Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

לאחר החלפת שמן ופילטר ברכב (לא במוסל מורשה) אני שומע רעש (כמו תקתוקים) במנוע. הרעש הזה הוא רק שהרכב עומד. במידה ואני נותן גז התקתוקים נעלמים.

במוסך אמרו לי שזה נובע מהמותחן והחגורה של הקאמשפט ( מה זה ? ) אמרו לי גם שזה גורם לכך שהלחץ שמן במוע לא סדיר .

עלות החלפת המותחן והחגורה היא לא נורמלית . מישהו יש לו רעיון ?

נ.ב. זה היה בעבר כשקניתי את הרכב , הרגע שהחלפתי שמן ועשיתי שירות לאוטו זה הלך , ורק עכשיו חזר

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

אני מחליף שמן כל 5000 ק"מ , ורק הטיפול הגדול אני עושה בחברה כל 15000ק"מ .

הפעם הזאת שמתי שמן של VALVOLINE 5W40 ופילטר תחליפי שכתוב עליו "יצרן מקורי "

יש לציין שאני עושה טיפול חדש בשבוע זה .

דבר נוסף , הרכב אף פעם חסר אפילו גרם אחד של שמן .

העלות של החלפת המותחן והחגורה , היא יותר מ5000 ש"ח.

פורסם
לעולם אין לחסוך במסננים של הרכב ובמיוחד לא במסנן השמן. שם רק מקורי ותפסיק לחפש לחסוך .

אם חיפשתי לחסוך לא הייתי מחליף שמן כל 5000ק"מ .

פורסם
אז איך אתה מסביר את הקנייה של מסנן תחליפי?

טעיתי ואני מבקש סליחה .

מישהו יש לו תשובה?

פורסם
אצלי ברכב אין בעיות, אז למה אתה מבקש את סליחתי?

תתחיל עם החלפת שמן ומסנן מקורי!

זה לא אומר שזה יפתור לו את הבעיה. גם אם מסנן השמן באיכות ירודה זה לא אמור ליצור בעיות בטווח הזמן המיידי. לא הוא שגורם לתקתוקים.

• תוכן חדש...