Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אסטרה 2001, ועשו לה מעקף של רדיואטור חימום בגלל דליפה .

שמו לי צינור יחסית קצר בין 2 הפתחים שנכנסו קודם לכן לפנים של האוטו, בגלל שהצינור קצר הוא מקופל(כמעט ב180 מעלות) ולא מאפשר מעבר של מים דרכו.

ראיתי כאן מישהו בפורום שכתב שאסור לעשות את זה בשום פנים ואופן ושזה פוגע בסירקולציה וביכולת הקירור של המנוע.

שאלתי את המוסכניק שלי האם זה בסדר, והוא טוען בתוקף שזה בסדר ולא פוגע בסירקולציה .

כמו כן נסעתי מספר נסיעות ( 20 דקות בערך כל נסיעה) ולא ראיתי שחום מנוע עולה בצורה כלשהיא .

אני לא יודע למי כבר להאמין אז אני אודה לכם אם תגידו מה עלי לעשות ...

פורסם

הכי טוב לא ליהיות חאפר ולתקן את הרדיאטור חימום פנימי.

אני לא מאחל לך ליהיות צריך ליסוע באוטו בחורף (במיוחד אם במקרה נרטבת קצת) נסיעה ארוכה.

גם תחשוב על העובדה שכל פעם שתרצה להעיף אדים מהשמשה הפתרון שלך יאלץ ליהיות קירור נוסף של פנים הרכב (מזגן או פתיחת חלון)

הרכב קודם כל צריך לשרת אותך ושיהיה לך נעים להגיע בו ממקום למקום.

ואם יש ספק - אז אני מדבר מניסיון של חורף אחד בלי רדיאטור חימום פנימי - טעות שאני לעולם לא יחזור עליה שוב.

(ועוד אז הסעתי רק את עצמי עם הרכב , נוסעים פשוט לא יהיו מוכנים לסוע איתך)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כעיקרון, יש סירקולציה מסויימת דרך רדיאטור החימום, אבל היא לא הסירקולציה העיקרית עליה מסתמך המנוע (כל עוד הטרמוסטט לא פתוח). מה גם, שיש רכבים בהם יש ברז הסוגר את מעבר המים אל רדיאטור החימום כשלא מופעל החימום, ובעצם מעין מנתק את הרדיאטור מהמערכת קירור, לכן זה לא קריטי אם מעבר מים זה סגור.

אם המעבר הנ"ל פתוח, זה יכול רק להטיב, אך אם הוא סגור זה לא אסון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
הכי טוב לא ליהיות חאפר ולתקן את הרדיאטור חימום פנימי.

אני לא מאחל לך ליהיות צריך ליסוע באוטו בחורף (במיוחד אם במקרה נרטבת קצת) נסיעה ארוכה.

גם תחשוב על העובדה שכל פעם שתרצה להעיף אדים מהשמשה הפתרון שלך יאלץ ליהיות קירור נוסף של פנים הרכב (מזגן או פתיחת חלון)

הרכב קודם כל צריך לשרת אותך ושיהיה לך נעים להגיע בו ממקום למקום.

ואם יש ספק - אז אני מדבר מניסיון של חורף אחד בלי רדיאטור חימום פנימי - טעות שאני לעולם לא יחזור עליה שוב.

(ועוד אז הסעתי רק את עצמי עם הרכב , נוסעים פשוט לא יהיו מוכנים לסוע איתך)

ליביו

עם הכרות שלי על תיקונים/חלפים לאופל זה יעלה לפחות 3000 שקלים להחליף את הרדיאטור (צריך לפתוח את כל הפאנל), חוץ מזה זאת עבודה די כבדה ומנסיון אישי באופל עבודות כבדות כאלה לפעמים גם יוצרות בעיות חדשות...

פורסם

אנחנו מדברים כאן על רכב יחסית מצויין שחבל לעשות קומבינות עליו. המעקף שיש לבצע הוא בעזרת צינור בצורת U עם הפשלות ואליו מחברים צינור גמיש לכול צד בכדי למנוע קיפולים.

אצלך המצב לא תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא חושב שקיים ברז כזה באוטו שלי, נראה שיש לחץ בצינור והוא גם די חם ככה שככל הנראה עובר שם נוזל, או מנסה לעבור בכל מקרה ...

פורסם

התשובה שנתת לי פשוט מגוכחת.

כן גם אני מעריך שבמוסך מורשה ויקרן העבודה יכולה להגיע לסכום כזה, אבל שווה לבדוק לגבי עלויות ועלות חלפים מקוריים / תחליפיים.

אבל עזוב , אני לא אשכנע אותך - השבועיים הקרובים כנראה שכן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כעיקרון, יש סירקולציה מסויימת דרך רדיאטור החימום, אבל היא לא הסירקולציה העיקרית עליה מסתמך המנוע....

לא תקבל תשובה יותר נכונה מזו. גם אם תנתק את הגישור בין הצינורות ותסגור את הקצוות בפקקים.. עדיין תהיה למנוע הסירקולציה הדרושה לו. אין מה לעשות.. המכונאי שלך צודק

לגבי איכות הנסיעה שלך ללא חימום.. זה כבר עניין אחר.

פורסם

דניאל כמובן צודק, ובכל מקרה, הכי נכון יהיה לעשות גישור שמאפשר זרימת מים ולא ניתוק בסגנון פקקים.

מה גם, שמנסיון, מבנה הפקקים לא יעיל. הם עשויים סה"כ "חתיכת צינור" שבה יש כיפה בקצה. כיפה זו "חוטפת" לחץ רב (בניגוד לצינור המזרים דרכו מים והלחץ מתפרס על כל שטח פני הצינור), ועם התיישנות הפקק ולו במעט, הוא נוטה להיקרע -הכיפה פשוט נקרעת.

גישור נכון המאפשר מעבר מים הוא הפתרון הריאלי והעדיף.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...