Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי יובל וזאת שאלה ראשונה, אז קצת סבלנות.

האם כדאי להרכיב דוושות ספורט והאם נוח יותר מעבר לסגנון ?

YuvalG

A4 Quattro Sport

:evilbat:

פורסם

נראה לי שזה פשוט שאלה של נוחות וזה אישי לחלוטין נסה לקבל הדגמה בחנות או אולי למישהוא פה יש והוא מוכן שתבדוק.

מעבר לזה בצד הטכני אני לא יודע.

ביי וברוך הבא!

פורסם

אם זה נוח לך יותר והורכב כמו שצריך אז עדיף, אם לא אז לא.

ברוך הבא לפורום אך יש להעביר את השרשור לפורום רכב כללי כי דוושות אינן נחשבות כשיפור...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האם כדאי להרכיב דוושות ספורט והאם נוח יותר מעבר לסגנון ?

שלום, ברוך הבא

לשאלתך - מעבר לדוושות ספורט \ מתכת או דוושות מחוררות בדרך כלל בא יחד עם מעבר לשימוש בנעלי נהיגה, או לפחות מחייב נהיגה עם נעליים.

אם זה לא מפריע לך - לך על זה.

אם אתה כמוני [אוהב לנהוג יחף] אזי דווושות מחוררות \ מתכת יהיו מאוד לא נעימות [קצת יזכירו רכיבה על אופני אורבן בלי נעליים]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לידע כללי - אסור על פי חוק. די ברור למה.

עדכון - היה אסור על פי חוק, למיטב ידיעתי החוק שונה אי שם לפני כחמש שנים ומאז הדבר חוקי לחלוטין.

-בצע חיפוש :) ותוכל למצא שרשורים שעסקו בזה באותה התקופה-

ולגבי האיסור למה - אני מניח שהוא התכוון בדיוק לענין אליו התייחסתי בהוודעה הראשונה שלי, בראשית ימי המכונית לא תמיד צופו הדוושות בציפוי גומי והיו מכוניות בהן הדוושות היו חשופות והנהג היה מגלה כאב רב כשנאלץ למעוך בעוצמה את הדוושות במקרה חירום.

כיום כשרובן המוחלט של המכוניות בא עם ציפוי כזה או אחר של גומי על הדוושות אין עוד את המניעה האמורה.

רון.

-אגב, גם במישור הפרקטי, כבר עצרו אותי מספר לא קטן של פעמים ומעולם לא העירו לי על הנושא, מלבד באותה תקופת דימדומים בה נכנס החוק ההוא לתוקפו-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מתעלק על השרשור,

האם יש דוושות שאפשר להרכיב באיביזה טורבו כך שניתן יהיה לעשות הורדת הילוכים בשיטת עקב אגודל?

אם כן, איפה מתקינים ומה מומלץ?

תקנה את הדוושות שעולות 30-50 שקל, קח רק את הדוושה של הדלק, צבע אותה בשחור (רצוי), ותקדח אותה ב-2 ברגים מינמום.

תחשב איך היא תשב, ואם הרגל שהלך שהיא על הברקס, תגיע. קח בחשבון גם מהלך הברקס והגז - לא מעט ניסוים.

ותימנע מקריבה מוגזמת של הדוושות. שבבלימת חירום לא תלחץ את שניהם.

בהצלחה.

אביחי

פורסם

דוושות מתכת מחוררות של יצרן מוכר כמו-OMP או-SPARCO, יהיו נוחות ומתאימות יותר לנהיגה חזקה מאשר הדוושות המקוריות ברוב הרכבים.

החיסרון הוא שהדגמים האלו שבאים בלי גומי, פחות נוחים בחורף שאתה נכנס לאוטו עם נעל רטובה, ומחליקים בהתחלה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

דרך אגב , חבר שלי לא עבר טסט ואחד הסעיפים היה בגלל שהיו לו דוושות ספורט שהוא קנה והרכיב

זה נרשם תחת הכותרת : "מצב דוושות לקוי" או משהו בסגנון הזה ..

פורסם
עדכון - היה אסור על פי חוק, למיטב ידיעתי החוק שונה אי שם לפני כחמש שנים ומאז הדבר חוקי לחלוטין.

-בצע חיפוש :) ותוכל למצא שרשורים שעסקו בזה באותה התקופה-

ולגבי האיסור למה - אני מניח שהוא התכוון בדיוק לענין אליו התייחסתי בהוודעה הראשונה שלי, בראשית ימי המכונית לא תמיד צופו הדוושות בציפוי גומי והיו מכוניות בהן הדוושות היו חשופות והנהג היה מגלה כאב רב כשנאלץ למעוך בעוצמה את הדוושות במקרה חירום.

כיום כשרובן המוחלט של המכוניות בא עם ציפוי כזה או אחר של גומי על הדוושות אין עוד את המניעה האמורה.

רון.

-אגב, גם במישור הפרקטי, כבר עצרו אותי מספר לא קטן של פעמים ומעולם לא העירו לי על הנושא, מלבד באותה תקופת דימדומים בה נכנס החוק ההוא לתוקפו-

עוד משנות ה(ואפילו 50 ואפילו לפני) הדוושות היו עם כיסוי גומי.

כיסוי הגומי נחשב לאבזר בטיחותי ואסור לשווק רכב ללא הכיסוי הנ"ל.

למה?! כי מקדם החיכוך שלו גבוה בהרבה משל מתכת.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

יש הרבה דברים לא מובנים במשרד הרישוי,

כמו פה למשל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521090,00.html

מטרו יבואנית ימאהה בארץ שווקה אופנועים ללא אבזרים הכרחיים לתקינה,איך הם עשו זאת?!מעניין.

בכל אופן מעניין מה הטסטר המקפיד אומר על כך שאין גומי על הדוושה(אלה ההראות לבדיקה).

מה מעבר אין לי מושג...

בכל אופן זה לא מה שגרם בזמו לחוקק את החוק המחייב נהיגה לא ברגל יחפה...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...