Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני בתמח"ת של תל אביב הם מנסים לקפוץ עליי ולמכור לי החלפות דיסקים ו-DVD זבל, ותשלומים לכל השירות הצבאי.

למזלי אין לי כרטיס אשראי (הכל אצלי הולך קאש) אז הם יורדים ממני.

שבוע שעבר הם עבדו על חבר שלי שמשרת איתי (חייל צעיר).

היבוא לו DVD נייד תוצרת סין שלא שווה שקל ו-3 דיסקים ודחפו לו 150 החלפות ו-36 תשלומים.

שהתקשרתי כדי לבטל עסקה, לפי חוק הצרכן אפשר לבטל אחרי 14 יום, אם אמרו לי שרשום גם בחוזה שהביטול מותנה ברכישת המוצרים, יענו ה-DVD והדיסקים שהוא קיבל "מתנה".

המשטרה לא מתעסקת איתם, ולא מזיז לו עוד תיק כי הם מפוצצים תלונות.

האם אבל החוק של רכישת ה"מתנות" חוקי בכלל???

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שכר לימוד, שכר לימוד, שכר לימוד.

כמה עלה התענוג לחבר שלך?

זאת עלות שכר הלימוד

באוניברסיטה של

החיים. לא

נורא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סיפור מוכר. הם מצליחים לעבוד על הרבה אנשים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הסעיף שהבאת מחוק הגנת הצרכן מתיחס לעיסקת מכר מרחוק (אינטרנט, טלפון, קטלוג וכו').

בהנחה שהוא ביצע את העיסקה במקום אז הכל תלוי במדיניות החזרת המוצרים של המקום כפי שמפורט בשלט שתלוי וכמובן גם בחוזה שעליו חתם חברך.

אסף

פורסם

כבר הראו ב"כלבוטק" איך הם מחייבים אנשים במוצרים שהם בכלל לא רצו / לא קנו / אין להם כסף לרכוש.

זה התחיל ב DVD ונגמר במקררים.

והכי אבסורד - שהם מתעלקים על האוכלוסייה הכי תמימה / חסרת אמצעים (לרוב) - חיילים.

כשהיה לי כמה שעות בין אוטובוס לאוטובוס שם בצבא נהניתי להקשיב שעה להסברים ולשכנועים שלהם ולהסכים למתנות שלהם והכל

ואז כשעולה השאלה "טוב, מה מספר הכרטיס אשראי שלך" להגיד להם "אני? אין לי..."

ולהיקרע מצחוק על זה שהם "בזבזו" חצי שעה סתם על פארש. :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תנסו לבטל את העיסקה דרך חב' האשראי.

בזמנו גם אני "אכלתי אותה" אבל למזלי שילמתי דרך הוראת קבע כך שאחרי תשלום אחד שירד לי ביטלתי את הוראת הקבע חד צדדית- זאת לאחר ששלחתי להם מכתב שמתריע על כך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לכל מי שבצבא ויש מתחתיו חיילים, ואני רציני לגמרי- תזהירו אותם נגד התופעה הזו, שלא יעיזו להתקרב אל הסוחרים האלה.

כחלק ממסדר יציאה- לא לוקחים טרמפים, לא מסתובבים בהכנס, לא מתקרבים לסוחרים בתחנה המרכזית

אחד שנכווה מהם (וקיבל החזר של 90% מהסכום, את הCD השארתי אצלי :-P)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני למזלי כבר לא נתקל בהם כי אני גר בקריית גת ומשרת באיזור ירושלים.

היום הלכתי עם חבר שלי, אבא שלו ועוד חבר שהוא שוטר מג"ב לתחנה מרכזית, כדי לבטל את ה-1500 שקל שדפקו לו ב-36 תשלומים.

בהתחלה הוא אמר לו שה-DVD עולה 850 שקל והדיסקים עוד 200 שקל והמשיך לבלבל לו במוח על החלפות שזה כולה עוד 600 שקל.

ואז אני נכנסתי על אזרחי ושאלתי אותו והוא אמר לי שה-DVD עולה 450 שקל.

ואז אבא שלו נכנס איתי ואיתו והוכחנו לו שהוא רמאי, והוא עוד בשיר חוצפתו אמר שהוא רשאי לגבות איזה מחיר שהוא רוצה לכל אחד וכמעט התחיל באלימות

ובסוף אחרי שצירפנו את החבר שהוא שוטר מג"ב שאיים לעצור אותו, הוא הסכים לבטל את כל העסקה ולקחת חזרה את המוצרים, וגם החתמנו אותו על נייר שבא הוא מצהיר שהוא לא מתכוון לחייב את האשראי של אותו חייל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יפה מאוד. תפתחו חברה: "אנחנו מזיינים בתחת את הסוחרים במרכזית החדשה. לוקחים 5% מהכסף שאנחנו מחזירים לכם".

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

איים לעצור אותו?

אבא שוטר מגב?

חבר שוטר?

אם היה לו קצת שכל בקודקוד, לסוחר, הוא היה פונה בעצמו למשטרה ומתלונן על סחיטה באיומים

מזל שאין לא, אני לא הייתי מסכן ככה את העבודה של אבא שלי וחבר

מה שכן, מגיע לסוחר

פורסם

אין לי קומבינות עם שוטרי מג"ב, אבל בתקופה ששירתתי בחה"א, סוחרי התחנה המרכזית

היו חלק מתדריך היציאה שלי לחיילים חדשים. כל מי שגר ברדיוס של יותר מ-10 ק"מ

מהבסיס קיבל הנחיה חד משמעית להימנע ממגע איתם, והסבר מפורט לגבי שיטת הפעולה

והמשפטים הקבועים שלהם. :idea:

פורסם

שהתקשרתי כדי לבטל עסקה, לפי חוק הצרכן אפשר לבטל אחרי 14 יום, אם אמרו לי שרשום גם בחוזה שהביטול מותנה ברכישת המוצרים, יענו ה-DVD והדיסקים שהוא קיבל "מתנה".

אין דבר כזה בחוק, החוק אומר שניתן לבטל עסקה עד 24 שעות מרגע הביצוע שלה.

בנוסף, החוק אומר שאפשר להחליף מוצר תוך 14 אם הוא חדש באריזתו המקורית, לכן עסקאות כמו טלפונים סלולאריים וכו' לא תקפות בהחלפה כי מרגע הפעלת המכשיר הוא כבר אינו מוגדר חדש ולכן אי אפשר לבטלו או להחליפו.

אם יש חוזה בין המוכר לקונה ששם מצויין מדיניות החזרת\החלפת מוצרים אז מדובר פה על חוזה לגיטימי ותקף.

מבחינה משפטית הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, אף אחד לא מחוייב לקנות כלום , לא עמדו להם עם אקדח מול הרקה.

אני יכול להסכים שמדובר על נגיעה באוכלוסייה בעייתית כי גם מדובר על אנשים חסרי נסיון וצעירים וגם מדובר על חיילים שמשוכנעים שאף אחד לא יתן עסקה לא טובה לחיילים.

אותו דבר משול לחברות הסלולאר שמציעות מסלולים במיוחד לחיילים כאילו היה מדובר על הכל בחינם, שוכחים שמדובר על התחייבות חוקית ל3 שנים,התחייבות לתשלום עבור מוצרי תוכן גם אם הם לא בשימוש כלל ושלל תשלומים שמצטברים לאלפי שקלים במהלך העסקה.

מוזר, אבל אף אחד ממכם לא קופץ על אורנג',סלקום,פלאפון ומירס שהם עושות בדיוק מה שש"סוחרים" בתחנה המרכזית עושים.

מאוד מעניין מה שמשרד יפה ולבוש הולם -עושה לאנשים..:idea:

under construction..

פורסם

אני מכיר רק דרך אחת להתמודד עם הסוחרים המעצבנים האלו - לחייך, להפנות את המבט ולהמשיך בתנועה מהירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני למזלי כבר לא נתקל בהם כי אני גר בקריית גת ומשרת באיזור ירושלים.

היום הלכתי עם חבר שלי, אבא שלו ועוד חבר שהוא שוטר מג"ב לתחנה מרכזית, כדי לבטל את ה-1500 שקל שדפקו לו ב-36 תשלומים.

בהתחלה הוא אמר לו שה-DVD עולה 850 שקל והדיסקים עוד 200 שקל והמשיך לבלבל לו במוח על החלפות שזה כולה עוד 600 שקל.

ואז אני נכנסתי על אזרחי ושאלתי אותו והוא אמר לי שה-DVD עולה 450 שקל.

ואז אבא שלו נכנס איתי ואיתו והוכחנו לו שהוא רמאי, והוא עוד בשיר חוצפתו אמר שהוא רשאי לגבות איזה מחיר שהוא רוצה לכל אחד וכמעט התחיל באלימות

ובסוף אחרי שצירפנו את החבר שהוא שוטר מג"ב שאיים לעצור אותו, הוא הסכים לבטל את כל העסקה ולקחת חזרה את המוצרים, וגם החתמנו אותו על נייר שבא הוא מצהיר שהוא לא מתכוון לחייב את האשראי של אותו חייל.

שמע , אתה בטח לא תואהב לשמוע את זה, אבל הוא צודק בקטע שהוא יכול למכור באיזה מחיר שהוא רוצה, הוא צודק, זאת החנות שלו, אבל מצד שני הוא מפר את החוק כי אין מחיר על המוצר, כי אם היה מחיר על המוצר אז לא היית צריך לשאול כמה עולה המוצר, המחיר היה ידוע לך מראש, בכל מקרה, סתם שאלה, על סמך מה החבר שלכם השוטר היה עוצר אותו?

הוא יכול להגיש נגדיכם תלונה על איומים ועל סחיטה, הכרחתם אותו לעשות משהו בלחץ,

שלא תחשוב שאני נגדך, אני מכיר את הסוחרים שם ויודע עם מי יש לי עסק,

אבל מה לעשות שיש חוקים במדינה ואנחנו לא מדינה שלכל אחד לוקח את החוקים לידים,

בכל מקרה אני שמח שהכל הסתדר.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אם יש חוזה בין המוכר לקונה ששם מצויין מדיניות החזרת\החלפת מוצרים אז מדובר פה על חוזה לגיטימי ותקף.

אבל בדיני חוזים, אם אתה לא יודע, ואני מעריך ש-90% מהאוכלוסיה לא יודעים, יש הצעה, וקיבול. הסוחרים "כופים" את המוצר שלהם בלחץ. הלחץ הזה אסור בכל הקשור לקניה ומכירה. לכן - החוזה בטל ומבוטל מרגע התחלת ה"שכנוע".

מבחינה משפטית הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, אף אחד לא מחוייב לקנות כלום , לא עמדו להם עם אקדח מול הרקה.

אני יכול להסכים שמדובר על נגיעה באוכלוסייה בעייתית כי גם מדובר על אנשים חסרי נסיון וצעירים וגם מדובר על חיילים שמשוכנעים שאף אחד לא יתן עסקה לא טובה לחיילים.\

ה"אקדח מול הרקה" כמו שאתה מתאר אותו, זה הלחץ שהם מפעילים עליך. אם לא היה לחץ, היית חושב פעמיים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...