Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה..:)!!

הכי טוב זה ללכת ולשמוע מה שהכי נראה לי..

בנתיים מה שהכי נראה לי זה הJBL והמורל פולס..

הבעיה שאין מישהו רציני בסביבה שלי (חנות) שאפשר לשמוע אצלו..

נ.ב היום הייתי בחנות והמוכר הציע לי hertz מה אתם חושבים??

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה לעשות שסטים של מורל דורשים הגברה רצינית וסביבת התקנה איכותית , ולא התקנה חפיפניקית .

אני מאוד בספק ששמעת הייבריד מוגבר כראוי , עם איטום , ומכוון כמו שצריך , וזה נשמע לך טוב יותר מסדרה נמוכה של JBL שלא עולה מעל 800 ש"ח .

להגיד שהטוויטר שלו טוב יותר מ MT22 זה כבר אבסורד - הטעיית הציבור .

אתה מאוד מוזמן לשמוע את הטמפו שלי , שהוא כמו פולס בדיוק , על מגבר איכותי , + MT22 עם איטום . ונראה איך זה ישמע לך .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ההייבריד לא קיבל תנאים אופטימליים, אבל כל העניין זה לא איך הרמקולים נשמעים בתנאים אופטימליים אלא איך הם יישמעו אצלמי שרוצה לקנות ברכב

הטוויטר שלי וה MT22 לא ברי השוואה, לצורך העניין ה- TN52 נשמע יותר טוב מה- MT22 לטעמי

יכול להיות שלטעמך זה הפוך, וזה בסדר, כי כל אחד אוהב משהו אחר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

SROOL, אצל מי שמעת הייבריד כל כך זוועתי?! אהה אצלי :roll::lol:

בכל מקרה, ההייבריד שאצלי זה לא הייבריד בר השוואה. הוא בקושי מנגן, לא מכוון עדיין, בלי איטום, עובד דרך אקולייזר ועל המערכת המובנית ברכב וכו' וכו' :-P

אבל, שוב. זה מה שיש. כמו שאמרתי לך. אולי רק כיוונים פה ושם וזהו. לך תשמע הייבריד במקום אחר :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא רוצה לשמוע במקום אחר. לא רוצה לשמוע הייבריד בכלל.

גיא, סגרנו על ההיי אנרג'י ?

גם כששמעתי דוטק אטום בפיאסטה, ומכוון לפי האוזן שלי, אהבתי יותר את הקאפה פרפקט ששמעתי כמה דקות לפני כן

אופי של רמקול זה אופי של רמקול, לא יעזור כלום, כמו שמישהו אמר לא מזמן:

בומים בראש וסכינים באוזניים !

פורסם
אין סט טוב יותר מהפולס עד 600 ש"ח . לא קיים . לא נברא .

לאור העובדה הפשוטה שהיבואנים טוחנים אותנו במחירים מטורפים לכל דבר שהוא לא מורל , משום שמורל ממוקמת בארץ אז המחירים שפויים .

JBL - לא משתווה לא בכוח המיד ולא ברמה של הטוויטר ( חרא עוד יותר מזה של הפולס , לתגובה הבאה : נגיד והוא לא עובד ככה , כאמור אני אומר שזה פסיכולוגי לחלוטים כי לשניהם אותו חרא טוויטר , אבל בכל מקרא , המיד לא ברמה של המיד של פולס )

KICKER - אמריקאי , נאמר מספיק .

SOUNDSTREAM - הבדיחה הכי גדולה , עד לאחרונה הסדרה הכי נמוכה שלהם נמכרה פה ( שתבינו את השחיטה ) בכ 800 עד 1000 ש"ח , שנשמע כמו בית שימוש , מחירו החו"ל עמד על 90 דולר עלובים , מחיר הפולס בחו"ל עומד על כ 200 דולר , מתחילים להבין , הכל מסחור .

LIGHTNING AUDIO - לא .

MB QUART - טוויטר צורם , כמו ברוב הסטים של הסדרות הנמוכות של כל חברה , רק פה יותר חד בצורה רעה , שלא לדבר שכמובן הוא לא משתווה למיד המהולל של הפולס .

PG - תעשה לי טובה , הסט הכי גבוה שלהם עכשיו הוא העתק מושלם של ה ELATE של מורל , אפילו הם הודו בכך , ומה אתה חושב שאתה מקבל מהסט הכי נמוך שלהם ? בקיצור .. לא

DRAGSTER ו MAGNET - לא שווה איזכור .

ROCKFORD - ההייפ הכי מדובר בארץ הקודש , רוקפורד פה ורוקפורד שם , לאמיתו של דבר הסטים שלהם נשמעים כמו בית שימוש לעשירים , מה אתה מקבל מהסדרה הכי נמוכה ? הוא יפה , עם חרסינות וניקל בכל חור , אבל הוא עדיין בית שימוש , הטוויטר יחתוך לך את האוזן כמו ניתוח לייזר בעיניים , והמיד ... כמו של כולם , לא משתווה ברמתו למיד של הפולס .

לא נברא משהו שנשמע טוב יותר במחיר הנ"ל, כל ניסיון להכחיש זאת הוא פסיכולוגי לחלוטין , לא מקבלים מיד כמו של הפולס בשום מקום אחר בכזה מחיר .

הכול נכון חוץ מדבר אחד.

לגבי הרוקפורד לסדרות הגבוהות יש מידים שיכולים לביש את הK2P קח דוגמה אצלי יש מידים של FNQ הישנים והטובים שבועטים כמו סאבים.

לגבי הפולס לדעתי זה הקומפוננט הכי טוב שתימצא.

מי שמקשקש עליו מוזמן לישמוע אותו בנתנאים אופטימלים והוא לא יאמין מה אפשר לקבל ב500 שקל. המיד פשוט רוצח בועט כמו דפוק תופעת טבע

לכול ממליצי הגיביאל אתם שומעים ברכב מתחכת וציפצופים..

SROOL לפי המיפרט שלך אני כבר יודע איך זה נישמע- בום סססססססססססש בום סססססססססשש בום בום(לא מדוייק רצוי לציין אך רך).

הכול עניין של טעם בסוף אבל אין פשוט אין על פולס עדיף על כולם בתקציב הזה!

פורסם

איך זה נשמע? זה נשמע טוב בשבילי

ד"א, המפרט שלי לא יגיד לך הרבה, האחוריים לא מחוברים וכרגע אין בכלל סאב, סתם מונו 1000 RMS שרעב לעבודה

יש לי ר"ד פנסוניק עם סט JBL שיושב על מגבר קיקר, אתה יודע איך זה נשמע ?

פורסם

קראתי ביקורות על הפולס 6.5 וכותבים שהם טובים רק בחיבור מגבר.. הכל טוב ויפה..

אבל אני צריך 5.25 והפולס ה5.25 כותבים שהם די פשוטים ולא טובים..

מצד שני יש JBL האלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490320

מה אתם אומרים ??

פורסם

אתה יכול לעלות גם למידה 6.5? תנסה לעשות הגבהות, אולי תצליח. מניסיון, 6.5 עדיפים בהרבה על 5.25.

אופי של רמקול זה אופי של רמקול, לא יעזור כלום, כמו שמישהו אמר לא מזמן:

בומים בראש וסכינים באוזניים !

תביא את הטויטרים של ה-K2P, תביא BTL, ותהנה! לא צריך יותר מזה (אמרת בומים בראש וסכינים באוזניים, לא? :lol:)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הכול נכון חוץ מדבר אחד.

לגבי הרוקפורד לסדרות הגבוהות יש מידים שיכולים לביש את הK2P קח דוגמה אצלי יש מידים של FNQ הישנים והטובים שבועטים כמו סאבים.

בלתי אפשרי להשיג אותם :)

אם יש איפה , תיידע אותי .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא נראה לי שייכנס שם יותר מ5.25

פורסם

גם ה5.25 נשמעים לא רע בכלל.

אצלי מורכבים טמפו 5.25 ואני מרוצה מאוד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...