Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק כנראה הפנים שבמקום ליסוע בDL 92 הוא יכול ליסוע בקסארה 2002 :) (לא כזה רחוק האמת...)

תתחדש , ואל תתן לחשמלאים הנבלות האלו לעבוד עליך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השם ישמור אותנו מצרה, בן פורת יוסף, בן פורת יוסף, בן פורת יוסף, אלוהים אני מתעלפת :shock:.

יצחק'לה, הנבואות שלי מתגשמות, אחת אחת.

תתחיל לחסוך לאוטו הבא.

זה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתה מדמיין.

זה מדרון חלקלק. ברגע שאתה נכנס לסמים אתה לא יכול לצאת.:lol:

2007citroenc5.thumbnail.jpg

פורסם
איך נפלו גיבורים

הוצאת לי את המילים מהפה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
השם ישמור אותנו מצרה, בן פורת יוסף, בן פורת יוסף, בן פורת יוסף, אלוהים אני מתעלפת :shock:.

לא ידעתי שמנהלי הפורום רואים 'הבורר'. :lol: חשבתי שמי שנמנה על מנהלי הפורום הולך במוצ"ש לשמוע קונצרטים. מה לא? :)

פורסם
זה ו"נולד לרקוד".

רגע, רק כדי להבהיר את הנכתב מעלה, גם את "נולד לרקוד" אתם מיישמים?

בטח הפלייה שלך הוא תאווה לעיניים, ארנון.

:-D

ליד הבית שלי חונה הונדה סיוויק 3 דלתות, אדומה, מאמצע שנות ה-90, עם מאגנזיום+ כל הקישוטים הנלווים בדרך כלל.

גולת הכותרת? מסגרת מספר הרישוי שחורה, כרגיל, ועליה רשום, באותיות תנכ"יות ובאדום לוהט "בן פורת יוסף". רק בגלל זה אני מאוד אוהב להעיף מבט על הרכב הזה כל יום- ולצחוק כאילו זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו- ואני בכלל מנוי של YES.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ד"א, המשתמשים החסומים מיישמים את "הישרדות" בעוד אנחנו מתהפכים עליהם עם "המטבח" (ת'כלס, גועל נפש השף הזה).

ובנימה רצינית יותר - אותי זה בכלל לא מפתיע. לדעתי זה צעד מתבקש וחכם. תמיד ידעתי שיש ליאצק ראש על הכתפיים, וביחד עם הידע במכונאות היה לי ברור שרכב כזה הוא מתבקש עבורו: בתקציב נמוך אתה קונה רכב שתי רמות מעל כל מה שאתה יכול לקנות באותו מחיר, כאשר עלויות האחזקה שלו בטיפול נכון הן ממש לא גבוהות משל רכב יפני מקביל, בטח שלא עבור מכונאי של PSA...

הבעיה שלך יאצק, היא שעכשיו לא תוכל לחזור אחורה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תמורה מעולה לכסף,

זול וחדיש.

המתחרות הישירות שלו, שבפירוש לא בהכרח יותר טובות ממנו, יקרות ממנו בהרבה.

חוץ מזה, אם הרגשת לאחרונה שמשעמם לך בימי שבת בבוקר פתאום תראה שיש לך כל מיני עיסוקים חדשים (פה פנס, שם חיישן). :-)

Back to the original - NC again.

פורסם

הבעיה שלך יאצק, היא שעכשיו לא תוכל לחזור אחורה...

רוני

נראה לי שאתה צודק :D.

תמורה מעולה לכסף,זול וחדיש.

המתחרות הישירות שלו, שבפירוש לא בהכרח יותר טובות ממנו, יקרות ממנו בהרבה.

יקרות בהרבה ?!

תן לי לעדכן אותך; המתחרות הישירות היפאניות עולות כ-פ-ו-ל (והקורולה אפילו יותר) מזה ! כ-פ-ו-ל !!!

מבחינת איבזור אתה לא מקבל שום דבר שהוא יותר טוב מהדגם הזה (להזכירך; 4 חלונות חשמל, שליטה על הרדיו מההגה, בקרת שיוט, בקרת אקלים, 4כריות אויר, ABS כמובן, שפע כיוונונים להגה ולמושב הנהג [עומק וגובה להגה - דבר שאין ברוב היפאניות], נוחות מעולה ותא מטען נוח לשימוש).

רק בשביל שתבין כמה צריך להודות ללוי יצחק; פג'ו 307 ו 206 באותה הגרסה (1600 אוטומטיות) ומאותו מודל (2003) עולות גם כן סדר גודל של קרוב לכפול מהדגם הזה - והן ממש לא יותר מוצלחות.

מבולבלים ? גם אנחנו.

ת'חדש.

תודה :D

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בקיצור איציק...

Ones you go black, you never go back

ואחרי ההתאמות הנדרשות...

Ones you go french, you never go back

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יאצק, המון מזל טוב!!

הדבר הבא, C5 כמו שאמר ארנון. אכן מדע בדיוני

מסתבר שיש אנשים שאוהבים את לוי יצחק :lol:

אבל למה טרייד אין לובינסקי?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...