Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב... אז אתמול בלילה עשיתי שוב את האימפרינט, והוא שוב לא איכזב אותי:lol::lol::lol:

אני חייב לציין ששמעו לפני האימפרינט כל כך גרוע, עד ששקלתי בכובד ראש פשוט למכור את כל הרכיבים שלי.

לא הייה לי באס כמו שצריך, לא הייה לי במה בכלל, הסאונד הייה פשוט מלוכלך:x

ויש לי רכיבים איכותיים אחד אחד.8)

מידבאס: אילייט 5.25 אינץ (השבוע אני מחליף למילי 6.5 אינץ דגם 1600)

טוויטרים:סופרימו פיקולו

מגבר ג'נסיס 4 ערוצים סידרה III

מונו JL 500\1

סאב W3

HU אלפיין 9887 אחלה של מכשיר אני פשוט מאוהב במכשיר הזה, אתם לא יודעים למה הוא מסוגל.:lol::lol::lol:

קיצור אני פשוט לא האמנתי עד כמה הכיוונים יכולים לעשות הבדל כל כך קיצוני.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב... אז אתמול בלילה עשיתי שוב את האימפרינט, והוא שוב לא איכזב אותי:lol::lol::lol:ניראה שהיה לך לילה סוער

לפחות אתה סגור על המידבאס הזה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני כבר קניתי את המילי אני שמעתי עליו רק דברים טובים. וחוץ מזה הוא כבר 6.5 אינץ אז הוא חייב לשפר את המצב:wink:

אבל יש באס חמוד מאוד עכשיו.

פורסם

יש לו מקרופון ממש אבל ממש רגיש. מה אתה עושה זה מחבר את המכשיר לHU 9887 ובמקביל אתה מחבר אותו למחשב נייד, כי התוכנה עובדת רק עם מחשב.

אחרי שאתה מתקין את התוכנה, ואתה מחבר את כל הכבלים ואת המקרופון אז התוכנה שואלת אותך מה אתה רוצה לעשות:לכוון את כל הקדימה\אחורה\רק הצד של הנהג\רק הצד שלייד הנהג.

כך התוכנה יודעת מה אתה רוצה. ואז מתחיל הבדיקות של התוכנה היא "מבקשת" ממך למקם את המיקרופון במקומות מסויימים ברכב(המקומות חייבים להיות ממש מדויקים אחרת זה ישפיע לך על הבמה) יש 6 דגימות של המיקרופון(6 מקומות שונים שאתה צריך למקם את המיקרופון) התוכנה מבקשת ממך למקם את המיקופון באזורים שונים ברכב ואתה סוגר את הרכב שהייה אטום(כאילו שהוא בנסיעה) התוכנה שולחת אותות של צליל מוזר כזה לרמקולים, שבעצם הצליל הזה יש בו את כל התדרים שאוזן אדם יכולה לשמוע (ואפילו יותר מזה)

כך המיקרופון משמש כאילו שהוא האוזן האנושית שלנו. וכך התוכנה בונה לך במה מושלמת.

היא יודעת לעשות טיים קורקשן בצורה אדירה וגם לתקן "עיוות" של סאונד עם אתה מכיר את זה שאתה שומע סאונד "מלוכלך" שבעצם הרמקול(המידבאס לדוגמה) מנגן תדרים שהוא לא אמור להוציא(צלילים גבוהים)

אז את כל זה התוכנה הזו יודעת לכוון.

פורסם

תודה עופר אתה לא יודע איזה הבדל שומעים פשוט לא להאמין...

אבל אני מקווה השבוע ללכת ליוסי רק שיחליף לי את המידבאס למילי אבל סה"כ אני ממש מרוצה.

תודה רבה.:lol:

פורסם

מערכות SQ מטורפות ביותר מכוונות ע"י אוזן חדה, לא מבין למה צריך שימוש בעזרים חיצוניים, מה גם שלמרות שכביכול שימוש בRTA טוב יניב כביכול צליל הכי קרוב לFLAT אמיתי, הריי שאוזן האדם לא שומעת את כל התדרים בצורה מייטבית וזהה ולכן הכיוון האמיתי יהיה אך ורק לפי אוזן מי שישתמש במערכת ולא לפי האוזן של המתקין \ של חבר \ או של מכשיר דיגיטאלי כלשהו

זאת דעתי

*שאני מכוון לחברים אני מתשאל אותם על הסאונד ומשנה כיוון לפי התשובות, אני לא מייחס חשיבות בכלל לאיך זה נשמע לי, אחרי הכל רכב שלהם מערכת שלהם אוזן שלהם

פורסם

אם היינו מקבלים שקל על כל פעם שרשמת "אימפרינט האלוהי" בפורום כל חבר פורום כבר היה נוסע היום על R8 במקום על 106 ראלי מקרטעת... :shock:

פורסם

אני אשתמש בחה חה חה מפאת חוקי הפורום :)

זה לא נורמאלי להתייחס לסאונד פרוססור ככה :)

אבל הכל ברוח טובה

שראגמן , צחוקים צחוקים אבל עד פה :) 9887 של אלפיין זה אחד המכשרים הטובים ששמעתי וגם מאוד משוכלל.

פורסם
אם אתה חושב שזה שיפור חכה ותראה מה יקרה שתחליף לרדיו דיסק טוב ותלמד לכוון

תגיד אתה רציני?:shock::shock::shock:

זה אחד המכשירים הטובים שיש היום בקטגוריה שלו.

מה שאני רוצה להגיד זה שברגע שאתה מכוון עם האימפרינט אתה יכול בלחיצת כפתור להחזיר את המצב הרגיל עם הכיוונים שלך. אתם לא יודעים איזה אבדל יש בין מה שאוזן אנושית כוונה לבין מה שהטכנולוגיה עשתה.

ולמי ששאלל אצל מי אני מתקין אז כן אני מתקין אצל יוסי והוא מאזור המרכז (טלפון בה"פ. אני מוכן להתחלק בתהנוג הזה בכיף:-D)

אני לא יודע מתי הייה עוד פעם מפגש מרכז אבל אני יודע שאני מרוצה מהמערכת שלי שזה לא קרה אף פעם.:wink:

• תוכן חדש...