Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, 6 וחצי בבוקר, יצאתי לדרכי מערד.

כנראה שמישהו ממש לא אהב מיקום מסויים של עץ דקל בדרכו. והחליט לתרום לעיריה ולתת יד בעבודות גינון בעזרת הרכב שלו.

התמונות צולמו כנראה שעתיים-שעתיים וחצי אחרי המקרה שהכביש כבר פונה.

פנייה מאוד מבלבלת עבר הרכב לפני שפגע בעץ וככל הנראה נסע במהירות ממש ממש גבוה ואיבד שליטה.

מהתאונה יצאו בנס 2 חבר'ה פצועים קל לפי מה שידוע לי.

סעו בזהירות.

תמונה059.jpg

תמונה055.jpg

תמונה052.jpg

GS300.

פורסם

אוי... נראה כואב... אבל כל הכבוד לו על ההתחשבות בעיריה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מזלם של האנשים שהוא לא יצא פראייר בצורה חזקה מדי. היתה תאונה בכניסה למעלה אדומים, כמה מטרים לפני המחסום, ששני "גברים" ניסו את ה-DL שלהם, עברו את הכיכר מהר מדי, התחמקו ממשאית שעברה (כי הם התפרצו לכיכר), ונכנסו בעץ דקל זקן...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לפי התמונות אני דואג לשלומו של בעל הרכב.

רק בריאות שיהיה לו.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

הנהג יצא בסדר. למרות שלא נתפס כבן אדם חכם במיוחד שהשתולל כל הלילה עם הרכב בעיר, לפחות חגורת בטיחות הייתה לו.

GS300.

פורסם
מזלם של האנשים שהוא לא יצא פראייר בצורה חזקה מדי. היתה תאונה בכניסה למעלה אדומים, כמה מטרים לפני המחסום, ששני "גברים" ניסו את ה-DL שלהם, עברו את הכיכר מהר מדי, התחמקו ממשאית שעברה (כי הם התפרצו לכיכר), ונכנסו בעץ דקל זקן...

אני מעריך שאתה מתכוון לתאונה שבכמה כמה חברה צעירים לקחו כיכר על 100 קמ"ש ולאחר הכיכר נכנסו בעץ דקל

פורסם

2 שאלות..

1- הוא קיבל/יקבל דו"ח על חנייה לא חוקית?

2- תוך כמה זמן הוא עולה לYAD2 כרכב "כמו חדש" ונקי מתאונות?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני במקום העירייה הייתי תובע את הבחור על הנזק לעץ, 5 אלף שקל לדקל כזה...

אל תחשוב שזה לא יקרה...

פורסם
לפי התמונות אני דואג לשלומו של בעל הרכב.

רק בריאות שיהיה לו.

לדעתי, התמונות מציגות דווקא התרסקות "טובה" -

הרכב התקפל בדיוק במקומות ה"נכונים", והגן על הנהג.

רכבים מודרניים אמורים להיראות כך אחרי תאונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מכיר את הפנייה, אנשים באים במהירויות די גבוהות אולי זאת הסיבה.

:-o

אם אתם מכירים את הפנייה, למה אתם לא מרימים טלפון למוקד העירוני או ל-100? באחד המקרים אצלינו כמעט עשיתי תאונה בגלל משאית סמיטריילר שחנתה באמצע שכונת מגורים אחרי עיקול. טלפון קטן למשטרה, והם חזרו אליי כדי להבין בדיוק איך מגיעים לשם.

לא בושה לדווח על מפגעים!!

(כנראה שגם אני מחר אתקשר ל-106 בגלל איזה רמזור סורר, שלא מהבהב אפילו שזה כביש עם ארבעה נתיבים! ומהירות של יותר מ-50.

פורסם

אני גר בערד,ואין שום דבר מיוחד בפניה הזאת חוץ מהעובדה שאנשים נוהגים לטוס שם כמו מטוסי אף-16 מעל שמי לבנון !

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...