Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...

סוף סוף , אפשר לומר שהגיע הזמן לקנות את הרכב הראשון שלי .

כיום אני סטודנט שמעוניין בגדול ברכב ביטוחתי חזק, שקט פנימי, יפה,חיסכוני בדלק, וכמובן אמין.

בגדול אני חושב להשקיע עד 80 אלף אבל אם יהיה כדאי ממש להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הבדל גדול אני יהיה מוכן ...

בגדול יש לי אפשרות לקנות בהנחת עובד רכב מעבודה מה שנותן לי הנחה נוספת על רכב החברה שעומד על 10-15 אחוז פחות.

בגדול הרכבים שהם מוכרים עכשיו זה סובארו אימפרזה 2005 או את ה B4 2005 , כך שחשבתי שזה יכול לקסום לי ביגלל הנחה (כך שאני מוציא פחות מ80) וביגלל שיש מצב למצוא מציאות .

השאלה היא האם יהיה מומלץ להשקיע על רכב כמו אימפרזה 2005 או שלא מומלץ כי אפשר לקנות בכסף הזה משהו טוב יותר?.

(בהתחלה הייתי נעול על טויוטה קורולה או מזדה 3 אבל באמת שאין לי מושג איך הם בהשווה לאימרזה באותה שנה)..

אני השמח ידע מקצועי כי אני באמת שלא יודע ...:oops:

תודה...

פורסם

ההבדל בין איפרזה ל-B4 הוא כמו מאזדה 3 ומאזדה 6 .

שני קבוצות של מכוניות , אחת משפחתית רגילה ואחרת משפחתית דגולה ( מנהלים).

אחזקת ה-B4 תהיה יקרה יותר מל הבחינות.

האימפרזה 1.6 , קרוב ל-100 כ"ס, אמינה וטובה.

לך על האימפרזה.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

אז בנושא ה B4 לא ממש חשבתי עליו כאופציה ביגלל שהיא פשוט יקרה (גם בהחזקה) וכידוע סטודנטים היום =) חיים מיום ליום ...

למרות שאני חושב שה B4 פשוט מדהימה !.

טוב אז בגדול רציתי לדעת האם יש שוני כזה או אחר מול המתחרות (קורולה,מזדה 3) בנושא הבטיחות (ABS, מבחני התרסקות ),בנושא החזקה רציפה של המכונית,שקט פנימי-שאין רעש חיצוני וכו.

הסיבה שאני שואל היא שקראתי כל מיניי דברים על ה מזדה 3 חיובים לפחות ברמת תוספות שקיימות במכונית כסטנדרט אבל לעומת זאת בסובארו אני מקבל הנחה משמעותית ואפשרות לקחת את הטובה ביותר שיש לחברה (ק'מ וכו), מה אתם אומרים ?

רציתי לדעת האם קיים הבדל משמעותי בין דגם 2005 ל 2006 אימפרזה אולי בשביל להמתין עד למכירה הבאה למרות שלא מתחשק לי :roll:)

פורסם

לגבי בטיחות, אז כל השלושה שהזכרת לקחו 4 כוכבים במבחני ריסוק.

מחירי האחזקה של האימפרזה זולים יותר מהמאזדה3 או קורולה, אבל ההבדל הוא זניח.

אם יש לך אפשרות ואתה לחוץ על רכב, אז קנה אותו ואל תמתין להזדמניות נוספות.

• תוכן חדש...