Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אתה מבין שלכוון עם החירטוט הזה, זה בדיוק כמו לתת למתקין לכוון לך, ב2 המיקרים אתה תקבל (אולי) סאונד שטוב על הניייר אבל ההתאמה שלו לאוזן ולסגנון שאתה אוהב - שואפת לאפס

מצד שני אולי (ושוב - רק אולי) ההשפעה הפסיכולוגית כלכך גדולה עליך שאתה כבר באמת מאמין שאתה שומע מדהים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מסכים איתך שזה חירטוט. והאמת גם שזה לא משנה אם הבן אדם מרוצה פסיכולוגית או לא - מה שמשנה זה אם הוא מרוצה או לא . הכיוון הזה הוא כיוון מסוים שנותן בסיס טוב שממנו הוא תמיד יכול לשנות את הפיין טיונינג לפי הטעם שלו.. לא מבין מה האנטי לגבי זה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני לא מסכים איתך שזה חירטוט. והאמת גם שזה לא משנה אם הבן אדם מרוצה פסיכולוגית או לא - מה שמשנה זה אם הוא מרוצה או לא . הכיוון הזה הוא כיוון מסוים שנותן בסיס טוב שממנו הוא תמיד יכול לשנות את הפיין טיונינג לפי הטעם שלו.. לא מבין מה האנטי לגבי זה.

מסכים איתך במאה אחוז, רק מה ? שהוא לא הולך בגישה כזאת והוא מדגיש שהכיוון הזה הוא טוטאלי וסופי - זאת טעות ולדעתי זה עלול להטעות

פורסם

אין על טכנולוגיה רק ההתעסקות עם זה כבר עושה הרגשה טובה , יש לי מכשיר דומה , להכניס לפטוף דיסק תדרים כאילו מגניב .

אבל אצלי בלי מיקרופון ככה שמה שזה עושה הוא פשוט מוציא סאונד ליניארי ומשם מתחילים.

פורסם

יש לי 880 PRS גם לו יש כיוון דומה רק שהו בלי לפטופ או תוכנה

אלה על ידי מיקרופון בלבד,ניסיתי לכוון את המערכת ככה סתם בישביל לראות מה התוצאה

וזה היה כל כך מזעזע! הרמקול הימני מנגן חזק! הרמקול שליד הנהג ממש ממש חלש ההרגשה היא שרק הרמקול הימני

עובד,והסאב מונמך בטרוף אין בכלל בס

ישר ששמעתי את זה איפסתי הכל! הופתעתי לגלות שזה כזה בולשיט בכל זאת חשבתי שהתוצאה תפתיע אותי לטובה

שמח לשמוע שיש מכשירים שעושים את זה כמו שצריך!

פורסם

באמת מעניין איך יצא ביחס לכיוון המקורי.

יש לך אפשרות לשחק בין הכיוון של המכשיר לבין הכיוון המקורי?

פורסם

ברור.

יש לי כפתור שנקרא מולטי קיו. מי שיש לו את ה9887 יודע שהוא לא מגיב הכפתור הזה, כי אין להם את התוכנה של האימפרינט. יש לי 3 אפשרות.

2 אפשרות של האימפרינט, שזה בעצם שני כיוונים שונים. ואחד זה בלי האימפרינט אני יכול תוך כדי שמיעה ללחוץ על כפתור ולעבור בין הכיוונים השונים.

אני רוצה לתת את המערכת לכיוון של אוזן אנושית כדי לראות ברגע האמת מה טוב יותר האוזן האנושית או הטכנולוגיה של היום?:lol:

פורסם

אין פה עניין של טוב יותר . יש פה עניין של מה לטעמך האישי נשמע הכי טוב . הטכנולוגיה יכולה ליצור הענות שטוחה של תדרים אבל זה לא בהרכח מה שנשמע הכי טוב לאוזן.. הכל עניין של איך בא לך לשמוע. מה שנשמע לך טוב זה הנכון מבחינתך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מסכים איתך ב100% אני מרוצה מאוד.

ותודה.:wink:

זה שורש העיניין, אם אתה מרוצה הכל מתגמד, זה לא משנה בכלל מה מו מי ולמה ואיך - אתה מרוצה זה הכי חשוב,

גם אם תגיד לי שכיוונת את המערכת בעזרת הנחת גביע אשל על הדש, ולפי הרעידות שלו - ואתה מרוצה, אז מעולה !

פורסם
גם אם תגיד לי שכיוונת את המערכת בעזרת הנחת גביע אשל על הדש, ולפי הרעידות שלו - ואתה מרוצה, אז מעולה !

רעיון טוב ... אני אקח את זה לצומת ליבי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

טוב אז היום יצא לי לשמוע ובהחלט השינוי הוא גדול מאוד, לא שינוי פסיכולוגי אלא שינוי אמיתי מורגש גם "לחרשים" בתוספת החלפת אלמנטים התקבלה תוצאה ממש יפה סופסוף תוכל להנות קצת ממוסיקה.

• תוכן חדש...