Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב סיפור עם הגרוטאה של בני הסטודנט.:?

היה חוסר גז לאחר החורף השלמתי את החוסר עכשיו מתחיל הרכב לגמגם כל פעם שהמדחס נכנס לעבודה ויש רעשים של חריקות מידי פעם מאיזור המדחס .לחץ הנמוך מראה 22 PSI נראה לי נמוך למדי , אבל ברגע שמנסים לעלות לחץ המזגן מפסיק פעולתו לחלוטין.

מישהו מכיר???

אודה על הכוונה במידת האפשר.

או שאני שוב צריך להחתים VISA במוסך על כמה אלפי שקלים .

פורסם

לפי תאורך נראה שמדחס המזגן תפוס ולכן בזמן הפעלתו הוא בולם את המנוע.

כמובן שלא ניתן לאבחן במדויק דרך המסך והמקלדת וצריך לגשת למזגניסט רכב לבדיקה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בקליאו שלי (עליה השלום) המזגניסט המקצוען שלי הסביר לי את הפעולה של המזגן ואף הדגים:

בעת פעולתו, הלחץ נע בין 150 ל-200 PSI, כאשר בהגעה ל-200 הוונטה נדלקת ומורידה לחץ וכשיורד הלחץ ל-150 PSI (אולי זה היה 180, לא כ"כ זוכר), הוונטה מפסיקה.

לחץ של 20 זה מאוד נמוך ומוזר.

בקשר לגמגום- ייתכן שמגביר הטורית עושה בעיות. לרוב הוא נתפס ולא מעלה את הטורים. הוא נמצא על קיר האש , צמוד למיכל עיבוי , נכנסים אליו 2 צינורות וואקום. בדוק שבהפעלת מזגן הוא משמיע "קליק". או פרק ובדוק ע"י נשיפה מעבר אויר עם ובלי מתח.

כדברי רפי, מזגן דורש מזגניסט.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב הרומן נמשך ומתערך... אתמול בלילה גם רדיאטור המים החליט שיומו הגיע ונפתח אחד מצידי הפלסטיק , כמובן שוב אני מחפש חלקים לרנו קליאו. רכשתי רדיאטור חדש תוצרת צרפת! במחיר מעולה ועבדתי שעה עגולה והרדיאטור המרגיז סולק ובני שוב בדרכו ללימודים.דבר נוסף שבדקתי באותה בזדמנות הוא מזגן שוב לא מצאתי דליפות והלחץ דחיסה 155 ויניקה 22 PSI חפרתי מעט עוד ומצאתי שמייצב הטורים שמורכב על מערכת ההזרקה מת לא מגיב יש מתח או אין מתח הרכב רגיל לגמרי הבנתי שזה הגמגום והקפיצות והגיהוקים של הרכב כשהמזגן נכנס לעבודהעכשיו מבצע חיפוש למייצב טורים מס... ואתקן גם את זה עד לתקלה הבאה.

חברה צעירים הימנעו וממש המנעו מרכישת גרוטאות ישנות ורקובות באתרי המודעות רכב.. במצב מעולה!!!

אני כבר מצפה בכיליון עיניים וארנק לכך שבני יסיים לימודיו ואז פשוט אזרוק את הגרוטאה הזו.

פורסם

בכלל לא , במקום לשבת בשקט בבית או לטפל בגינה אני צריך בכדי לא לספק למוסכים פרנסה ללא הגבלה ולגרום לי לחור בכיס להוציא כלים ולחטט בגרוטאה שכבר מזמן היתה צריכה להיות במפעלי הברזל והמיחזור.

אני לא מסוגל להבין כיצד אפשר עוד לסוע עם דבר כזה כשאחר כל שניים שלוש נסיעות צריך לחטט במשהו אחר..

דרך אגב המזגן שוב איבד את הגז ויש לפני רומן של חיפוש נזילות .

לילה טוב לכם.

פורסם

יאיר שלום, בעת החלפת הרדיאטור, וודאי חידשת את נוזל הקירור ברכב.

האם תוכל לתאר את תהליך ניקוז האוויר לאחר מילוי המים החדשים?

תודה רון.

חובב מתחיל :roll:

• תוכן חדש...