audio

v.92 56Kbps Modem and 10/100 Ethernet

Three USB 2.0 and One Type II PC Card

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא מסכים לסכום של 300-500 ש"ח , קח מייד.

זהו סכום מגוכך אשר מגלם בתוכו את הסיכון , רק אל תשכח שאם משהו מתקלקל , תיקון יהיה יקר ביותר.

תהנה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל לגלוש באינטרנט, מספיק פנטיום 200 מגהרץ (מנסיון). בשביל הלימודים, תלוי מה אתה צריך. אם אתה צריך אופיס או בכלל לא משהו מיוחד שדורש עוצמת עיבוד גבוהה, הוא יספיק.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב להגיד לך שאם החבר שלך היה קורא את דבריך הוא היה חושב פעמיים איזה חבר אתה.

סידרתה את כל הדברים ואתה שוקל כמה כסף לתת לו מכיוון שהוא לא יודע שהמחשב עובד יותר טוב ממה שהוא חושב. האם עלה בדעתך להגיד לו שהמחשב עובד טוב יותר ממה שהוא חושב ולאחר מכן לקבוע ביחד איתו על סכום כסף, אפשר כמובן שהוא יוריד מהסכום הראשוני שהוא חושב עליו מכיוון שבזכותך המחשב עובד טוב יותר, אבל בכל זאת - זהו פרט שאתה חייב להגיד לו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...