Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת ישור קו לטווינגו שקניתי, החלטתי לתקן את כפתור המיזוג, בכפתור המיזוג המקורי ששולט על כיוון זרימת האויר נשבר החלק שמחזיק את הכפתור במקום ומאפשר את סיבוב הפין של כיוון זרימת האויר, באוטו היה כפתור חלופי שהתאים לפין זה אך לא היה מקורי.

לקחתי מלחם התכתי את הפלסטיק שמסביב לחלק שרציתי להעביר לכפתור המקורי, פירקתי את החלק, התכתי את הכפתור המקורי כך שהמשטח שלו יהיה מותאם לחלק והדבקתי את החלק באמצעות דבק חם לכפתור המקורי.

החלק שהעברתי זה הפלסטיק הכתום.

המסקנה שלי היא שגם אם נשבר חלק פלסטיק מקורי, לא חייבים לחפש חדש, אפשר לפעמים לקחת חלק דומה ולנסות לשלב בינהם.

או אפילו סתם לקחת חלק פלסטיק מכל דבר אחר שמתאים ולנסות להדביק אותו.

הכפתור הימני זה הכפתור המקורי והשמאלי זה הכפתור החלופי.

בתמונה הימנית הכפתורים מקדימה, בשניה הכפתורים מאחורה, החלק הכתום כבר מודבק לכפתור המקורי.

button front.JPG

button rear.JPG

פורסם

פרוייקט מדהים ! כול הכבוד על היוזמה והמעוף !

מהי כמות הדבק המומלצת ? האם לפי דעתך דבק חם יחזיק מעמד לאורך זמן ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה :-)

אני חדש בתחום של הדבק החם, והאמת שלא ציפיתי שזה יחזיק את זה כל כך חזק.

אבל זה תפוס ממש חזק, לדעתי זה יחזיק כל הזמן. הכפתור גם נפל לי לרצפה ולא קרה כלום.

כמות הדבק המומלצת היא כמה שיותר, אני הנחתי את הפלסטיק הכתום על הכפתור, ומילאתי מתחתיו ומסביב לו בדבק ככה שהוא יכסה גם 2-3 מ"מ מסביבו, כמובן שרצוי שהחלק המודבק יהיה שקוע כמה שיותר בתוך הדבק כדי שההדבקה תהיה חזקה.

מסתבר אבל שזה לא יצא כל כך מדוייק, נוצר לי רווח בין הכפתור לדופן של המזגן, אני אנסה לשייף קצת את הדבק שמסביב ואולי להעמיק את החור שבתוך הפלסטיק.

פורסם

לדעתי, דבק חם יתרכך בחודשי הקיץ.

בכל מקרה, אחלה רעיון.

ובמקרה וזה באמת יתרכך, תעבור לאפוקסי.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...