Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האימפלה אכן נשמעת כאופציה טובה. נכנסתי עכשיו לאתר של אלדן, הצעתם ל 4 ימים לאימפלה או

רכב דומה לו עומדת על 3,600 ש"ח בקירוב, לאחר הנחת אינטרנט ולפני שמוסיפים לעלות את ביטול ההשתתפות העצמית.

המחיר בהצעה עם תנאים זהים ליום אחד בלבד עומדת על סכום של 1,100 ש"ח בקירוב.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחתונה שלי לפני חודש השכרתי סקודה יטי דרך קל אוטו.

כיוון שהכלה מהצפון ואני יצאתי מקריית גת השכרתי את הרכב ליומיים (נלקח רביעי בצהרים והוחזר שישי בבוקר) והיטי נתנה לי אופציה של רכב גם עם פוזה של "ג'יפ" וגם רכב חסכוני.

על פחות ממיכל שלם עשיתי מסלול שהתחיל באסיפת הרכב באשדוד אחרי זה אשקלון וקריית גת ויום למחרת נסעתי לחיפה לאסוף את הכלה מהסלון (עם עצירות ביקנעם וקריית אתא) ואז לקיסריה - לאולם ליד באר יעקב - ואז לילה במלון והחזרת הרכב בבוקר בתל אביב.

הכלה היתה מרוצה, הרכב גבוה ובעל מרווח סביר (ואני 1.97 מטר - נתתי לכלה לשבת מאחורי הנהג והזזנו את המושב הקדמי הכי קדימה).

יצאתי עם הוצאות דלק של 200 שקלים + השכרת הרכב ליומיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לך לאלבר, יש להם BMW 535I במחיר של 840+- ליום.

כמובן שכשתפנה, תדאג שהעסקה תיהיה על נהג בן 28, אחרת הם לא ישכירו לך את הרכב. (מי ינהג וכ'ו תסגרו בניכם).

ואל תאמר שזה למטרת חתונה, תאמר שזה למטרה פרטית, נסיעת עסקים.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם (נערך)

אני אשים את הסטטיסטיקה כאן

ב 5 השנים האחרונות, בכל שנה מתחתנים כ 50 אלף איש ומתגרשים כ 14 אלף.

אז לא חבל על כל תרועת הפסטיבלים הזו, שבו מבזבזים על ערב אחד 100-200K ואז חסר כסף לרכישת דירה

מאחל לזוג הצעיר לא ליפול בסטטיטיסטיקה

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים, הנוער היום לא יודע מה חשוב, לא דואג לעתיד הכלכלי, קונים רכב חדש (אפרופו מתקשר לשרשור שרץ בפורום רכישת רכב), קונים חולצות במאות שקלים רק כי זה מותג, קונים ארגזי אלכוהול כדי להנות, מפזרים כסף על SHOW ושיהיה וואו ובסוף בוכים על יוקר המחייה, גרים בשכירות עם 2 תינוקות, לא סוגרים את החודש בלי מינוס ומגיעים לפנסיה עם פנסיה זעומה ואז צריכים לעבוד כל החיים. ואז כמובן המדינה אשמה בהכל.

אפרופו הסטטיסטיקה, חבר שלי התחתן לפני פחות משנה עקב הלחץ של חברה שלו (היה ידוע לנו מראש שזה נדון לכישלון, אבל הלחץ הזה..) . השבוע הם התחילו תהליך גירושים.

פורסם (נערך)

כמו בכל דיון כזה על רכב לחתונה (ויש הרבה) יש תמיד את אלה שיספרו שחבל וכו וכו, אבל הבן אדם לא ביקש את דעתכם או מה הסיכוי שיהיה גירושים וכו.

בכל מקרה אני מכיר שבחברת הרץ יגואר תעלה סביב 1300 ליום (24 שעות)

וזה לא בזבוז כסף (עבור הזוג) לעשות חתונה ב 100K כיוון ש400 איש לא היו באים אליהם למסיבה בחצר בבית ומביאים להם צ'קים.

ברור שחבל להשתגע סתם על שטויות.

עריכה אחרונה על ידי T_A
פורסם

כלומר אתה מכריח את האורחים לממן את החתונה שלהם

ומכיר הרבה חתונות שבסוף הערב המאושר הזוג יוצא לא מעושר אלא במינוס כבד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני אשים את הסטטיסטיקה כאן

ב 5 השנים האחרונות, בכל שנה מתחתנים כ 50 אלף איש ומתגרשים כ 14 אלף.

אז לא חבל על כל תרועת הפסטיבלים הזו, שבו מבזבזים על ערב אחד 100-200K ואז חסר כסף לרכישת דירה

מאחל לזוג הצעיר לא ליפול בסטטיטיסטיקה

ישה, אתה זקן (כמובן בעיני דור המתחתנים, לא באמת), וגם אני מתקרב לסטטוס זה, וכבר הבנו את הפרינציפ. אבל אחרי המקלחת הקרה בתחילת השרשור הבנתי שיש כאן אנשים עם ראש קשה מאד, שמתעקשים ללמוד על בשרם את מה שכבר שכחנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזהו החכם הלומד מניסיונם של אחרים ולא מניסיונו שלו

אבל כנראה שרובינו חייבים לעבור את הטעיות על בשרם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סקרנת אותי ובדקתי בעצמי באתר של אלדן

כשאני התחתנתי (לפני כמה חודשים), אני זוכר שהיו פחות קטגוריות רכב באתר. אני חושב שהייתה גם מאזדה 6 בערך במחיר של 1000 ל4 ימים וביואיק במחיר של 1900 שקל ל4 ימים. לא הייתה קטגוריה נפרדת לאימפלה.

ההזמנה הייתה למאליבו/אימפלה, ויצא שקיבלתי אימפלה באותו מחיר שנותנים רק מאליבו היום. :)

פורסם

תודה לכולם על העצות.

לבסוף החתן החליט, לאחר שקלול המחירים והכל, להענות להצעתי להשתמש ביונדאי למטרה, כך שהוחלט

לוותר על ההשכרה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום האם יש מישהו בצפון שמשכיר רכב אספנות ליום 1 ?

אמור היכן: צפון מתחיל בחדרה ונגמר במטולה

אמוור לאיזה מטרה חתונה, סרט, יום הולדת,סתם כך.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...