Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוטו בסביבות 30 אלף, מה תמליצו. אני מעדיף אוטו יפני, ושיהיה גם ידני (לא חייב). ומה דעתכם על מאזדה 323F , ומיצובישי כריזמה? אשמח לתגובות :)

פורסם

את המנהלים ואותנו ישמח יותר אם תשנה את הכותרת, ולא תזעק לעזרה.

:roll:

ל'

*הכותרת אכן שונתה-תודה בשם הצוות וההנהלה*

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לך על טיוטה קורולה 97-95 רכב משפחתי בובה

יפנית מספר 1

לגבי הגיר הידני אנ'לא יודע איך היא אבל האוטומט סבבה

פורסם

ממליץ בחום על 323F גם אמינה, גם צורה מעניינת וגם שוק מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שאמרו לך, ה323F תציעה גם אופי יפני וגם מראה קצת שונה.

עוד אפשרות היא ניסאן אלמרה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רכב אוטומט אוכל יותר לאומת ידני, אוטו עם נפח מנע גדול יותר אוכל גם יותר. יש גם מקרים יוצאים מן הכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לדוגמא ב 323F, נדמה לי שאין הבדל בצריכה בין ה 1600 ל 1800, אולי אפילו יתרון קל לטובת ה 1800.

צודק הבחור עדיף 1800 , אגב 323F בין השנים 96-98 הגיע לארץ רק עם מנוע בנפח 1840 סמ"ק .

מצטרף פה לרוב , אין על 323 F .

פורסם

ה 323F היא מכונית אמינה ו''ספורטיבית''

אך העיצוב שלה מגעיל לטעמי.

אני ממליץ בחום על קורולה 95-97 כמו אחד הכותבים שהמליץ.

עם התקציב כמו שלך, לא ממש תוכל לקבל את המכונית המושלמת אבל לפחות אמינות וביצועים די טובים ומעט בטיחות כן ייכנסו לתקציב=]

בהצלחה

שלומי.

פורסם

בתקציב כזה אוטו יפאני יהיה קרוב ל-200 אלף ק"מ, בן 12 במקרה הטוב - וכמובן שחוק בהתאם, כי ידוע ש"יפאני לא רואה מוסך" אז פשוט לא מטפלים בו עד שמת משהו.

מנועי בנזין בד"כ נוטים להגיע לטיפול ראש מנוע בק"מ הזה, עוד משהו לקחת בחשבון.

ממליץ לך מכוניות ידניות קצת יותר מודרניות, שתוכל לנסוע על אוטו בן 7, ולא על ענתיקה משנת 96 (שמה לעשות, ימיה היפים כבר אחריה).

פורסם

גם אני בתקציב כזה הייתי הולך על מגאן או קסרה ידנית בגלל שנתון יותר מתקדם,נוחות ובטיחות.

אבל תנאי של פותח השירשור היה רכב יפני .

מכל האפשרויות לרכב יפני הייתי בוחר בניסן אלמרה שהיא קצת פחות יקרה מקורולה או לנטיס ולא פחות אמינה.

מודלים 1998- 1999 אפשריים בתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ה 323F היא מכונית אמינה ו''ספורטיבית''

אך העיצוב שלה מגעיל לטעמי.

אני ממליץ בחום על קורולה 95-97 כמו אחד הכותבים שהמליץ.

עם התקציב כמו שלך, לא ממש תוכל לקבל את המכונית המושלמת אבל לפחות אמינות וביצועים די טובים ומעט בטיחות כן ייכנסו לתקציב=]

בהצלחה

אין שום דבר ספורטיבי במאזדה 323F

• תוכן חדש...