Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידות של הרמקולים בדלתות במאזדה 3 הם 5*7.

לפי מה שהבנתי אפשר לעשות טבעות MDF ולהכניס לשם 6.5".(אם כבר עושים טבעות, אז מה העובי שלהן צריך להיות?)

לפני כמה ימים התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שעדיף 5*7 כי הרמקול יותר גדול ואני אוכל להוציא ממנו יותר באסים.

האם זה נכון? מה עדיף לפי דעתכם?

פורסם

תלוי באיכות הרמקול , רוב החברות מיוצרות רמקולים 6.5" איכותיים ופחות 7*5" איכותייים .

לדעתי עדיף 6.5" בגלל תקציב , וגם בגלל איכות אני בטוח שיש רמקולים 5.7" איכותיים אבל לא מוכרים וגםלא כ"כ זולים .

לכן עדיף 6.5" שכבר מכירים ויודעים למה לצפות .

לגבי הטבעת אני חושב שהעובי צריך להיות 17MM או משהו כזה .

חיפוש יפתור לך את הבעיה הזאת ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב. 17 מ"מ למתאם זה עבה!! זה מיועד לתיבות לסאבים לא להגבה של 7*5 ל 6.5

ובנוסף מה שזה יעשה, זה יקרב את הרמקול לדופן של הדלת.

להגבהה עושים מ 0.4 עד כמה שרוצים. לבחור עשיתי הגבהה של 6 ס"מ. תלוי בצורך..

אבל למתאם בין 5*7 ל 6.5 מספיק עץ בעובי בין 0.4 מ"מ- ל 0.7 מ"מ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האם נכונות המועות שחלק מהמתקינים אמרו לי?

1)ניתן להכניס 6.5 אינץ למאזדה מנוע 2000

2)ניתן לבצע התקנה גם ללא הטבעות עץ

אשמח באם תאמרו לי האם זה פוגע באיכות הסאונד?

ואיפה ניתן לרכוש טבעות כאלו?

תודה

פורסם

אם יש שם חור של 5.25 או 7*5 אפשרי להכניס שם 6.5 מנסיון

וטבעת אפשר לקנות ממתקינים. או ליצר לבד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ומה יותר מומלץ ללעשות עם או בלי טבעת?

קומפוננט של 70 RMS

• תוכן חדש...