Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מסתכל בספר רכב של גולף 1999 1.8 125 כ"ס אוטומטית.

רשום בקטגורייה של מנועי בנזין, 92 קוו"ט ת"ה אוטומטית מהירות מקסימלית בקמש 198. האצה מ 0-100 11.9 שניות.

באותה הטבלה רשום, 1.8 ליטר ת"ה אוטומטית מהירות מקסימלית בקמש 212. 0-100 9.4 שניות.שאלתי מה מתייחס לרכב שלי?

והאם הגיוני שהרכב הזה עושה רק 198? או 212?

בעוד שסוזוקי סוויפיט מההודעה הקודמת עושה 195?

ואם כך הדבר למה רשום בסקאלה עד 260?תודה לכולם:)

פורסם

סקלה לא אומרת כלום עד כמה סוגר הרכב.

הרכב שלך (מנסיון) מאוד מאוד מאוד מתקשה לטפס מעל 180, אם מצליח זה רק בקו ישר, ל 200 יגיע רק בירידה

פורסם

כנראה טעות בספר הרכב. הגיוני שידנית תעשה 9.4 ו-212 קמ"ש (אם כי זה אופטימי ל-1.8 125) ואוטומטית 198 ו-11.9 (נתון הגיוני).

המהירות המקסימלית של הסוויפט היא לא 195, אל תתייחס לזה.

בסקאלה רשום יותר מכל מיני סיבות לא חשובות, בסופו של דבר מה שכתוב כמהירות המקסימלית הוא שקובע, פחות או יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסקאלה לא מענינת, לא באוטו הזה ולא באוטו אחר. הנתונים מתייחסים כנראה למנוע 1.8 אטמוספרי ו1.8 טורבו, המצוי ב GTI. המהירות המקסימלית נראית על פניה סבירה, אבל היא תאורטית לחלוטין שכן רעש המנוע הוא כזה שהרבה קודם תוותר, אלא אם אתה חרש.

פורסם

11.9 שניות זו התאוצה בגרסה האוטומטית.

למה 198 קמ"ש זה "רק"? התכוונת לנסוע יותר? ממש הבדל גדול 198 או 212:) מי ישמע...

פורסם
הסקאלה לא מענינת, לא באוטו הזה ולא באוטו אחר. הנתונים מתייחסים כנראה למנוע 1.8 אטמוספרי ו1.8 טורבו, המצוי ב GTI. המהירות המקסימלית נראית על פניה סבירה, אבל היא תאורטית לחלוטין שכן רעש המנוע הוא כזה שהרבה קודם תוותר, אלא אם אתה חרש.

אני שומע את רעש המנוע., אבל מי אמר שזה לא טוב?זה דווקא נחמד הרעש שיוצא מהמנוע.זה לא מעיד דווקא על חולשה, או שאני טועה?אשמח לקבל תגובה ממישהו שיש לו רכב דומה ובדק את העניין.תודה.

פורסם

כמו שרוני כתב, התאוצה (לתיבת הילוכים אוטומטית) היא 11.9 שניות והמהירות המירבית היא 198 קמ"ש.

נתונים בהחלט סבירים לנפח המנוע, הספקו, משקל הרכב וסוג התיבה

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אני שומע את רעש המנוע., אבל מי אמר שזה לא טוב?זה דווקא נחמד הרעש שיוצא מהמנוע.זה לא מעיד דווקא על חולשה, או שאני טועה?אשמח לקבל תגובה ממישהו שיש לו רכב דומה ובדק את העניין.תודה.
אין קשר בין רעש לחולשה או עוצמה. מנוע 1.8 המדובר הוא מנוע מצוין. מגרעתו הבולטת רעש מכני כבד בסיבובי מנוע גבוהים. וכן, יש לי רכב דומה, אולי אפילו זהה, עם תיבה ידנית, מה שמקנה לו עדיפות בשל הילוך חמישי שאין בתיבה האוטומטית שלך. מילא אם זה היה רעש ספורטיבי נחמד, מדובר בסתם רעש מעצבן ומטריד. חוץ מזה יופי של אוטו, תהנה!!
פורסם
אין קשר בין רעש לחולשה או עוצמה. מנוע 1.8 המדובר הוא מנוע מצוין. מגרעתו הבולטת רעש מכני כבד בסיבובי מנוע גבוהים. וכן, יש לי רכב דומה, אולי אפילו זהה, עם תיבה ידנית, מה שמקנה לו עדיפות בשל הילוך חמישי שאין בתיבה האוטומטית שלך. מילא אם זה היה רעש ספורטיבי נחמד, מדובר בסתם רעש מעצבן ומטריד. חוץ מזה יופי של אוטו, תהנה!!

תודה רבה. יש לך מושג ממה נובע הרעש הזה? אולי כי זה 20 שסתומים? והאם ההבדל בין הרכב הנ"ל לגי טי אי עם 150 כוח סוס הוא ממש משמעותי?והאם הרעש של המנוע שם הוא גם ככה?או רעש אחר..?תודה רבה וסליחה על כל השאלות, סתם רוצה להתעניין:).

פורסם
יצא לי לראות רכבים שסוגרים סקאלה ואפילו מעבר לסקאלה

המהירות שמראה הספידומטר אינה מדוייקת, הוא בד"כ מראה פחות ממהירות אמיתית, בעוד שמהירות עולה, כך רמת הדיוק יורדת, למשאל 180 בספידומטר כבר יכול להיות כ-167 בפועל לדוגמא.

מגזין שאני קורא אותו באופן קבוע, כחלק מביקורת על רכב הם משווים מהירות על סקלה עם מהירות ממשית. אפילו מרצדס 600 ומכוניות ברמה שלו, המהירות שרואים בספידומטר הרבה יותר גבוהה ממהירות ממשית (במהירויות גבוהות).

במגזין הם מודדים את המהירות ע"י מיכשור מאוד מתקדם.

למשאל, BMW M3 של דור הקודם הראתה כ-280 קמ"ש כאשר בפועל היה קצת יותר מ-250.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדגם ה GTI מנוע 1.8 עם מגדש טורבו- הרעש אחר, התחושה וכן הביצועים שונים לחלוטין.

במנוע מוגדש ניתן לשפר הספק בקלות ובעלות נמוכה יחסית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...