Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לציין ששאלתי מכוונת למכוניות הפרטיות בלבד;

אני יודע שהמגבלה בבדיקת העשן היא 55 +-, קודם כל מה המספר הזה אומר בכלל?

דבר שני, ראיתי פה אנשים שדיווחו על תוצאות בין 30 ל 44, אצלי במסחרית H100 שהייתה לי היתה תוצאה של 27 אם אני לא טועה. - השאלה שלי נובעת מהעובדה שאתמול עברתי טסט והתוצאה היתה 4.8, אין לי מושג איך להתייחס לזה.

 

שאלה שנייה; מופיע נתון של כ"ס בגלגלים תחת עומס, האם נתון זה אמיתי ואפשר להסתמך עליו? הסתכלתי בנתון של מיצובישי טנדר חדש, ושם היה מצויין באיזור ה 50 כ"ס, אצלי היתה תוצאה דומה.

 

אשמח להסברים והארות.

אלעד.

בריאות לכולם!

×
×
  • תוכן חדש...