Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לשאול אם קיים דבר כזה פילטר לשמן גיר כמו שקיים פילטר לשמן מנוע?

ואם כן היכן הוא נמצא בערך?

במידה וברצוני להחליף את השמן גיר עצמאית, מה השמן המומלץ ע"י היצרן? ואיפה נמצא פקק הניקוז בערך?

בתודה מראש לעונים.

בברכה,

ליאור.

פורסם

אכן קיים מסנן שמן בתיבה האוט', לרוב הוא מותקן על המח גיר מאחורי מכסה הקרטר.

ישנם דגמים שבהם מותקן מסנן שמן לגיר מחוץ לתיבה ( אימפרזה) או בתוך הגיר ( מונדאו ).

פקק ניקוז אמור להיות במכסה הקרטר.

פורסם

ביונדאי אקסנט שנת 2000 זה משהו שנגיש? יש לי אפשרות לבצע זאת לבד בלי ליפט?

ומה לגבי השאלה השנייה יש לך מושג מה סוג שמן גיר המומלץ לרכב?

פורסם

יש ברשותי שמן גיר אוטומט DEX3 ATF של חברת AMERICAN EAGLE, הוא עלה בסך הכל 20 ש"ח ב-ACE, האם השמן הזה מומלץ? והאם זה יספיק לי? יש שם כמעט ליטר...

פורסם

מה לגבי הפילטר שמן גיר ?

האם יש לי אפשרות לבצע זאת עצמאית? בלי ליפט?

או שזה יהיה מסובך מדיי?

ואיפה בכלל נמצא הפילטר ברכב הנ"ל?

פורסם
עדיף ללכת למוסך שיבצע את העבודה.

מה תעשה עם השמן שתרוקן, תשפוך אותו לביוב?

צריך כלי עבודה ולבדוק את כמות השמן בגיר אחרי המילוי, עדיף במוסך.

אני מצטער שאני יהיה בוטה כל כך עכשיו..

אבל זה די נמאס.

באמת תודה על כל העזרה שנתת לי הרי אתה לא חייב לי כלום, אבל אם תסתכל בכל השרשור לא ענית לי על כותרת אחת קצר ולעניין.

אז אם אתה לא יודע עדיף לא לענות...

מה אכפת לך מה אני יעשה עם השמן?

שאלתי איפה נמצא הפילטר אז אתה עונה לי בהפוכה?

אז באמת תודה על כל העזרה שנתת לי אך אני ממליץ לך לא לענות במידה ואתה לא בטוח במאה אחוז!!!

שבוע טוב שיהיה לך...

פורסם

קודם כל ,קח אויר ותרגע.

רוצה לעשות לבד, בבקשה.

פילטר השמן ממוקם מאחורי מכסה הקרטר. פרק את הקרטר והוצא את פילטר השמן.

לקצה הפילטר ישנו אטם, חובה להחליף אותו לפני שאתה מחזיר את הפילטר.

אחרי פעולה זו, החזר את הקרטר לא לפני שאתה מחליף את האטם של הקרטר ומנקה את המגנטים שעל הקרטר.

דרך פקק מילוי השמן , מלא בערך את הכמות שרוקנת , הנע את הרכב ומקם את הבורר בניוטרל, חמם את הרכב ובדוק את הכמות דרך המדיד, במידה ויש צורך, השלם.

כל טוב לך וערב טוב.

פורסם

בהחלפה עצמית של שמן תיבת הילוכים אוטומטית אינך מחליף את כולו כי כמות שמן מסוימת נותרת בממיר שבתיבת ההילוכים

כך ששמן ישן יתערבב עם השמן החדש ואני משער שלא זאת כוונתך.

יש תהליך שלם של ניתוק צנרת השמן, הנעת המנוע להפעלת המשאבה הפנימית שבתיבת ההילוכים לריקון כל השמן, כולל מהממיר ותוך כדי כך מילוי שמן חדש במקביל. יש המבצעים זאת ידנית ויש ע"י מכונת ריקון ומילוי יעודית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נוזל גיר של AMERICAN EAGLE בסדר גמור, אין איתו שום בעיות. למי שיש הסתייגות - מוזמן להוכיח אחרת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...