Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני יוצא מהבית בסביבות השעה 10 בבוקר ולפתע אני רואה מכות פח בגג ובמכסה המנוע, שמשה עם סימני אבנים קלים וערמת אבנים ליד האוטו.

האוטו, חונה מול בית ספר יסודי, ובהפסקה הילדים החליטו לזרוק אבנים ולשחק משחק "מי מצליח להגיע עד האוטו"

הילדים נתפסו, הודו, ונשלח להוריהם הצעת מחיר מפחח רכב על תיקוני הפח.

על השמה של הרכב ישנם שקעי אבנים קלים (אין סדקים והיא לא מנופצת ), ומכיוון שיש ברשותי ביטוח שמשות, לא ביקשתי עלל כסף על השמה, אלה נתתי הצעת מחיר לתיקונה ורשמתי לדבר אתי בנוגע לכך.

השמשה ברכב, מסוג טויוטה קורולה 2001, הינה מקורית ולא פורקה מעולם, מורכבת מקורית מהחברה.

הביטוח מוכן להחליף ללא עלות לשמשה חליפית ודורש למקורית עוד סכום של 1600 שח.

רציתי לדעת אם ניתן פשוט לתקן את הנזק שבשמשה ולהעלים את החרירים הקטנים שנוצרו שם מאבנים או שחייב להחליף שמשה.

במידה וחייב להחליף שמשה האם יש הבדל בין שמשה מקורית ללא מקורית.

תודה רבה.

פורסם

יש מקרים שניתן לתקן מפגעים כאלו בשמשה הנקראים "כוכבים" וכמובן שהמומחים לכך צריכים לראות בפועל את השמשה עם נזקיה.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי אוכל לכוונך למי שעוסק בזאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אולי כדאי חלון מקורי מפירוק. על חלון חלופי תופיעה כתובית אחרת. בעתיד זה עלול להוות עניין עת מכירת הרכב, גם אם שולי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בעניין החלפת השמשה לשמשה לא מקורית, מלבד זה שהיא לא מקורית ולא כתוב בכתוביות "toyota", האם יש לה חסרונות ממשיים, כגון סינוור, בידוד רעשים פחות טוב וכו?

תודה רבה.

פורסם

אני הייתי הולך על מקורית מפירוק או מקורית חדשה. ממש לא אהבתי את התחליפיות של ORAN הישראלית - בהירות משמעותית מהמקוריות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה אתה שובר את הראש?

שהורי הילדים ישלמו את הפער למקורית חדשה ! תעשה זאת אפילו במוסך מורשה טויוטה שיעלה להם עוד קצת,

ואף יתועד בהיסטוריית הטיפולים.

אני הייתי שם שמשה מקורית, ורק מקורית. פעם ניסיתי לשים תחליפית ,ההבדלים בגוון היו כ"כ בולטים שמיד הוספתי כסף והלכתי על מקורית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...