Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם קצת מאמץ, תוכל לעשות משהו כזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?505622-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95

האביזרים עדיין אצלי, פנה בה"פ אם בא לך (בוא תיקח, תהנה, תחזיר).

שכור שני רכבים פשוטים וזהים אחד לבן אחד שחור, לא חייב מפוארים.

לדעתי זוג כזה עדיף על כל רכב יוקרה שתביא להם.

SCANSPEAK

פורסם

כמו בכל שרשור אני שב וממליץ לשכור מונית !! כולם שותים בחתונה, כולם באדרנלין גבוהה, זה יום ארוך ומעייף ולא פעם אפילו לחוץ. דו"ח או לא עלינו תאונה ביום כזה זה ממש חבל.מ נהג מקצועי שלא קשור לעניין זה בדיוק מה שצריך.

ויש בונוס בדמות זה שלא צריך להתעסק יום למחרת בהחזרה של הרכב

פורסם (נערך)

היי כאשר בן הדוד שלי התחתן הייתי הנהג שלו. הבאנו CTS קאדילאק, רכב מרווח מאוד, מרשים, מהנה לנהיגה, בצבע לבן פנינה. עלות השכרת רכב כזה ליום היא בערך כ 700-800 ש"ח בתקופות הקרובות המחיר אפילו זול יותר מכיוון שאין חגים או חופשה כל שהיא כך שהמחירים בחברות ההשכרה יורדים.

עריכה אחרונה על ידי shahar
פורסם
יגואר xf תעלה לך 1325 ל - 24 שעות .

תודה על ההצעה, אבדוק לגבי רכב זה. לגבי המחיר, על איזו חברת השכרה מדובר?

ממליץ לשקול את השברולט אימפלה. רכב מאוד מרשים לחתונות.

אכן יכול להתאים ולהיות מצד אחד מרשים ומצד שני לא יקר מאוד. תודה.

עם קצת מאמץ, תוכל לעשות משהו כזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?505622-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95

האביזרים עדיין אצלי, פנה בה"פ אם בא לך (בוא תיקח, תהנה, תחזיר).

שכור שני רכבים פשוטים וזהים אחד לבן אחד שחור, לא חייב מפוארים.

לדעתי זוג כזה עדיף על כל רכב יוקרה שתביא להם.

אני זוכר את השרשור שהעלת עוד מאז, אכן מאוד יצירתי ויפה! המון תודה על הצעתך, אך לדעתי זה פחות מתאים להם.

הכלה לא נוהגת בכלל וברכב של החתן אני נוהג, חוץ מזה שאני לא בטוח שהם יתחברו לרעיון.

כמו בכל שרשור אני שב וממליץ לשכור מונית !! כולם שותים בחתונה, כולם באדרנלין גבוהה, זה יום ארוך ומעייף ולא פעם אפילו לחוץ. דו"ח או לא עלינו תאונה ביום כזה זה ממש חבל.מ נהג מקצועי שלא קשור לעניין זה בדיוק מה שצריך.

ויש בונוס בדמות זה שלא צריך להתעסק יום למחרת בהחזרה של הרכב

הגעה במונית לא באה בחשבון, השיקול כרגע הוא האם לשכור רכב מפואר יותר מהקיים ואם כן אז איזה.

היי כאשר בן הדוד שלי התחתן הייתי הנהג שלו. הבאנו CTS קאדילאק, רכב מרווח מאוד, מרשים, מהנה לנהיגה, בצבע לבן פנינה. עלות השכרת רכב כזה ליום היא בערך כ 700-800 ש"ח בתקופות הקרובות המחיר אפילו זול יותר מכיוון שאין חגים או חופשה כל שהיא כך שהמחירים בחברות ההשכרה יורדים.

נשמע טוב, אבדוק לגבי הקאדילאק.

אם ידוע לך על איזו חברה מדובר, אשמח לשמוע.

פורסם

אני לא בטוח שעם שמלת כלה ג'יפ זה רעיון כזה טוב.

לחתונה אנחנו לקחנו מיני קופר דרך סאן קאר מסניף ת"א והנסיון איתם היה ממש טוב, אבל זה היה לפני שנתיים וחצי בערך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה בטוח :) במקרה הזה האישה בחרה את המיני

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שכחתי לציין שהרכב הולך פחות לשמש את הכלה, למעט החזרה הביתה מהאירוע.

מדובר בחבר דתי, כך שלמיטב הבנתי (הלא רבה בתחום) כל אחד מהם אמור להתנייד במהלך היום ברכב אחר.

בשביל טוסון ניראה לי שקצת חבל לשכור. לפחות להשקפתי, אין מדובר בשדרוג גדול מול ה I25 לצרכים האלו, בטח לא שדרוג שיצדיק

לשכור רכב, לגשת לאסוף אותו עם כל הטופסיאדה הכרוכה, לשלם על הדלק וביום למחרת למהר להחזירו.

להשקפתי, לאור האלטרנטיבות, אם כבר לשכור רכב אז שיהיה שדרוג משמעותי ממה שאני יכול להציע לו בחינם.

המיני קופר בהחלט רכב מעניין, הייתי שמח לקחת אותו לטיול נהיגה או בכללי להתנייד איתו, אך במקרה הזה יש לי תחושה

שמחפשים משהו יותר מפואר, גדול ונוצץ :-).

אציג בפניו את האפשרות של המיני בכל זאת, ניראה מה דעתו - תודה על ההמלצה :-) .

פורסם

החזרה הביתה מהאירוע הכי קריטי - כשהכלה עם רגליים כואבות אחרי יום ארוך ושמלת כלה, רכב שהכניסה אליו נוחה זה סופר-חשוב

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברת בלו סקאי השכרת רכב יש להם מבחר של רכבים מעניינים השכרנו מרצדס חדשה לחתונה של חבר עלה משהו כמו 550 ל24 שעות שווה לך לבדוק

פורסם
החזרה הביתה מהאירוע הכי קריטי - כשהכלה עם רגליים כואבות אחרי יום ארוך ושמלת כלה, רכב שהכניסה אליו נוחה זה סופר-חשוב

אין לי ניסיון כל כך עם חתונות אז טוב שציינת זאת, אומר לו שעליו לקחת בחשבון גם את השיקול הזה בבחירת רכב.

חברת בלו סקאי השכרת רכב יש להם מבחר של רכבים מעניינים השכרנו מרצדס חדשה לחתונה של חבר עלה משהו כמו 550 ל24 שעות שווה לך לבדוק

נכנסתי עכשיו לאתר, אכן ניראה שהמחירים אטרקטיביים - הפנתי אותו לבדוק איתם. תודה על ההמלצה.

פורסם

with that said, האישה בחרה במיני, בדיעבד היא אמרה שלה אישית הרכב הנמוך והדלת הגדולה עזרו להקל. אני מניח שזה הרבה מאוד התאמה אישית

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מהנסיון האישי שלי אני יכול להמליץ בחום על שברולט אימפלה 2014, אוטו יפייפה, מצטלם ממש טוב(במיוחד בצבע לבן), והכי חשוב מרווח ככה שאין בעיית מקום לשמלת כלה , עלה לי להשכיר אותו ל-4 ימים 1000 ש"ח כולל מע"מ מהאתר של אלדן . לא מאמין שיעלה 250 ליום אם תקח ליום או יומיים אבל עדיין יש 20% הנחה בהזמנה מהאתר שלהם.

חברה מוכרת, בלי בעיות, אתה מביא את הרישיון שלך ושל הנהג שלך. אפשר להוסיף גם ביטול השתתפות עצמית בתוספת של משהו כמו 100 שקל ליום אני חושב (ההשתתפות הרגילה היא לכל היותר 3000)

ככה אין לחץ להחזיר את הרכב יום אחרי, במיוחד אם הזוג ישן במלון באיזור (או בסוייטה באולם עצמו), ככה אין לחץ להחזיר את הרכב, ואפשר גם לקום מאוחר, לשלם בניחותה לספקים. מה שכן לא היה בבעלותינו רכב באותה תק' ובגלל זה לקחנו ל4 ימים.

• תוכן חדש...