Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל - אני יודע שאם אצטרך לחזור אליהם (מקווה שזה לא יקרה בעתיד) זה רק יהיה על משהו קריטי שאין למוסכים בסביבה

בעיניי,זה לא מקצועי 2דקות להסתובב סביב האוטו,לשחק בגלגלים,להזיז כל מיני דברים מתחת למנוע,ולזרוק באוויר שצריך קלאץ' חדש

ולאחר מכן להעביר לאיזה מוסכניק גרוזיני ממורמר שהתחבר עם המחשב,הרים את המושב האחורי,הסתכל על המשאבה,סינן כמה קללות (:p),וזורק צעקה למחסן אם יש במלאי מצוף+גומיה(צעקה חזרה:"זה הולך משאבה קומפלט")

להשקיע 11K על אוטו שאצלי בקושי שבועיים ו500ק"מ? לממקרה?זה רכב ראלי או מה?:|

לעניינו את עניין האגזוז כבר פתרתי ומ-3500ש"ח צמצמתי נזקים ל950ש"ח

את עניין המד דלק אפתור מחר אצל חבר

ואת עניין הקלאץ' אשאיר לגיסי שמכיר מוסך מתמחה ברכבי VAG באיזור עפולה (מצטער רון רציתי להגיע אליך אך אתה רחוק מדי בשבילי :) אולי לטיפול הבא :D)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם לנו תיקנו את האודי אחרי תאונה במוסך המרכזי, תיקון שמתאים למוסכי מדרכה או מעבר לקו הירוק

טמבון שמחובר בברגי פח ולא יושב טוב, צבע שלא מתאים לשאר הרכב, פנסים לא מכוונים

והכי מרגיז שהתקינו כנף שיש בה חור בתחתיתה ופשוט כיסו את זה עם צבע, למזלי הצבע במקום התפוצץ והם קיבלו על הראש.

המכונאי שובר תושבת של אזעקה מול העיניים שלי ומכחיש שאני מספר את זה למנהל שלו.

בקיצור אין שום סיבה להכנס אליהם.

באיזה סניף זה היה?

אני ספציפית דיברתי על צ'מפיון חיפה.

פורסם
אלעד ס, היתה לך פעם VW או שאתה חי על סטיגמות?

המחירים לא שונים משמעותית מאחרים.

תתפלא, אבל... כן.

לאבא שלי יש בורה כבר 7 שנים, ולפני זה החזקנו באאודי 11 שנה. מספיק טוב?

ולא הבנתי מדוע אתה חושב שאני חי על סטיגמות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
באיזה סניף זה היה?

אני ספציפית דיברתי על צ'מפיון חיפה.

אני לא מדבר על הסניף בחיפה אני מדבר על הסניפים בירושלים, שברוך השם אחד מהם בשם ק.ש סגר ולאחרונה שמעתי שאחד המנהלים פתח שוב את המוסך,

ההתנהלות של מוסך ק.ש עם אבי היתה פלילית והנפילה שלהם מראה שלמרות הכל יש צדק בעולם.

המוסך בתלפיות הוא זה שביצע את תיקון התאונה ולמרות כניסות חוזרות ונשנות למוסך הדברים לא סודרו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

במוסך מתברר שכשהם עושים טיפול, הם בודקים את כל העולם מסביב - שזה בסדר גמור, אבל מביא לעלויות. לדוגמא פתיחת הבלמים מאחורה לא נעשתה בד"כ איפה שהייתי מטפל, וכאן הם גילו שהם שבורים (תוף).

אני מקווה שהגעת למוסך עם זר פרחים וחבילת שוקולד !

נזילה במשאבת מים - סימן קליל של נזילה ללא בריחת נוזל קירור \ התחממות של הרכב, הובילה לאבחנה + הצעת מחיר של משאבה, טיימינג וכל הסיפור. שוב, זה לא שקר או גניבה, והוא הראה לי בדיוק למה הוא ממליץ לעשות זאת, רק שאפשר בקלות לדחות זאת לטיפול טיימינג הבא.

מה לעשות שמשאבת מים שם זה באמת עם טיימינג? אני בטוח שאם היית יוצא מהמוסך ותוך יומיים היית נתקע עם איבוד מים קיצוני, מנוע מתחמם ושיפוץ ראש מנוע היית פותח פה שרשור על איזה רמה מקצועית מחורבנת יש במורשים של צמפיון, אולי היית אפילו מתעניין אם כדאי לתבוע אותם.

עכשיו, אני לקוח שקצת מסוגל לקרוא, לשאול ולהתעניין, אבל לקוח אחר שבכל טיפול היה מגהץ בין 1ל 5K היה יוצא גם עם התחושות של "צ'מפיון גנבים", למרות שכל ההבדל הוא רציונל השירות:

הלקוח רוצה לדעת האם אפשר בלי להחליף?

המוסך אומר לו :אתה צריך להחליף....

מוסך מדרכה אומר: יש בעיה - אני פותר אותה בדרך הזולה ביותר. בלי להתחשב בעתיד.

בלי להתחשב בעתיד אומר עם תקיעות בדרך וגרירות, אחזקת רכב זה לא רק תיקון המקולקל אלא גם אחזקה מונעת.

להגיע למצב שאתה נוהג עם ברקסים אחוריים שבורים זה סכנת נפשות והכל בזכות המדיניות המופלאה שלך ושל מוסך המדרכה שאתה מטפל בו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אייל - אני יודע שאם אצטרך לחזור אליהם (מקווה שזה לא יקרה בעתיד) זה רק יהיה על משהו קריטי שאין למוסכים בסביבה

בעיניי,זה לא מקצועי 2דקות להסתובב סביב האוטו,לשחק בגלגלים,להזיז כל מיני דברים מתחת למנוע,ולזרוק באוויר שצריך קלאץ' חדש

ולאחר מכן להעביר לאיזה מוסכניק גרוזיני ממורמר שהתחבר עם המחשב,הרים את המושב האחורי,הסתכל על המשאבה,סינן כמה קללות (:p),וזורק צעקה למחסן אם יש במלאי מצוף+גומיה(צעקה חזרה:"זה הולך משאבה קומפלט")

להשקיע 11K על אוטו שאצלי בקושי שבועיים ו500ק"מ? לממקרה?זה רכב ראלי או מה?:|

לעניינו את עניין האגזוז כבר פתרתי ומ-3500ש"ח צמצמתי נזקים ל950ש"ח

את עניין המד דלק אפתור מחר אצל חבר

ואת עניין הקלאץ' אשאיר לגיסי שמכיר מוסך מתמחה ברכבי VAG באיזור עפולה (מצטער רון רציתי להגיע אליך אך אתה רחוק מדי בשבילי :) אולי לטיפול הבא :D)

אופיר

מה זה חשוב כמה זמן הרכב אצלך?

ככל הנראה קנית רכב דיי מוזנח , ואתה משלם על כך כעת במזומן.

למרות כל זאת, אין הצדקה לשלם מחירים כאלה. הייתי בטוח שבתור אחד שזאת לא הפולו הראשונה שלך,

אתה כבר תכיר דרכים עוקפוץ צ'מפיון לטיפול ברכב ברמה גבוהה בחלקים מקוריים בלבד, ובלי לקרוע את הכיס יותר מדי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואת עניין הקלאץ' אשאיר לגיסי שמכיר מוסך מתמחה ברכבי VAG באיזור )

אופיר

אשמח לשמוע עליו. אני לא מכיר אחד כזה (שאינו מורשה יבואן.)

בלי להתחשב בעתיד אומר עם תקיעות בדרך וגרירות, אחזקת רכב זה לא רק תיקון המקולקל אלא גם אחזקה מונעת.

להגיע למצב שאתה נוהג עם ברקסים אחוריים שבורים זה סכנת נפשות והכל בזכות המדיניות המופלאה שלך ושל מוסך המדרכה שאתה מטפל בו.

בגירה, אתה מוזמן להירגע.

הרכב שלי טופל בטיפולים שוטפים כל חייו אצל צ'מפיון. ובכל זאת בלמי התוף נשברו.

את זה שבמוסכים אחרים לא פותחים בלמי תוף בטיפול ראיתי עם הסוזוקי סוויפט 91 שהיתה לי.

האם זה חובה בכל טיפול או לא? אין לי מושג. אני יודע שגם עם הסוזוקי הייתי מטפל במוסך מורשה משרד התחבורה. אין לי , ולא אמורים להיות לי הכלים לבדוק האם הוא מבצע את עבודתו נאמנה או לא.

לגבי המשאבת מים. אתה צודק, ולא תמצא בהודעתי שום טענה כלפי המוסך. תוכל גם לערוך חיפוש ולראות בהודעות קודמות שלי מה דעתי על מוסך מורשה יבואן משארקה בעפולה.

לדוגמא:

משארקה בעפולה - שירות מצויין.

הסברים, מוכנות (לאחר מעט התעקשות) להיות ליד הרכב, הנחות בעת שיש עלות גבוהה , הגדלת ראש וכו.

גם מנסיוני, וגם משל שכנים וידידים.

מה שכן, כמו במוסך יבואן - המחירים אינם זולים.

עם זאת, זכותי כלקוח להבין את השיקולים לפני החלפה, להבין מה יקרה אם לא , ולשמוע על חלופות זולות יותר.

ולנושא האחזקה המונעת - שוב, דוגמא מהסוזוקי. עקב חוסר בכסף, העדפתי שבהחלפת הטיימינג לא יחליפו לי גם רצועת אביזרים. הגיוני? לא יודע. זכותי לעשות זאת - ודאי שכן. מתפקידו של המוסך ליידע אותי שהרכב עלול להיתקע, ותקלות נוספות העלולות להיגרם. מומלץ גם שירשום זאת על כרטיס הטיפול. אם אני מעדיף להיגרר ולא לשלם - בעיה שלי.

פורסם
מה זה חשוב כמה זמן הרכב אצלך?

ככל הנראה קנית רכב דיי מוזנח , ואתה משלם על כך כעת במזומן.

למרות כל זאת, אין הצדקה לשלם מחירים כאלה. הייתי בטוח שבתור אחד שזאת לא הפולו הראשונה שלך,

אתה כבר תכיר דרכים עוקפוץ צ'מפיון לטיפול ברכב ברמה גבוהה בחלקים מקוריים בלבד, ובלי לקרוע את הכיס יותר מדי.

טיפול בחלקים מקוריים דרך מוסך לא מורשה? אין חיה כזאת. לפחות לא ברדיוס של צפת>קריית שמונה,צפת>עפולה,צפת>קריות

מה לעשות שגם בפולו הקודמת בהתחלה אכלתי מרורים,אבל לאחר תיקון לא יקר של בלאי מצטבר האוטו החזיק נפלאות וראה מוסך רק לטיפולים עד לרגע המכירה,עם היסטוריה מלאה,וספר רכב חתום :)

עדכונון:

סיימנו עם האגזוז,היום הרכבתי את הדוד האחורי והאוטו שקט למופת

עניין מד הדלק - חבר מכונאי מהעבודה חיזק את החוטים ומחר יחליף לי את החיווט - המד מראה עכשיו FULL אחרי תדלוק מלא :)

(להזכירכם צ'מפיון ישר פסלו על הסף וקבעו נחרצות שצריך משאבה קומפלט!)

עניין הקלאץ' יחכה לשישי בבוקר כי זה הזמן הפנוי היחיד שלי כרגע

המשך יום נעים לכולם

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן , מוסך שמכבד את עצמו יידע להשיג את החלקים המקוריים / חלקי OEM זהים למקוריים.

אפשר גם לעבוד בדרך שלי : לקנות את החלקים המקוריים בצ'מפיון, ולטפל במוסך שאני סומך עליו.

הדרך השניה קצת יותר יקרה, וגם לא כל מוסך יסכים שתביא את החלקים מהבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כן , מוסך שמכבד את עצמו יידע להשיג את החלקים המקוריים / חלקי OEM זהים למקוריים.

כן, אבל קל לו מאוד לעבוד על לקוח תמים ולגבות עבור חלקים מקוריים, כאשר בפועל החבר'ה יכולים להשתמש בחליפיים או לא להחליף בכלל ורק לנקות או לצבוע, שיראה "חדש".

הבעיה היא גם בלקוח הישראלי, לפי דעתי. רוב האנשים יתלוננו כאשר המוסך הרגיל ישתמש בחלפים מקוריים והחשבון יראה יותר גדול או מנופח. לאנשים לא אכפת מהחלפים המקוריים, הם רוצים בזול. גם ככה רוב האנשים בקושי מטפלים ברכבים ולא מתחזקים אותם כלל. אני, כמובן, לא מדבר על אנשי הפורום, אלא "האיש הפשוט". אנחנו המיעוט שבמיעוט.

אפשר גם לעבוד בדרך שלי : לקנות את החלקים המקוריים בצ'מפיון

אפשר גם בחנויות חלפים רגילות. אני בדרך כלל מזמין חלפים מקוריים ממאזדה דרך חנות חלפים, יוצא אפילו יותר זול מקניה בדלפק.

ולטפל במוסך שאני סומך עליו.

זה הענין הכי חשוב

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
כן, אבל קל לו מאוד לעבוד על לקוח תמים ולגבות עבור חלקים מקוריים, כאשר בפועל החבר'ה יכולים להשתמש בחליפיים או לא להחליף בכלל ורק לנקות או לצבוע, שיראה "חדש".

הבעיה היא גם בלקוח הישראלי, לפי דעתי. רוב האנשים יתלוננו כאשר המוסך הרגיל ישתמש בחלפים מקוריים והחשבון יראה יותר גדול או מנופח. לאנשים לא אכפת מהחלפים המקוריים, הם רוצים בזול. גם ככה רוב האנשים בקושי מטפלים ברכבים ולא מתחזקים אותם כלל. אני, כמובן, לא מדבר על אנשי הפורום, אלא "האיש הפשוט". אנחנו המיעוט שבמיעוט.

אפשר גם בחנויות חלפים רגילות. אני בדרך כלל מזמין חלפים מקוריים ממאזדה דרך חנות חלפים, יוצא אפילו יותר זול מקניה בדלפק.

זה הענין הכי חשוב

בשביל זה יש שרשור על מוסכים ואנשים מומלצים.

אני יודע שביום שהאחריות פגה (דייהטסו מאטריה 2008 ) אני הולך לאחד המומלצים.

אני אישית מטפל ברכב במוסך המרכזי בחולון. אין לי בעיה איתם דווקא עד עכשיו,

אבל אני גם יודע שיש אנשים מקצועיים הרבה יותר מהעובדים במוסך הראשי/מורשה, שהם אנשים פרטיים

(ע"ע בני ל').

אני ממליץ לעבור על רשימת המומלצים, כל אחד בתחומו. אולי תצטרך לעבור 3-4 מוסכים (כי כל אחד מומחה בתחומו) אבל לרוב השירות לא יבייש את המוסך המרכזי/מורשה ואף יעלה עליו - חוץ מזה, לפי דעתי אישיות חשובה יותר ממקצועיות ואני מוכן להתפשר על המקצועיות במידה והמוסכניק שיעבוד על הרכב שלי יהיה "בן-אדם".

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...