Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות - רמקולים למחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רמקולים למחשב. הדרישות שלי הן שהצליל יהיה איכותי, אך שהעוצמה לא תהיה חלשה כל כך.

מצאתי שני סטים, אני זקוק לעצתכם, מה יותר טוב?

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZX230

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZSRSD21

שניהם בסביבות אותו המחיר (330 ללוג'יטק, 400 לסוני).

איזה סט יותר עדיף?

האם קיים סט עדיף יותר בתחום המחיר הזה? (עד 400 ש"ח)

תודה מראש.

פורסם

לי יש כבר שנתיים את CREATURE של JBL, שגם נראים מצוין וגם נשמעים די טוב. נראה לי שגם הנתונים שלהם עדיפים במקצת על אלו ששמת כאן.

אני מניח שבאתר של JBL יש יותר מידע עליהם. יש להם גם סדרות חדשות יותר, למשל הרמקולים האלו או הרמקולים האלו.

(קצת יקרים יותר - קרוב ל-500 שקלים).

מעבר לכך שהם נראים פי אלף יותר טוב מאלו בלינקים שלך, מבחינה מנטלית לי יותר קל לקנות רמקולים של חברה מוכרת וידועה לרמקולים ולא של לוג'יטק (שמהם אני מעדיף לקנות את ההגה משחק שלי :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על הנייר נראה שהלוג'טק יותר טוב, יורד נמוך יותר, וחזק יותר.

מצד שני מהציע רוני, גם חזק יותר מסוני וגם יורד יותר נמוך, אז בכל מצב אני חושב שתוותר על הסוני.

:-) just smile
פורסם

אני אישית שמעתי את לוג'יטק ולא אהבתי את הסאב שלו.

לא נשמע טוב וקצת מרוח, אולי הכיוון לא היה טוב למרות שלא נראה לי.

את הסוני לא שמעתי אז לא אוכל לתת חוות דעת.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24875

שמעתי אותם, הבאס טוב והרמקולים די חזקים, שמתי את האוזן ליד רמקול 1 והיה ממש חזק!

חיסרון אחד לדעתי, הסאב עצמו מאוד גדול וארוך.

תשמע רמקולים ותבחר מה שאתה תאהב.

שבוע טוב, אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מצטרף להמלצה על ATP3.

בחירה חכמה.

זהו אחלה סט של רמקולים 2.1 למחשב.

יש לי אותו ב3 מחשבים בבית :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נצל"ש

אני מחפש גם רמקולים בתקציב של 300-600 (לא מפריע לי להוציא 600 אם מדובר במשהו איכותי).

כרגע יש לי איזה רמקולים של KSP, משהו מחולון, לא מותג.. שמספק, אבל עושה בעיות (רמקולים בני 4 שנים).

השימוש שלי הוא:

סרטים - דורש באסים טובים.

מוזיקה - בעיקר מוזיקת חננות כמו רוק בריטי, ישראלי, רוק קלאסי - לא משהו גרנדיוזי.

אשמח אם תכוונו אותי למשהו מתאים.

עדיפות לתצורת 2.1.

תודה.

פורסם

דווקא הרמקולים של לוג'יטק וגם של קריאטיב הם איכותיים ביותר.

קניתי לא מזמן למחשב בעבודה לשמיעת שירים (המטרה הרשמית היא בשביל לשמוע טוב יותר שיחות וידאו מחו"ל) ,

סט של קריאטיב2.1 SBS מדגם 330 , משהו כזה. במחיר זנותי של 140 ש"ח... (קניתי באייבורי)

האיכות מעולה. המחיר אפסי, אז למי שלא רוצה להשקיע בסדרי הגודל של ATP3 , זוהי גם אופציה מצויינת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ATP3 איכותיים יותר מסטים שעולים כפול, אפילו מתוצרת אותה חברה.

הממשק הבסיסי - כפתורי ווליום, באס וטרבל על הרמקול הימני הוא הסיבה כנראה למחיר הנמוך אבל איכות הסאונד שלהם לעילא ולעילא.

בנוסף לשני הרמקולים הקטנים יש בבסיס כל יחידה וופר שמופנה כלפי מטה (השולחן) וחוץ מזה יש סאב נהדר.

פורסם
נצל"ש

אני מחפש גם רמקולים בתקציב של 300-600 (לא מפריע לי להוציא 600 אם מדובר במשהו איכותי).

כרגע יש לי איזה רמקולים של KSP, משהו מחולון, לא מותג.. שמספק, אבל עושה בעיות (רמקולים בני 4 שנים).

השימוש שלי הוא:

סרטים - דורש באסים טובים.

מוזיקה - בעיקר מוזיקת חננות כמו רוק בריטי, ישראלי, רוק קלאסי - לא משהו גרנדיוזי.

אשמח אם תכוונו אותי למשהו מתאים.

עדיפות לתצורת 2.1.

תודה.

בסכום של עד 600 ש"ח אתה יכול לקנות 5.1 של קריאיטיב. 3 שנים כבר יש לי אותם בבית. עושים עבודה איכותית וחזקה.

ובסכום יותר נמוך ל2.1 בכל זאת, אני ממליץ על קריאייטיב.

GS300.

פורסם

איך בדיוק 5.1 עובדים במחשב?

האם המוזיקה (קבצי MP3) והסרטים (סרטים שהורדו במחשב) עובדים ב5.1. כלומר, האם אני אשמע בכל הרמקולים.

לא צריך דבר שנקרא "דולבי" בשביל זה?

פורסם
מה שבטוח זה שצריך כרטיס קול תומך 5.1
יציאות האודיו בכל לוחות האם כיום תומכות ב5.1 - אפילו הAC'97 הקצת מיושן.

צריך לעשות קונפיגורציה נכונה ובמידת הצורך להתקין תוכנה ודרייברים מתוך הדיסק שבא עם לוח האם או מאתר האינטרנט של היצרן.

בקבצי מוסיקה אין משמעות ל5.1 ערוצים אבל יש סרטים שכן וכדאי לחכות לתגובות ממי שמשתמשים במחשב לסרטים.

פורסם

ה-ATP3 סט מעולה, למרות גילו המתקדם...

אני אישית העדפתי את הסטים של Creative, מסדרת ה-I Trigue הבכירה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...