Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ| מיצובישי קולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום

אני מעוניין לקנות מיצובישי קולט שנת 95-97 ידנית או אוטומט, עדיין לא החלטתי. 1600.

עכשיו רציתי לדעת מה יש לכם להגיד על האוטו הזה, מבחינת אחזקה, צריכת דלק, טיפולים, והכי חשוב אמינות הרכב !

שאני לא יבקר כל יום במוסך.

בנוסף לזאת תגידו לי בקצרה איזה שיפורים אני יכול לשים לאוטו שישפרו את הביצועים שלו, כמו צ'יפ, וכדומה.

תודה לעוזרים.

דרך אגם האם יש לרכב כריות אוויר ?

פורסם

ממליץ על ידני, מדובר על גירסא 3 דלתות למיצובישי סופר לנסר. רכב זריז למדי, מנוע מצויין. האוטומט - במיוחד בגירסאות שאין קולר לגיר יהיה פחות אמין משמעותית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוטמט לא היייתי קונה בחיים, פחות אמין וצורך המון דלק.

בעקרון עד 96 זה דור ראשון עם 110 כ"ס אם אנ יזוכר ואחרי זה זה יורד ב97 ל90 כס, בכל מקרה נהגתי באחת והרכב הוא בעיקר לנסיעה בכביש ישר. שחיפשתי רכב חיפשתי גם קולט 96-97 ידנית, הסיכוי למצוא 97 נמוך מאוד, ו96 ידנית גם קשה עקב העובדה שהמכוניות בדכ אצל ערסים שקורעים להם תאמא שלהם. בכל מקרה אוטו נחמד,קצת צפוף. אבל בכל זאת נראה לי שלמצוא אחת שמורה זה משימה בלתי אפשרית.

פורסם

היא יותר יקרה מההונדה לאותו שנתון -= וללא סיבה .

ממליץ לך על ההונדה האצבק (אם אתה דווקא בקטע של יפנית 3 דלתות )

לדעתי ההונדה ברמה הרבה יותר גבוהה (פנימית , חיצונית , מנוע , כוח , יציבות , היגוי , נוחות , בלימה )

פורסם
אוטמט לא היייתי קונה בחיים, פחות אמין וצורך המון דלק.

בעקרון עד 96 זה דור ראשון עם 110 כ"ס אם אנ יזוכר ואחרי זה זה יורד ב97 ל90 כס, בכל מקרה נהגתי באחת והרכב הוא בעיקר לנסיעה בכביש ישר. שחיפשתי רכב חיפשתי גם קולט 96-97 ידנית, הסיכוי למצוא 97 נמוך מאוד, ו96 ידנית גם קשה עקב העובדה שהמכוניות בדכ אצל ערסים שקורעים להם תאמא שלהם. בכל מקרה אוטו נחמד,קצת צפוף. אבל בכל זאת נראה לי שלמצוא אחת שמורה זה משימה בלתי אפשרית.

עם 113 כ"ס,אותו מנוע כמו בסופר לנסר.

Hyundai IONIQ

פורסם
היא יותר יקרה מההונדה לאותו שנתון -= וללא סיבה .

ממליץ לך על ההונדה האצבק (אם אתה דווקא בקטע של יפנית 3 דלתות )

לדעתי ההונדה ברמה הרבה יותר גבוהה (פנימית , חיצונית , מנוע , כוח , יציבות , היגוי , נוחות , בלימה )

המחירון יותר יקר.. בד"כ ההאצבקים נמכרות ללא סיבה בכמה אלפים מעל המחירון..

פורסם

אתה מדבר על הישנות יותר עם מנוע 1600

דווקא הדגם החדש 97 עד 99 מנוע 1400 זול יותר - יותר זול מהדגם הישן של ההונדה

• תוכן חדש...