Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

בחיי אחרי 3-4 ימים של אין סוף חיפושים באינטרנט והרבה טלפונים לפנצריות... הרמתי ידיים... אני מקווה שכאן אוכל לקבל מעט יותר מידע ו/או עזרה בהחלטה.

אז ככה ... מידה ורכב רשמתי, כרגע אני נועל מישלין פיילוט מקדימה ודנלופ 9000 מאחורה... אני מעונין להחליף את המישלין כי הם גמורים ואולי גם את הדנלופ כי הם החצי הדרך (אני יכול לתת אותם לאבא שלי - בורה)

אממ... אני מעונין להוציא +- 600 ש"ח לצמיג ואלו הם הצמיגים אותם שקלתי/מחפש:

יוקוהמה S-DRIVE

דנלופ 9000

דנלופ SP SPORT MAXX

כמעט שום מקום לא מחזיק אותם , או מסתבר אחרי "הזמנה" שהם לא בדיוק הדגמים האלו... זה ממש מעצבן.. איפה ניתן למצוא מקום אמין ורציני עם מחיר טוב ולסגור עיניין...??

אני לא מאוד לחוץ על אחד מאלו במיוחד ככה שהראשון שאותו אני ימצא במחיר שציינתי אני לוקח...

אז שאלתי היא יותר על היכן ניתן לרכוש? וכמובן גם לדעת את דעתכם/המלצתכם בנידון? האם יש צמיגים מומלצים אחרים?

חשובה האחיזה במיוחד, ופחות אורך חיים, רעש וכו'....

הרכב ארוך (4.34 אם אני לא טועה) לכן אני ישים את הצמיגים החדשים מאחור ויעביר את הדנלופ קדימה כנראה. או שאני יקנה 4 וזהו, לא החלטתי.

תודה לכל המשיבים.

פורסם

תודה.

כבר חרשתי את TIRES 4 U ... :-)

בנוסף, למישהו יש המלצות/חוות דעת אישיות (קראתי כבר REVIEW על כולם באינטרנט) על הצמיגים הנ"ל? צמיג אחר להמליץ?

תודה.

פורסם

בדקת את אנטון ביפו ואת פורטל בריבל תלא אביב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אנטון ממש לא סגור מה יש לו מה אין לו... ועוד מישהו כאן בפורום כבר אמר שהזמין אצלו יוקוהמה S-DRIVE וקיבל דגם אחר בסוף...

אין אצלו את הדגמים הללו, לפחות לפי מה שאמר בטלפון אחרי שבירר....

דגם נוסף שיש במלאי בפנצריה בפ"ת שאני מכיר זה הC-DRIVE , שעולה 650 בערך אבל זה אותו מחיר ל-S-DRIVE ... אז אני כבר ממש לא יודע מה לעשות...

אני ינסה גם בפורטל בריבל, תודה gsi16v...

• תוכן חדש...