Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משעמם ובהחלט יכול להוציא מהדעת !

זה אולי טוב בכבישים מהירים וארוכים בכדי למנוע מנהגים להירדם על ההגה - מעבר לזה , הרעיון דבילי ובהחלט לא מוסיקלי .

פורסם

זה רעיון דיי ישן, לפני כמה שנים ראיתי תוכנית שסיפרו על איזה עיר קטנה באירופה (לא זוכר איפה), ששם השתמשו בדבר הזה. אני לא יודע איך ביפן, אבל שם ברגע שאתה עובר את המהירות המותרת, הצלילים מתחילים להישמע ממש מעצבנים ורועשים.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

בטח היפנים כשרואים סרטונים של כבישים בארץ אומרים : "לפחות לא משעמם לנהוג בישראל"

עם רמת הנהגים והתשתית פה אצלנו במדינה, הנסיעה הופכת למרוץ שטח והשרדות מאתגר בכל נסיעה.

ובקיצור הלוואי אלינו הצרות והשעמום שלהם

פורסם
:shock: הם משוגעים.. או משועממים בטירוף

 

או..

 

שהם צריכים להשיג ז**ן ומהר :lol:

 

אין כמו יפן! אני מוותר על חוויית הנהיגה שם (דווקא יצא לי לנהוג שם בעבר), רכבים עם הגה בצד ימין ומערכת תחבורה ציבורית סופר מפותחת.

 

משועממים? ככה זה שאין מלחמות...

 

משוגעים? אהמ... כן כן... העיקר שאצלנו הכל שפוי ;)

 

צריכים להשיג ז... נו טוף... זה בהחלט אצלם בראש סדר העדיפויות :)

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

×
×
  • תוכן חדש...