Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

פיאט אונו 93, מנוע 1.4, 126000 ק"מ.

לפני שעתיים נכנסתי לאוטו לאחר שלא נסעתי בו מאז אתמול, והמנוע לא הניע אלא רק אחרי כ- 20 ניסיונות.

בכל הנסיעה היו קרטועים מוזרים, כאילו משהו עוצר את המנוע, כאילו אני נוסע וכל 4 שניות האוטו עוצר וממשיך, אני מרגיש טלטלה בכל הרכב.

החלטתי לאמץ קצת את המנוע ולתת לו לעבוד על סל"ד גבוה בעליות, לאחר אימוץ המנוע הכל חזר לקדמותו.

חשוב לציין שיש בריחת ניצוץ חמורה, הזמנתי חוטי הצתה חדשים מקוריים ויגיעו בשבוע הבא. האם זה קשור או בעיה אחרת?

תודה מראש.

פורסם

מחזק את דברי חברי רפי לין, וממליץ לבודד את חוט ההצתה שממנו נראה ונשמע בריחת הניצוץ, באופן זמני, עם סרט בידוד, ולכרוך מספר שכבות , כדי ליצור בידוד מספיק חזק, עד להחלפת חוטי הצתה באיכות טובה כמו חוטי בירו, או חוטי הצתה מקוריים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובות, קצת הרגעתם אותי, חשבתי שיש לי בעיה נוספת.

בכל אופן לא הצלחתי לזהות מאיזה חוט בורח הניצוץ. החוטים החדשים יגיעו שבוע הבא, בשבת שבוע הבא אני אבצע את ההחלפה, אעשה נסיעת מבחן ואדווח באתר פיאט אם בעיית הקרטועים ובריחת הניצוץ נפתרה.

פורסם

גיא שלום רב !

מחובתך להגיע למפגש פיאט בשבוע הבא ברכב תקין, נסה לזהות מהיכן בורח הניצוץ, במקום חשוך.

בודד את המקום באופן זמני, למניעת כניסת רטיבות, ובריחת ניצוץ.

המשך לחזור ולעדכן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על הדאגה, אני נוסע ככה כבר יותר משנה... פשוט בזמן האחרון זה מלווה בבעיות הנעה והיום התחילו גם הקרטועים. אני מאמין שאפשר למשוך עוד שבוע.

בכל מקרה אנסה לזהות אם יהיה לי זמן (עבודה מועדפת) מאיפה הבעיה בחושך.

• תוכן חדש...