Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר מחיר זול או לא, כל מה שזול קונים?אני יכול לקנות רכב באלף שקל שלא שווה 100 שקל,

השאלה היא מה אתה עושה איתם?מגביר אותם?מחבר לרדיו דיסק?מה אתה אוהב איכותי ?חזק?חד\רך? וכ' וכ'

עם אתה רוצה כל שבוע שבועיים שחבר שלך ישיג לך בזול חדש אז תיקנה,אבל כל שבוע תגיד לו שיזמין לך כבר,

תוסיף עוד טיפה לזול, שיצא לך סה''כ 550 שקל למורל פלוס ,ותאמין לי שתהנה יותר מהם.

וגם הם שלוש WAY שזה בכלל משהו מטורף, 3 WAY טוב + מתחיל אולי מ 1500 שקל אז ב 600 שקל בקושי קומפוננט 2 WAY לא תשיג,

קודם כל ליפני הכל תישמע אותם,כי בסך הכל האוזן קובעת

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

אחלה קומפוננט, שמעתי אותו בשני רכבים ובשניהם הוא נשמע טוב, אהבתי בעיקר את הטוויטר שלו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תראה..לי יש את הקומפוננט הזה ובלי הגברה אל תחשוב לשים אותו אפילו(מנסיון שלי לפני ששמתי מגבר)

עם הגברה אני ממש נהנה ממנו ואני אוהב אותו הרבה יותר מאשר הטמפולס וכל שאר הקומפוננטים בתווח המחיר הזה

אבל כל אחד והאוזן שלו

אם אתה מאזור הצפון אתה יכול לבוא לשמוע אותו אצלי

צור קשר בה"פ

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

תאמת עד היום אני לא מצליח להבין אנשים שרוצים שפה בפורום יתנו לכם חוות דעת על משהו.

אני מתכוון, בחוות דעת, מה אתה רוצה לדעת? אם הוא אמין? אם הוא איכותי? כן על זה אפשר לענות לך.

אם הוא נשמע טוב? אף אחד פה לא יוכל לומר לך, זה רק לאוזן שלך!

תחפש מקום שאפשר לשמוע אותו, ופשוט תקשיב, אם אהבת, יפה כל הכבוד התחדשת בקומפננט

אם לא, תעבור לבא.

חברה, סמכו על עצמכם!

פורסם

הדיעה שלי לגבי הסט הזה היא שהוא מאוד מזכיר את הרפרנס של אינפיניטי רק שהמידבאס שלו הרבה יותר טוב בתחום הבאס וגם אז הוא לא משהו מעניין במיוחד.

המידבאס סביר, סביר מינוס, המיד מעולה והטוויטר צעקני ומתחתי מאוד אבל להבדיל מהרפרנס יש לו רמת פירוט סבירה יחסית.

לטווח המחירים הזה הייתי אומר שהסט הזה הוא הרע במיעוטו, דיעה אישית שלי היא שבטווח מחירים נמוך יותר אתה יכול להשיג את הפולס שהוא דווקא טוב יותר אבל הצליל שונה לחלוטין וזה תלוי מה הטעם שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...