Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 50 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחותי מחפשת לקנות רכב יד שניה.

עד 50 אלף ואך ורק גיר אוטומט!!

עלו לה בראש כמה מכוניות

מזדה 323 שנת 2000-2002

פ'גו 206 שנת 2000-2003

וקפיצת מדרגה משמעותית- אודיי a3 שנת 1998-1999

מה דעתכם על רכבים אלה?

היא מחפשת אוטו שיראה יפה, שיתן פוזה וזה ממש חשוב לה

הנסיעות ברכב יהיו בעיר בעיקר וקצת נסיעות ארוכות

יש עוד המלצות?

תודה מראש

פורסם

נו, באמת?!

רק אלו הדרישות שחשובות?

מה עם אמינות, בטיחות, נחות, צ.דלק, עלויות אחזקה?

אם כך אתה/אחותך לא צריכים אותנו, כי היופי ופוזה זה עיניין סובייקטבי שלה בלבד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני יכול להמליץ לך מניסיון על הפיגו 206

אודי בשנים האלה לא הייתי הולך

אבל בכל מקרה פיגו 206 אחלה בחירה לדעתי בלבד.

פורסם

לדעתי לנטיס הבחירה האמינה ביותר מבין מכוניות שצויינו כאן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לדעתי לנטיס הבחירה האמינה ביותר מבין מכוניות שצויינו כאן.

חובב אלפא שממליץ על לנטיס, ועוד מציין קרטיריון שהשואל לא נגע בו כלל, תגיד אתה אמיתי ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חובב אלפא שממליץ על לנטיס, ועוד מציין קרטיריון שהשואל לא נגע בו כלל, תגיד אתה אמיתי ?

אני חיזקתי את ההמצלה על רכב שפותח שירשור שם אותו כאופצייה. מעבר לזה, נכון שפותח שירשור לא שאל על אמינות, אבל אמינות זה פרמטר עד כדי כך חשוב שיש לציין אותו.

מה אתה רוצה שאני ימליץ להם על אלפא? אלפא רומיאו זה לחובבי המותג.

תוספת:

ראוי לציין שהרבה אנשים מעדיפים ליעץ את אותו רכב או לפחות מאותו יצרן שיש להם. אם אצלך פיז'ו, אז כמובן זה היצרן שתמליץ, פיאט אז פיאט וכו'.

אני חושב שזאת טעות. השיקולים וקיטריונים שבחרת ביצרן זה או אחר - הם שלך ולא בהכרח מתאימים גם לאדם אחר.

בנוסף חשוב לציין שכל יצרן מייצר מכוניות שהן טובות, לכל רכב כזה יש את הייחודיות שלו שמתאימה לבעל רכב זה או אחר. העניין שכל יצרן שם דגש על דברים מסויימים, כדי להיות ייחודי ולספק את הרכב לקהל יעד ספציפי. אין כאן טעם לעשות אוניפיקצייה ולהגיד למשאל שרכב X מתאים לכולם.

לכן, מי שממליץ על רכב X לבן אדם Y, צריך לקחת בחשבון שיקולים שלו וסדרי עדיפויות שלו ולפיהם להמליץ על רכב מסויים מבלי להתחשב בקריטריונים אישיים שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איזה פוזה ומראה יפה יש למאזדה לאנטיס :shock:, אכן היצירות המוטוריות היפות ביותר, אחת לאחת אלפא בררה, NOT.
:hihi:

זו אחת ממכוניות שהבחורה שוקלת לקנייה. ומבחינה פרקטית זה גם אחד הרכבים הכדאיים ביותר. מעבר לזה, כל אוטו אפשר להפוך ל"פוזה", תוסיף ג'אנטים, אגזוז פתוח, חצאית, ספויילר, חלונות שחורים, סאן רוף וכו'.

מה זה "פוזה"? זה עוד סטיגמה ישראלית.

פורסם
:hihi:

זו אחת ממכוניות שהבחורה שוקלת לקנייה. ומבחינה פרקטית זה גם אחד הרכבים הכדאיים ביותר. מעבר לזה, כל אוטו אפשר להפוך ל"פוזה", תוסיף ג'אנטים, אגזוז פתוח, חצאית, ספויילר, חלונות שחורים, סאן רוף וכו'.

מה זה "פוזה"? זה עוד סטיגמה ישראלית.

הצטרפת בפברואר השנה לפורום, ואתה מפגיז פה עם תגובות שברובם לא קשורות למציאות.

ההודעה הזו היא אחת מהם, ממליץ לך לקרוא פעמים תגובות שלך לפני משלוח, אתה פשוט לא לעניין עם עצות מפוקפקות קמעה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הצטרפת בפברואר השנה לפורום, ואתה מפגיז פה עם תגובות שברובם לא קשורות למציאות.

ההודעה הזו היא אחת מהם, ממליץ לך לקרוא פעמים תגובות שלך לפני משלוח, אתה פשוט לא לעניין עם עצות מפוקפקות קמעה..

מה זה משנה מתי הצתרפתי?

מעצם העובדה שאתה חבר בפורום הזה כבר כמה שנים הופכת עיצות שלך ליותר נכונות?

אני מקבל את ההמלצה שלך ואני קורא את התגובות שלי לפני המשלוח, כמו כן אני ממליץ לך גם להתחיל ליישם את ההמלצה שלך.

פורסם

אתם צודקים שחכתי להגיד עוד כמה פרמטרים

חשוב שהרכב יגלה נאמנות, אחזקה לא בשמיים,שתיהיה בטיחותית ועם כמה שפחות צריכת דלק

וכן אני יודע שמאזדה לנטיס זה לא רכב פוזה אבל היא אוהבת את הצורה שלו,כל אחד ומה שהוא אוהב לא?

אני מודה לכל אלה שענו לי,עכשיו המאזדה עדיפה על הפגו?מבחינת נאמנות אחזקה דלק וכד'

או שיש עוד רכבים ממולצים?

פורסם

מבחינת נאמנות, כל רכב נאמן לבעליו. :-)

מבחינת אמינות, בטיפול נכון כל רכב יהיה אמין.

ראוי לציין שלמאזדה יש שרידות גבוהה, מעבר לזה, יש המון מוסכים שיודעים לטפל בה וקל למצוא חלקים.

פיז'ו תהיה יקרה יותר לטיפול ואחזקה. מעבר לזה, 206 עם אוטומט ומנוע 1.4 רכב עייף למדי.

סיויק רכב מאוד מומלץ, חסכוני ואמין.

פורסם

תודה רבה לך אלפא:wink:

אני אציע לאחותי את הסיויק, ,אבל הבעיה ברובם שחוטות ועם קילומטרז בשמים

נגיד לה גם את עניין המאזדה על הפגו ונראה מה היא תגיד.

יש עוד הצעות?תודה רבה לכולם:-)

• תוכן חדש...