Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגעתי לאתר הזה.

אבל הם בחולון, ולא מצאתי סממנים לאפשרות של משלוח.

אבל הם רושמים "משחת קירור" , זהו, לא נותנים עוד שום נתון, לא יצרן לא כלום. מבחינתי זה יכול להיות גם חומוס או מיונז.

בדיוק מזה אני מנסה להמנע,

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אצלי זה מארז פשוט ואין מאווררים.

האם החום הגבוה שפלט המעבד יכו להשפיע על -HD? הרי הם רחוקים.. דווקא במאווררים של המארז לא היה אבק בצורה קיצונית

ושוב תודה.

בהחלט,

במארז הקודם שלי ההארדיסקים הגיעו למצב של רתיחה, והיו נופלים תוך שנה של עבודה רציפה. (הספק כח בסדר, אפילו החלפתי אותו לאחד עם שם ידוע והספק יותר גבוה)

כעת כשרכשתי מחשב חדש, כבר הלכתי על מארז מאוורר היטב, עם מאוורר 12 ס"מ על ההארדיסקים (+ בולמי זעזועים להארדיסקים).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, טוב שהגבת :)

מה שמעניין אותי הוא אם יכול להיות שמשהו מכני בדיסק (שמשמיע כאלה דפיקות חזקות ששומעים עד המטבח!) יכול לההירס מהתחממות. מסקרן אותי איך יכול להיגרם נזק מכני מהתחממות. (ובאמת רק מתוך סקרנות, ה-HD באחריות. נחכה לפני הסוף של השלוש שנים ונחליף אותו).

• תוכן חדש...