Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה\טיפים לעבודה עם פיברגלס...

bravh
שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, אני חדש בפורום וראיתי פה הרבה עבודות מדהימות מפיברגלס, נורא התלהבתי ורציתי לנסות גם.

אז ככה , שאלתי את אבא שלי (שהוא מתעסק עם הרבה כל מיני חומרים או לפחות התעסק פעם) אם הוא מכיר את זה, הוא אמר שכן ושאפילו יש לו חומרים במחסן. בלי לחשוב פעמיים רצתי למחסן לראות על מה מדובר.

מצאתי את זה:

ABCD0002.jpg ABCD0003.jpg

קודם כל אני רוצה להגיד שהחומר הזה עמד איזה שנה - שנה וחצי במחסן לא אתום לגמרי (כמו שהסתבר לי) כשפתחתי את המכל (אחרי הרבה עבודה עם מברג) ראיתי שכל הפיה מכוסה בשכבה עבה של החומר הזה במצב קשה כבר .

לאחר קצת עבודה עם מברג הצלחתי להגיע לנוזל.

רציתי לשאול :

1 . החומר קצת סמיך הוא אמור להיות ?

2. כמה זמן לוקח לו להתייבש(פעם ראשונה שניסיתי לעשות איתו משהו לקח לזה יום שלם, אבל בסוף נהייה אבן).???

יש לי סופר לנסר ואני רוצה להכניס 6X9 מקדימה בדלתות זאת ההתחלה :

ABCD0001.jpg

אם יצא לי משהו אני יעלה עוד תמונות ...

אשמח לקבל תגובות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי החומרים, תריץ חיפוש לגבי כמויות מדויקות.

אבל למה אתה רוצה להכניס 6X9 מקדימה? כל העיניין בבניות מפיבר (לפחות בדלתות) הוא לתת זוית נכונה לרמקול, או תיבה אטומה לרמקול ללא שימוש בנפח הדלת, מה יתן לך 9X6?!

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין או לפחות אני לא רוצה להאמין שאבא שלך, נתן לך לעבוד עם פיברגלס בלי להסביר לך קודם עד כמה החומרים האלה מסוכנים ובכלל איך עובדים איתם.

קודם כל יש לך נוזל פיבר שהוא מבוסס על פוליאסטר, לנוזל הזה מערבבים שני נוזלים נוספים שגורמים לתגובה כימית שבסופו של דבר מסתיימת בזה שהפוליאסטר הופך לפלסטיק נוקשה - תוסיף לזה את בד סיבי הפיבר ואתה מקבל פיברגלס.

שני החומרים שמוסיפים לנוזל הפוליאסטר הם מקשה ומאיץ.

מה שאבא שלך היה צריך לאמר לך כבר כאן זה שבמידה ואתה מערבב מאיץ ישירות עם מקשה - זה נגמר בפיצוץ! כזה ישכול להוריד לך אצבע או להתפוצץ לך בפנים ולעשות לך כוויות מדרגה שלישית!!!

יכול להיות שהנוזל הזה כבר מואץ ואז כל מה שהיית צריך לעשות זה להוסיף לו כמות מספקת של מקשה ואז כל התהליך היה מתרפא הרבה יותר מהר.

מה גם שעם החומר הזה צריך לעבוד עם נשמית טובה, באזור מאוורר היטב, וכשאתה חותך או מנסר את הפיבר אתה חייב להגן על העור והעיניים ובייחוד על דרכי הנשימה.

זה מאוד לא טוב אם אתה עושה דברים בלי לדעת - בייחוד דברים כל כך מסוכנים.

תריץ חיפוש ותתחיל לקרוא - כל הכבוד על היוזמה ועל זה שהתחלת, אבל רצוי שתסיים כשאתה בריא ושלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה תודה על העזרה...

את האמת אבא שלי לקח את זה בעבודה שלו מאיזה כמה קבלנים שעשו שם עבודות פיבר, הוא רצה שנתקן לי את הטמבון ברנו 5 שהייתה לי.

בנתיים שום דבר עדיין לא התפוצץ :-D. והפעם הוספתי כמות כלופה של המקשה (נראה לי) הזה והפעם זה התקשה הרבה יותר מהר.

תוך 3 - 4 שעות אני מאמין שאם אני יוסיף עוד קצת אז זה יהפוך את התהליך ליותר מהיר.

ולמה לשים 6X9 מקדימה?

כי אין תקציב לקומפוננט טוב באמת.

תודה על התגובות אני יעדכן תמונות כשיהיה זמן להמשיך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תזהר עם הכפלת הכמויות כי כמות גדולה מדי תגרום לחימום פתאומי והתלקחות

תעבוד עם דלי מים ליידך לפחות ככה שאם אתה מרגיש שזה מתחמם פתאום תניח את זה על הרצפה ותכבה לעצמך את הידיים (הגזמתי אבל זה קורה )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפפות לייטקס!!!

תעשה לעצמך טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...